2020 április 7., kedd
Fotó: AP

1400 kislány évente – ennyit kényszerítenek prostitúcióra a holland migránsok

Share

A rendőrség becslései alapján évente nagyjából 1400 kiskorú holland lányt kényszerítenek különböző eszközökkel prostitúcióra, illetve használnak szexrabszolgaként migráns hátterű, főleg marokkói és török származású férfiak. A migránsok a lányokat gyakran bedrogozták, leitatták vagy begyógyszerezték, így rávették őket arra, hogy feküdjenek le velük.

Erről általában képeket és videofelvételeket készítettek, ezek segítségével pedig megzsarolták a kiskorúakat, hogy nyilvánosságra hozzák, amennyiben nem lesznek prostituáltak vagy a szexrabszolgáik – írja a Breitbart a holland Algemeen Dagblad cikkére hivatkozva. Az elkövetők túlnyomó többsége marokkói és török származású migráns volt – közölte Gideon van Aartsen, a gyerekek szexuális kizsákmányolása ellen küzdő Watch Nederland nevű civil szervezet egyik tagja.

Van Aartsen szerint:

ez egy rendkívül jövedelmező üzletág, egy lányon akár napi 800 eurót is lehet keresni.

Azok a migránsok, akik futtatják őket, általában kábítószer-kereskedelemmel és fegyvercsempészettel is foglalkoznak.

Marijke van Overveld és Esmee Huijps holland rendőrök kifejtették, hogy

évente körülbelül 1400 kiskorú holland lányt kényszerítenek prostitúcióra az országban.Ők átlagban naponta öt férfival kell lefeküdjenek.

A rendőrök tapasztalatai alapján a lányokat arra kötelezik – ha ki akarnak szabadulni – hogy maguk helyet hozzanak legalább három másik lányt. Olyan futtató is akadt, aki megölte az áldozatát. Általában alacsonyabb társadalmi státuszú, rendezetlen családi háttérrel rendelkező kiskorúakat kényszerítenek prostitúcióra a migránsok.

Origo

 

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Gül baba türbéje

Már többször is kénytelen voltam megállapítani, hogy mi magyarok, furcsa egy nép vagyunk. Most éppen …

Egy hozzászólás van

  1. Igazán “megnyugtató” hír ! ÉS: A holland képviselőnő oktatja ki a magyar kormányt , és népét hogyan kell demokratikusan eljárni ? Micsoda sátánista nőszemély !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.