2021 október 16., szombat
Mihályfi Liza / forrás: delmagyar.hu

17 éves magyar lány lett Eurázsia legszebbje

Share

Tizenhét éves, életében először ült repülőn, közel négy héten át pedig egyedül készült fel és küzdött meg a Miss Eurasia 2016 versenyen – Mihályfi Liza el is nyerte a címet. A pápai gimnazista a Borsnak azt is elmondta, a másfél milliós pénzdíjára egyelőre vár.

Mihályfi Liza / forrás: delmagyar.hu
Mihályfi Liza / forrás: delmagyar.hu

“Tavaly nyertem meg a Miss Hungary Tini kategóriáját, ennek köszönhetően indulhattam el ezen a nemzetközi versenyen – mondta a Borsnak Liza. “Életemben először ülhettem repülőn és először utaztam a szüleim nélkül hosszabb időre. Természetesen féltett a családom, de úgy voltunk vele mindannyian, ez a felnőtté válás felé vezető út egyik jelentős lépcsőfoka. Harminchét ország képviselője közt közel négy hetet töltöttünk a felkészüléssel, mindenki angolul beszélt, így a nyelvet is gyakorolhattam. Az indiai lány volt a szobatársam, nagyon jól kijöttünk. Édesanyám a döntőre utazott csak ki. Amikor a legjobb tizenötbe kerültem, már reménykedtem a szép eredményben. Végül kimondták a nevem” – mosolygott Liza.

Édesanyja könnyezve ölelte át a színpadon, az ötezer dolláros nyereményét azonban egyelőre nem kapta meg. Magyar lány ugyanis sosem nyert még, és a szerződését meg kell még írniuk – írja a BorsOnline.

Forrás: BorsOnline / Délmagyar.hu

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

„Ha buddhista lennék…” – gondolatok a rózsafüzérről

Ha buddhista lennék, könnyű dolgom lenne. Elmondanám, hogy milyen távol-keleti meditációs gyakorlatot végzem és mindenki …

Egy hozzászólás van

  1. Makkainé Hoksza Éva

    Az irigyek magukból indulnak ki. Nem kell őket emberszámba venni! Ők nem néznek tükörbe, nincs önbizalmuk, nem indulnak semmilyen megmérettetésen, csak az irigység marad nekik. Alja emberek.
    LIZA GRATULÁLOK! HIRNEVET SZEREZTÉL TE A MAGYAROKNAK! AZ ORSZÁGUNKNAK! SZUPER VAGY!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.