2020 október 26., hétfő
Áder János és Kövér László jelenlétében felvonják a nemzeti lobogót a Kossuth téren / fotó: PolgárPortál

Tisztelet a bátraknak! – Március 15-e képekben

Share

 

Áder János és Kövér László jelenlétében felvonják a nemzeti lobogót a Kossuth téren / fotó: PolgárPortál„Tisztelet a bátraknak” jelszó alatt gyűlt össze az ünneplő főváros március idusának reggelén a Kossuth téren, hogy figyelemmel kísérje, amint a történelmi zászlók bevonulását követően Áder János köztársasági elnök és Kövér László, az Országgyűlés elnökének jelenlétében a Nemzeti Honvéd Díszegység katonái felvonják a nemzeti lobogót. Ezt követően a lovas huszárokat követve feszes lépésekben vonult át az egyre dagadó tömeg a Nemzeti Múzeum elé, ahol Tarlós István, Budapest főpolgármestere és Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke mondott beszédet.

A Bem szobornál a Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány tartott megemlékezést Bagdy Gábor főpolgármester-helyettessel, illetve azon lengyel barátaink részvételével, akik magánúton érkeztek, hogy megmutassák a magyar és a lengyel továbbra is két jó barát.

 

Tekintsék meg képes beszámolónkat!
Zana Diána – PolgárPortál

 

 

{gallery}galeriak/2015-03-15,crop=1,crop_factor=50,ratio=0,thumbs=0, width=60,height=60,gap_v=20,quality=50,resize_images= 1, width_image= 800,height_image=800{/gallery}

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.

Bori Zsuzsa

hhhh
Share

Esetleg más?

Kutatók Éjszakája, 2019

Idén, rendhagyó módon, a Kutatók Éjszakáján egy intézmény 3 helyszínét kerestük fel: az Óbudai Egyetem …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.