2020 december 6., vasárnap
Résztvevők a Lehet Más a Politika (LMP), az Együtt és a Párbeszéd Magyarországért (PM) közös demonstrációján a főváros V. kerületében, a Szabad sajtó úton 2016. október 16-án. Az ellenzéki pártok a Népszabadság megszüntetése és a korrupció ellen tüntettek. MTI Fotó: Mohai Balázs

Ma csak egy kérdésem van…

Share

Ma csak egy kérdésem van: a Szabadsajtó úti tüntetésen vasárnap sok minden elhangzott, sokan beszéltek, felemlítve mindazon balliberális rágalmat, hazugságot, csúsztatást, félremagyarázatot, rosszindulatot és ehhez hasonlókat, amiket az utóbbi időben szóban, újságcikkekben, plakátokon már láthattunk, hallhattunk. A sok általánosítás közepette elhangzott, egy konkrét mondatra szeretném azonban felhívni a figyelmet, amit Juhász Péter mondott: “ORBÁN LOP.”

Azt nem, hogy mit, azt sem, hogy hogyan, csak egyszerűen, szimplán, hogy LOP. A tömeg – mely Juhászhoz hasonló lelkivilággal rendelkezik – pedig őrjöng és fütyül. Juhász Péter egy élő személyre mondta ki ezt. Nem általában, nem azt, hogy valaki – hanem név szerint azt, hogy Orbán.

“Putyin seggébe akarják rakni Magyarországot Orbánék,” jelentette ki az Együtt politikusa, majd hozzátette: “Orbán lop.” – olvasható a 444.hu beszámolójában. A kérdés pedig az: Mikor fog megjelenni Juhász Péter elleni feljelentésről szóló beszámoló? Azaz, mikor jelentik már fel azokat, akik úgy gondolják, hogy nekik mindent szabad? Akik sajátos módon értelmezik a szólásszabadságot.

Véget kell egyszer és mindenkorra vetni annak, hogy egyesek minden következmény nélkül rágalmazhatnak, befeketíthetnek, emberi mivoltukban megalázhatnak bárkit is. És mindezt nagy nyilvánosság előtt. Annak is véget kellene vetni, hogy úgy teszünk, mintha nem történne semmi. De igen, most már az történik, hogy lépten-nyomon kiabálnak, megzavarják a normális élet menetét, félrevezetik az embereket, de nem csak itthon, hanem kiszaladgálnak a nagyvilágba, hazaáruló módon be akarják feketíteni hazánkat – és mindezt csak azért, mert 2010 óta kiestek a hatalomból.

Mikor fogjuk olvasni a Juhász Péter és társai elleni feljelentésről szóló tudósítást?

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Múzeum a város felett: Kiscelli Múzeum

Utunk következő állomása a Kiscelli Múzeum volt. Különös ez a múzeum, különös történettel, különös múlttal …

2 hozzászólás

 1. Józsefné Jónás

  A rágalom, a hitelrontás, mindenkor , mindenhol bűncselekmény, mert nem pár ezressel mérhető a kár, hanem sokszor tönkretett személyes életekkel, tönkretett családokkal, akár több nemzedéken át.
  Ez a személyiségi jogok megsértésébe ütközik.

  Ha pedig egy nemzetért, milliókért felelős kormányfőt rágalmaznak, az sérti az összes szavazó állampolgárt, zavarja a közrendet, vagy akár a nemzet biztonságát lélekszámban, megélgetési vonatkozásban is veszélyezteti.
  A nyílvánosság előtt megvalósított bűncselekmény, még további súlyosbító tényező.

  Amig a rágalmazók, szellemi károkozók bűntetlenek, addig nincs védelme , értelne a hasznos tevékenységet folytatók munkájának
  Az ilyen ügyek büntetését nem kellene a jó Istenre várni, mert azért kaptunk értelmet, hogy megállítsuk a pusztító bűnt, melynek burjánzása a világbékét is veszélyezteti téren és időben való terjedése.

 2. Dr.T.Túri Gábor

  Mindíg is azt állítottam, hogy túlságosan „ kesztyűs kézzel“ bánik a kormány az ellenzékkel. Ilyen aljas és rágalmakkal teli plakátkampány és az ellenzéki gyűléseken hallható arrogáns, hazug és ocsmány beszédek nem hallhatók egyetlen európai országban sem. Hol és mikor engednék ezt meg pl. Németországban? Egyáltalán érthetetlen a számomra, hogy kikre hivatkoznak az ellenzék szószólói, amikor más országok szabadságával példálóznak. Egyetlen ország sincs, ahol ilyen szólásszabadság lenne, mint Magyarországon.Mindenütt máshol szétverik az ilyen tüntetéseket.
  És ha most erre egy nagy mellényű balos hozzászóló a cikkem után majd azt állítaná, hogy ez nem így van, akkor kérem jöjjön ki Németországba és nézzen körül. Az újságok és a Tv vonalasan informál (talán egyetlen kivétel a „nagyok” közül a Focus c. lap). Ha a Pegida vagy az AfD tervez egy megmozdulást, amely egy polgári és nem erőszakos csoportusulás, akkor rögtön megjelenik a TV-stáb és a leglehetetlenebb kérdésekkel szorítja sarokba a résztvevőket, és a végén fasiszta és iszlamofóbiás megmozdulás néven ráüti a béllyegzőjét az eseményre. Aztán, majd mindíg, megjelenik egy (az állam részéről támogatott és ösztönzött) liberális ,vagy egy ún. link politikai csoport, és provokálva összetűz a békés tüntetőkkel) és csodák-csodájára a kivezényelt rendőrség ezután szépen „lekapcsolja“ a polgári tüntetőket, és kijelenti, hogy erre szükség volt, mert ezek nacionál-fasisztikus beállítottságú személyek voltak… Aztán komoly arccal elmagyarázza a Tv-kommentátor a nézőknek, hogy csak a primitív és az iskolázatlan személyek mennek el az ilyen megmozdulásokra. Az esti hírösszefoglaló pedig ezt már professzionális módon kiegészíti és feltupírozza… Sőt ehhez még – hogy objektívnek látszódjon – pszichológusok véleményét is kikéri és ezekkel igazolja ezt a hamis véleményet.
  Neeem kedves honfitársaim!
  Ti, ott a magyar baloldalon nagyon is félre vagytok vezetve. A legszörnyűbb az, hogy ha ezt valaki a fejetekre olvassa, arra ti is rögtön rávágjátok (mint a szószólóitok), hogy az illető nacionalista, Orbán-párti, elfogult agybeteg, vagy esetleg lopja az ország vagyonát Orbán védnöksége alatt…
  Hát nem veszitek észre, hogy a baloldal csak azért tiltakozik és heccel benneteket, mert hatalomra akar jutni? Ha pedig megkaparintja azt, akkor lesz csak igazán haddelhadd, mert (emlékezzetek csak vissza) mikor volt egy baloldali vezetés alatt jólét, szabadság és demokrácia Magyarországon? A börtönök falai szinte szétdurrantak, annyira tömve voltak a politikai foglyokkal…
  Mert úgy-e a baloldaliak esküsznek a szólásszabadságra!!! Hát bizony csak arra a szólásra, amely az ő véleményüket tükrözi… A többit pedig összeseperni, és be velük a börtönbe!!! Ez a szisztémájuk!
  Emberek! Ébredjetek végre fel!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.