2021 április 16., péntek

A hatodik karika

Share

Meddig mehet ez még így?

Meddig működhet úgy Magyarország, hogy papíron már 2 kormányzati ciklust a nemzeti oldal nyert meg, elvileg mi vagyunk 2/3-os többségben, és mégis a bukott bolsevik maradékok, angströmnyire zsugorodott pártsejtek, a semmiből egyszer csak összeverődött papucsállatkák uralják az országot, terrorizálják a
közbeszédet, teszik tönkre legjobb terveinket, törik össze legszebb álmainkat, teszik lassan működésképtelenné az országot?

Meddig kell még eltűrnünk, hogy a Kun Béláék leszármazottai még mindig a magyarság elveszejtésében érdekeltek, Magyarország elpusztításán dolgoznak, és mindezt zavartalanul tehetik, mert ebben az abszurd, vadliberális korban már az is kirekesztő, náci és rasszista, aki hazájának meri nevezni a hazáját, a hazaárulás, mint jogi és erkölcsi kategória megszűnt létezni (ó, drága Dobó István…) tehát nincs, nem lehetséges semmilyen következménye, büntetése -, egyáltalán semminek soha nincs büntetése, mert a jelenlegi igazságszolgáltatás már pusztán csak jogszolgáltatás – már ha egyáltalán az, s a jelenlegi bírói ítélkezések legnagyobb része semmi egyéb, mint szabotázs.

Meddig lehet elviselni, hogy az a középgeneráció, aki fiatal felnőttként élte meg a „rendszerváltást”, – de a nagyszülei még bőven átélték a két világháborút, a szülei meg elszenvedték a Rákosi- és a Kádár kort – , hiába gondolta, hogy 89-ben megszabadult a bolsevikoktól, azok még mindig itt vannak a közéletben, politikában, csak rombolni, ártani tudnak és akarnak, egyetlen céljuk, hogy bárhol azonnal elárulhassák a hazájukat- ami nekik nyilván nem haza, mert a bolseviknak nincs hazája, csak internacionalizmusa.

Meddig kell újra és újra megcsömörlötten, kétségbe esetten ébredni, hogy már megint hátba szúrtak minket, mit Trianonban, mint 56-ban, mint 2005. fekete ádventjében, mint a kvóta-népszavazáson, mint az olimpia megsemmisítésével, meddig, meddig, meddig?

Meddig terrorizálhatja a 2/3-os nemzeti többséget egy maroknyi kisebbség, az új Lenin-fiúk bandája, ez a liberális globalista-nihilista-anarchista, küföldről hergelt, pénzelt csürhe?

Meddig hagyjuk még, hogy 1945-től számolva uszkve 60 éve ül a nyakunkon a tatárnál-töröknél-habsburgnál ezerszer rosszabb bolsevik csürhe?

Adjátok vissza az ellopott hatvan évünket!

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.

Ködszurkáló

Legfrissebb bejegyzések Ködszurkáló (összes bejegyzés)

Share

Esetleg más?

Kutatók Éjszakája, 2019

Idén, rendhagyó módon, a Kutatók Éjszakáján egy intézmény 3 helyszínét kerestük fel: az Óbudai Egyetem …

2 hozzászólás

  1. z országot !

    Kedves Ervin! Mondhatnám, hogy ehhez az íráshoz nincs mit hozzátenni…De van! Vén fejjel állítom ,hogy át élve a 2. világháború borzalmait / a rettenetes szegénységet, nyomort /,majd a rákosista félelmet , a kádárista rettegést , ma az un. demokráciában /amikor bármit véleményezhetünk/ nem érzékelem, hogy sokkal boldogabb lennék .A “jólét” elfogadható ugyan , hisz’ az évtizedek alatt sikerült egy lakásravalót összekuporgatnom , nem éhezek , mert a nyugdíjam /bár igazságtalanul kevés/ jó beosztás mellett elfogadható, de az a sok aljasság , amit sorozatban tapasztalhatunk minden szépet-jót feledtet.Igen én is kérdezem: Meddig kell elviselni a “csürhe népség” packázásait? A rengeteg gonoszságot? Azt, hogy ami sok ember áldozatvállalása folytán felépül ezek azonnal lerombolják? Sunyi módon még élvezik is a “sikereiket” !Nem kívánom a halálukat , de módot kellene találni arra , hogy a sátáni vírusuk ne terjedjen tovább ! Lassan a normális embereket is megfertőzik , hisz’ lehetetlen , hogy ennyi “szir-szar” alakulatot hogyan tudnak maguk mellé állítani!!!Szeretném megérni , hogy igazán jó irányba fordul a magyar nemzetünk !!!!!!!

  2. Dávid Szaniszla

    Szerintem ez addig mehet, amig az EU vezetősége gyökeresen nem változik meg. Amíg a liberálisok fújják a Passzát szelet. Mert tehetünk mi akár mit, azonnal ránk sütik a külömböző címeket. Antiszemita, fasiszta, stb. vagyunk, s ezek a bélyegek lehetetlenné teszik a tetteinket. Tehát mi a tenni való? Meg kell változtatni az EU irányvonalát. Vissza kell térni az Európai keresztény gyökerekhez, s ezzel minden meg lesz oldva! Legalább is hiszek benne! HAJRÁ MAGYARORSZÁG! CSAK ÍGY TOVÁBB! Előbb utóbb sikerülni fog!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.