2018 december 11., kedd
Fotó: noe.hu

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete kitüntette Novák Katalint

Share

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) kitüntette Novák Katalint; az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a civil szervezet elismerését, a NOE-díjat a családokért, és kiemelten a nagycsaládokért végzett munkájáért kapta – hangzott el az M1 aktuális csatorna híradójában.

Novák Katalin a hírműsorban nemzetközi szinten is példamutatónak jellemezte a NOE és a kormány együttműködését. Szerinte ennek az együttműködésnek is köszönhető, hogy az elmúlt években nőtt a nagycsaládosok száma Magyarországon.

Az államtitkáért hangsúlyozta, a kormány bízik abban, hogy ez a növekedés folytatódik a következő időszakban is.

A nagycsaládok az ország erőforrásai, zálogai a magyar népesség gyarapodásának, annak, hogy a magyarság ismét fiatalodó nemzetté tudjon válni – fogalmazott Novák Katalin.

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Szeptember 1-jétől a bölcsődések és az óvodások 90 százaléka, 321 ezer gyermek részesülhet ingyenes étkezésben. / Forrás: bkmkh.hu

Az egészséges táplálkozás népszerűsítéséért indít kampányt a Ficsak

A Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) és a KidsOasis Nonprofit Kft. Egészségfalók – együtt főzni jó! …

3 hozzászólás

  1. Dávid Szaniszla

    Meg is érdemli, sokat köszönhetnek neki a nagycsaládosok!

  2. NAGYCSALÁDOSOK ! Ezt a fogalmat régen csak azok érdemelték meg , akiknek öt–hat , vagy több gyermekük volt . Egy idő óta ha három gyermek van , már azt is így nevezik . Miközben a ténylegesen nagycsaládokról kevés szó esik . Újabban nem örvendetes az , ha 10–15 sőt több gyermeket nevelnek szülők . Még a CSOK törvényben sem élveznek kedvezményt . Vajon miért ?
    Természetesen sokat tesz az államtitkárasszony a családokért , ezt el kell ismerni .
    DE: VÉGRE SZERETNÉM HALLANI , HOGY AZ IGAZI NAGYCSALÁDOKÉRT IS HARCOL !

  3. Kik a nagycsaládosok? A két, nálunk bevándorolt nép fiai! De már az uralomra jutott, izraelita gyökerűeknél is leállt! Csak az “anyaméhben szoláriumozottaknál, gyakori még a 4–8 gyerek! Szép, magyar jövő! A közmunkások fognak uzsora kölcsönöket felvenni! Nono-technológiás (mikroszkóp alatti ) munkát végezni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.