2019 október 16., szerda
Forrás: aktualis.blogstar.hu

A Nyílt Társadalom Alapítvány félti a pénzét, ez az üzenete a svéd beavatkozásnak

Share

Ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász szerint komoly lobbiérdekek érvényesülhetnek a skandináv térségben a Nyílt Társadalom Alapítvány részéről.

Az alkotmányjogász vasárnap politikai üzenetnek nevezte a  hírt, miszerint Svédország beavatkozik az Európai Bizottság oldalán a külföldről támogatott civil szervezetekre vonatkozó jogszabály miatt Magyarország ellen indított perben az Európai Bíróságon.

Rámutatott: egyértelműen anyagi érdekekről van szó, a szervezetek féltik a pénzüket. A magyar kormányzat  átlátható, tiszta versenyhelyzetet akar teremteni a civil szervezetek támogatásában a civil törvénnyel – szögezte le.

Az Országgyűléstavaly júniusban fogadta el azt a törvényt, amelynek értelmében a civil szervezetek kötelesek bejelenteni, ha külföldi támogatásaik összege egy évben elérte a 7,2 millió forintot, és ebben az esetben külföldről támogatott szervezetként kell feltüntetniük magukat a kiadványaikban.

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

MNM Málenkij Robot Emlékhely

#Muzej2019 – MNM Málenkij Robot Emlékhely

Aki a Hungária körúton a Rákóczi hídtól észak felé halad, nem tudja nem észrevenni ezt …

2 hozzászólás

  1. Dávid Szaniszla

    Miért talán valami haszna, esetleg kára van ebből a Svéd bankvilágnak. Merem remélni nem erről van szó, de akkor miért ilyen kényes ez a dolog? Jó lenne, ha Svédorszák abbahaghyná a piszkálásunkat. Mi nem bántottuk őket, ők is tartoznak legalább ennyivel nekünk. Úgy legyen!!!

  2. Van ott ezek mögött még valami… Bayer úr honlapján olvastam.
    paideia-eu.org/programs/

    “Még 2015-ben az intézet saját holnapján is az volt kiírva, hogy itt nevelik Európai eljövendő vezetőit. Ez lekerült a honlapról, miután a 2015-ös migrációs válság hatására újra előkerült az az interjú, ami 2010-ben készült Barbara Spectre-vel. Ebben az interjúban Spectre az egyre romló helyzetért, legfőképpen a zsidók elleni erőszakért és erősödő antiszemitizmusért nem mást tett felelősé, mint AZ EURÓPAI EMBERT. (Egészen pontosan az európai keresztény embert. Specter véletlenül se mondja ki, hogy keresztény. Viszont egyértelmű, hogy a keresztény emberekről beszél, hiszen kényesen ügyel arra, hogy a zsidóságot és az európai embereket két külön csoportként kezelje.). Ennyivel nem érte be, hanem rögtön előállt a megoldással is: Miután szerinte az európai (keresztény) ember nem elég fejlett a közös együttéléshez, ezért a vezetést át kell adni a zsidóságnak. Spectre szerint csak a zsidóság képes minket átvezetni a multikulti Europába, és amennyiben nem hagyjuk, akkor Európa elpusztul!”

    Ha ezeket hagyjuk,akkor TÉNYLEG elpusztul Európa.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.