2021 október 16., szombat
Forrás: 888.hu

A sztrájkoló szőrmerajongó

Share

A Parlamentben épp ülősztrájkol Varga-Damm Andrea, a Jobbik képviselője. Az ügyvédnő – saját állítása szerint – a devizahiteleseken akar segíteni, és felemeltetné az ápolási díjat is. Ugyanő nemrég még azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy ötvenmilliós bundagyűjteményével dicsekedett a Facebookon.

A Jobbik közismert Simicska-összekötője, a milliárdos által képviselővé “kinevezett” ügyvédnő most épp a Parlamentben folytat valamiféle furcsa ülősztrájkot. Akciójának sajátos színezetet ad, hogy az ügyvédnő nemrég 50 milliós bundagyűjteményével dicsekedett a Facebookon. Pontosan felsorolta, hogy hányféle nerc, ocelot, coboly és perzsabundája van, s hogy büszkén viseli például kilőtt farkasok bundáját is.

Lett is belőle nagy felháborodás. Még a Jobbik hívei is rárontottak… Elnevezték Bundás Andinak.

A jobbikos politikusnő dühösen igyekezett cáfolni, hogy Simicska Lajos ajándékaként jutott volna hozzá a komoly vagyont érő bundákhoz. A tiltakozó állatvédőknek azzal vágott vissza, hogy egy nercbundát akár 80 évig is lehet hordani, miközben egy „műanyag kabát jó, ha ezer év alatt bomlik le”. Aztán eldicsekedett még azzal is, hogy az ország egyik leghíresebb szűcsmestere gondozza vagyont érő szőrmegyűjteményét.

Telente a frissen hullott hóra rakja ki milliókat érő kabátjait – amelyek árából több devizahiteles családot is meg lehetne menteni – mert szerinte csak így lehet megakadályozni, hogy a vagyont érő szőrmék bőre kiszáradjon, s a milliós prémek ne kezdjenek el hullani.

Ripost

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

„Ha buddhista lennék…” – gondolatok a rózsafüzérről

Ha buddhista lennék, könnyű dolgom lenne. Elmondanám, hogy milyen távol-keleti meditációs gyakorlatot végzem és mindenki …

4 hozzászólás

 1. Az un. devizahitelesekért való harca reális ! /A többi más lapra tartozik !/
  Sok a panasz továbbra is ! Egy “új szerzeménem “:
  2008-ban felvett a család 4,5 millió hitelt . Azóta fizette becsülettel a havi részletet , most a tartozása 6 000 000 forint !
  HA EZ IGAZSÁGOS , akkor NINCS IGAZSÁG !
  Tehát : VAN MÉG TEENDŐJE A KORMÁNYNAK !

  • Tisztelt Ilona!
   Ez nem igazságos,hanem jogszerű…. a bíróság jogot szolgáltat….Higgye el nekem.
   Ennek az izének a “harca” egyenes arányban áll azzal,ahogy a rosszabbik a büntetés kifizetésére összekoldult összeget,szintén el… kampányolta,hiszen “kétharmaddal győz a jobbik” és onnantól senki nem mer majd rákérdezni,hogy milyen pénzek és hol vannak?
   Szóval nem hihető. Sőt!

 2. “az ország egyik leghíresebb szűcsmestere gondozza vagyont érő szőrmegyűjteményét.”
  Felénk a szexuális szokásokat,nem illik az átlagpolgár orra elé tárni. Fujjjj,de nagyon gusztustalan ez a libárálbolsevik szuka.

 3. Csak azt nem értem, egy politikus ilyetén akciójának, mi köze van a magánéletéhez, meg a bundáihoz? Ja, vadászgatni, meg helikopterrel, trófeát gyűjteni, csak a Semjénnek szabad. Vagy, a magánélet védelme, az csak a kormánypárti politikusokat illeti meg? :/
  Ahhoz meg végképp senkinek semmi köze, hogy bárki, bármilyen gyűjteményét, kivel gondoztatja.
  Ez a fajta asszociáció a szőrmegyűjtemény szexuális vonatkozásában meg röhejesen szánalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.