2020 október 29., csütörtök

A visszavonás margójára…

Share

Amikor egy miniszterelnök képes arra, hogy kormánya döntéseit felül bírálja, kétesen- vagy rosszul kommunikált terveit visszavonja, továbbgondolja, alázatos szolgálatának ad bizonyságot és a legnagyobb erényét mutatja meg vele, ha népe kívánságát a saját érdekei elé helyezi, ilyen az, amikor az alázat legyőzi az egót.
Csak kivételes tehetséggel és tiszta lélekkel megáldott politikus képes erre, olyan, aki valóban népét, hazáját, nemzetét szolgálja! Köszönjük Miniszterelnök Úr!

 A történtek után bonthatják vitorlájukat az ellenfelei, visszavonulót fújhatnak a szelet vetők, mert a vihar elcsendesedett. Oka- és ügyefogyottá váltak a tüntetések, meg lehet nyugodni, békésen ellehet nyúlni az internet előtt.

Lehet készülődni a halottak napi békés emlékezésekre, az előre ment szeretteink földi nyughelyének látogatására, úgy, ahogyan ezt minden jóakaratú ember teszi az elkövetkező napokban.

 Ha csak nem…

 …az internetadó tervezet csak egy eszköz volt a sok közül a hangadóknak, és nem a 2/3 többséggel újraválasztott kormányt akarják ellehetetleníteni, fejlődésében gátolni, netán megbuktatni mindenáron. Mert, ha ez így van, akkor ott folytatják, ahol abbahagyták, csak a szlogent cserélik le, és  új indokokkal állnak elő, vagy azt mantrázzák, amit Amerika és a liberális Unió diktál…

Nem értem, miért nem tudnak belenyugodni, hogy –mi a többség, gyermekeinket, unokáinkat keresztény szellemben, polgári értékrendre szeretnénk tanítani, visszaadni az ellopott hitet, a családi értéket, amiben egymásért felelősséget vállalva élhetjük az életünket, ahol a gyermek áldás Isten ajándéka.

Mi nem kérünk Gender-módszerből, a nemek összemosásából, a szülők számozásából. Mi kisfiúkat és kislányokat akarunk nevelni, olyannak, amilyennek az Úrtól kapjuk, és ha majd felnőnek, mint nő és férfi alkossanak családot, nemzzenek gyermeket. A bőröndös kapcsolatok helyében, a több felelősséget vállaló házasság legyen a jövőjük útja, ahol kétszülős minta biztosítsa a gyermekek lelki-, és nemi fejlődését. Ennyire egyszerű ez kérem szépen.

A jelenlegi keresztény kormányunk ezen az úton halad, és családbarát intézkedéseivel segíti ennek megvalósulását.
Ezért szavaztunk rájuk, segítjük munkájukat, kiállunk mellettük bármi áron!

 Azonban van még egy feladatunk…

 Emlékezni, a kommunizmus hatalomra jutása óta, a több mint hat millió meg nem született kis-lélekre, az abortuszok áldozataira.

Kisfiúnak, kislánynak születtek volna, örök kérdés marad.
Nem láthattuk mosolyukat, első botladozó lépéseiket és a hangjukat sem hallottuk.
Bár lehettek volna kétkezi munkások, katonák, tűzoltók, orvosok, tanárok, politikusok, vagy tudósok…
Semmi lett belőlük, mert nem kaptak esélyt, – egy egészségügyi intézmény műtőjében, a lavórban végezték!

 Égjenek a gyertyák, mécsesek Értük is egy ima kíséretében!

 

Lélek Sándorné

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Egészségügyi szakdolgozóként, 1992. óta kutatom, tanulom, tanítom, a lélek-, és a szellem csodáját. Nyugdíjas koromban kezdtem el írni. Írásaim részben saját életképeim, emlékeim gyűjteménye. Könyveimben mindenkor a lélek kap fontos szerepet. Megjelent önálló köteteim: A lélek... c. sorozatban A lélek hangja (2008) A lélek kulcsa (2011) A lélek útja (2012) A lélek húrja (2014) Előkészületben: A lélek csendje (Megjelenése várható: 2016) Az önálló köteteken kívül kiadásra került baráti közösségünk szellemi otthonából: Wass akarattal: TÁROGATÓ HANGJÁN ANTOLÓGIA (2010) Tárogató Hangján Antológia 2 (2015)
Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Bunkermúzeum

Vannak témák, amikhez szinte lehetetlenség hozzányúlni, nevezhetjük ezeket akár darázsfészeknek is. A magyar történelem egyik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.