2021 június 17., csütörtök

Apáti Bence: A női provokátorok anatómiája

Share

Történt a minap, hogy a belpesti értelmiség egy számára eddig teljesen ismeretlen életformával találkozott. Azóta is olyan döbbenten nézik a Tusványoson felbukkant balos székely asszonyt mint Abdul, a szír fogorvos a női kvóta szükségességéről agitáló Szél Bernadettet. (a Kabul melletti köves lankákon, ahol – talán túlságosan is – szeretett kecskéit terelgette, nem voltak ilyen úri huncutságok)

Sokadik napja tartja lázban a haladó sajtó szerkesztőségeit ez a furcsa jelenés. Más magyarázat nem lehet arra, hogy az Index minden nap címlapon tart egy olyan sztorit, ami egyébként forgatókönyvét tekintve nem szokta elérni az ingerküszöbét. (Ne legyünk igazságtalanok – nem vagyunk mi libbant propagandisták – meg szokták írni, ha történetesen Gulyás urat felpofozza egy nyugdíjas DK-s ultranéni, de nem szokott vezető hír lenni napokig. Vagy, ahogy a dolgok állnak: hetekig.)

Ma épp azt olvastam, hogy a Dakota (értik, ugye? Höhö.. Da-ko-ta!! Nem esett le? KÖZMONDÁS!! Megvan? “Dakota közmondás”) Security embere, aki nem átallotta kikísérni azt a zavart székely hölgyet, aki a méltán elfeledett vasárnapi boltzárról szerette volna egy síppal a szájában kifaggatni a miniszterelnököt – a Kárpátia (!) zenekar mellett pózolt a Facebookon. Elképesztő! Tűrhetetlen! (Valamint a képek tanúsága szerint kopasz is. És halmazatilag fradista és/vagy Kispest drukker) És ezeknek adnak őrző védő engedélyt azok a románok, akikre eleddig mindig számíthatott a magyar baloldal?

Sic transit gloria mundi.

Ezért tart itt ez az ország. Már a románok sem a régiek, na.

(Egyébként ezért az oknyomozó bravúrért én már most megelőlegeznék egy újabb rangos díjat az index újságírójának.)

Szóval, hogy szavam ne felejtsem, van nekünk egy mentálisan zavart asszonyunk, aki olyan, mint Swan Edgard a Kolozsvári Szalonna vezető bloggere. Erdélyi, mentálisan zavart és nem szereti Orbánt. Van ilyen. Nem egy nagy etwas. Mert lehet, hogy az Auróra nevű italkimérésben úgy gondolják, hogy Erdélyben az összes székely atyafi egy zúzósabb Kárpátia dal ütemére karcolja a szíve fölé Orbán arcképét egy erre a célra rendszeresített bugylibicskával a sok pálinkától és Csiki sörtől megrészegülve, ez azonban koránt sincs így. Vannak ilyenek és olyanok is.

Persze többségében jószívű, fogalmazzunk így: nemzeti érzelmű emberek. A rendes pálinkát is szeretik. Kínálják is. Példának okáért az sem kizárt, hogy a hosszú hajú asszony is kapott abból a kerítésszaggatóból, és emiatt gondolhatta azt, hogy neki mindenáron fűtőelemekről és vasárnapi boltzárakról kell eszmét cserélni miniszterelnökkel. No, és persze meleg is volt. (Meleg plusz pálinka… hát…)

Szegény jóravaló provokátornőt aztán a szokásos ügymenet követve – ahogyan ez egyébként minden provokátorral megesik, miután provokált – elráncigálták a provokáció helyszínéről. Egy felnőtt férfinak nem tekinthető ember pedig a haját is meghuzigálta. (Bár utólag férfiasan bocsánatot kért!)

Én egyébként utoljára a Bécsi úti oviban húztam meg Barna Annamari gyönyörű hosszú haját, abban a reményben, hogy mielőtt feleségül veszem, az én társaságomban fogja elfogyasztani a zöldborsófőzeléket. Fiatal voltam, s naiv. Valamint gyerek. Felnőtt férfi nem verekszik nőkkel.
Pont.

Hálaistennek nagyobb baj nem történt. (Innen is mielőbbi gyógyulást kivonások földimnek, és csak arra kérném, hogy vigyázó szemét a “fekete ruhás nővérre” vesse. Mert van az úgy, hogy a baloldali agitpop corporation felveszi, megrágja, aztán kiköpi a tudatlan ámde jó szándékú civilt, aki aztán, miután feleslegessé vélik a “diktatúra elleni harcban” az öngyilkosság gondolatával kezd kacérkodni… És ez most nem a vicc helye!)

A nyájas olvasóval – aki csak a “lakájmédiát” olvassa – szeretném itt és most közölni, hogy az Index-HVG-444 Bermuda háromszög szerint Magyarországon a lakájmédia férfi olvasói a nőket elnyomják, verik, nem engedik dolgozni, s ha igen, akkor is csak éhbérért, csak “gyerekgyártásra”, főzésre, és mosogatásra tartják.

Valamint minden lakájmédia fogyasztó férfi tart otthon egy férfisoviniszta vak komondort. (Tovább nem is ecsetelem. MINDENKI tudja, ez mit jelent…)

Az ilyen férfiak időnként meg is néznek egy-egy csinosabb nőt az utcán, de egyes kiemelten veszélyes egyedeik esetenként utánuk is fütyülnek. Szél Bernadett már dolgozik az ellenanyagon.

De, hogy miért is beszélek most erről?

A női provokátorokat ért sérelmek tekintetében a sajtószabadság utolsó őrkutyai rendkívül szenzitíven szoktak reagálni. Egészen addig, míg egy közel 190 cm magas 90 kilós férfi le nem tépi egy 10 éves kislány kokárdáját és meg nem pofozza úgy 2007 idusán. Az ilyen eseteknél valahogy mindig csöndben marad a haladó média.

Érthető ez persze, hiszen a kislány potenciális lakájmédia fogyasztó, és mint ilyen, kiesik a védelemre szorulók halmazából. Meg egyébként is No pasarán!, vesszenek a 10 éves kokárdás, náci leány gyermekek!

Én egyébként tegnap több ezer, a boldogságtól zokogó, többségében lakájmédia fogyasztó férfit láttam, amikor Katinka megszerezte az első aranyérmet Magyarországnak. Valószínűleg azért kerültek ilyen idegállapotba, mert Katinka ahelyett, hogy otthon mosna, takarítana, és gyerekeket gyártana, inkább valami medencében úszkál.

Ilyenek ezek a lakájmédia fogyasztó férfiak.

Apáti Bence

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Kutatók Éjszakája, 2019

Idén, rendhagyó módon, a Kutatók Éjszakáján egy intézmény 3 helyszínét kerestük fel: az Óbudai Egyetem …

Egy hozzászólás van

  1. A nyugati libbant médiában még megkeresik a provokáror(nő) szomszédját/óvónőjét stb. aki elmondja, hogy pedig milyen csendes és derék személy a provokátor(nő).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.