2021 október 16., szombat
Forrás: youtube.com

Apáti Bence: Toroczkai, Duró, Novák és meglátjuk még kik…

Share

Toroczkai László kizárása nem okozott meglepetést a magunkfajta politika iránt érdeklődő embereknek. Nagyon régóta lehetett tudni, hogy a legkevésbé sem ért egyet a Jobbik összesimicskázásával és összekálmánolgázásával. No és persze azzal sem, hogy bár a kampányban még nagyítóval sem lehetett találni olyan Szabó Gábor pártigazgató által beidomított jobbikos internet-trollt, aki ne böfögte volna oda minden cikk alá, hogy a kerítést is a nagytiszteletű Vona Gábor – vagy csak így egyszerűen, Pörzsésen: Gháábhhoor – találta ki, amit a Fidesz természetesen csak lemásolt, de ahogy ez a választás után, egy Novák Előd posztból kiderült, ez színtiszta hazugság volt. Novák teljesen egyértelműen leírta, hogy annak idején, azaz 2015-ben, a néppártosodás szivárványszínű útjára lépő jobbikos pártvezetés halk, ám undorodó sikkantások kíséretében határolódott el a kerítésépítés gondolatától.

Innen is üdvözlöm a jobbik alkalmazásában lévő cyberhadsereg fizetett kommentelőit!

Toroczkai pontosan tudta, hogy a kerítésépítés ötletéről kiadott partutasítás hazugság, és valószínűleg azt is sejtette, hogy Vonának csak arra és addig kell, amíg megnyeri (bruhaha!) a választást a radikális szavazok voksaival (is). Utána megy a sóletbe.

De azt is tudta, hogy Vona Gábor nem nyerhet. Így Toroczkai kivárt. Megvárta a választás végét, majd robbantott.

Helyesebben robbantott volna, mert Vona csicskái (Sneider és Gyöngyösi) olyan karaktergyilkossággal megbolondított lejárató kampányt indítottak ellene, hogy az ebben a műfajban ez idáig utánozhatatlannak hitt ballib szerkesztőségek munkatársai könnybe lábadt szemmel, felállva kezdtek tapsolni a műveletet zokszó nélkül túlteljesítő Zsurpubinak, Alfahírnek, és Kálmán függetlenobjektiv Olgának.

Toroczkait kizárták a pártból. Novák és Duró azonnal bejelentették, hogy a boszorkányüldözés következtében ők is elhagyják Simicska süllyedő csónakját. A Jobbik nevű balliberális bizniszpárt pedig tovább hőbörög, élén azzal a Pörzse Sándorral, aki hol Kálmán Olgával, hol Konok Péterrel ért egyet a HírTV stúdiójában.

Pörzse Sándor a leginkább alkalmas a jelenlegi Jobbik arcának. A egykori szélsőjobbos gárdista, most kedélyesen elbeszélget a pillanatokon belül megszűnő Szabadfogás című, szórakoztatónak szánt, ám tragikusan humortalanra és végtelenül szomorúvá sikerült műsorban Konok Péterrel arról, hogy szerinte az erdélyi és a felvidéki magyarok nem is szeretnének Magyarországhoz tartozni. Jól vannak ők ott, ahol vannak. Román utcanévtáblákkal, minden házon büszkén provokáló, hatalmas román zászlókkal és fölényeskedő, magyarul nem beszélő román hivatalnokokkal. 

Pörzse Sándor ma a Jobbik.

A határon túli magyarokat, a nemzettestvéreinket lebutázó, leprimitvező Pörzse Sándor ma a Jobbik. Az a Pörzse, akinél még Konok Peter is emberibben és nemzetibben viszonyul a határon túlra kényszerített testvéreinkről.

Toroczkaiékat kicsinyes bosszúból kizárják azok, akik Kálmán Olga parfümjétől és Simicska viszkijétől bűzlenek. Ezek a pénzért és hatalomért ballib megélhetési politikusokká torzult árulok árulózzák az egykori értékrendjükhöz hűségeseket.

Simicska csicskái az utolsókat rúgják. És mi élvezettel nézzük ezeket az utolsó, övön aluli rúgásokat. 

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Kutatók Éjszakája, 2019

Idén, rendhagyó módon, a Kutatók Éjszakáján egy intézmény 3 helyszínét kerestük fel: az Óbudai Egyetem …

6 hozzászólás

 1. Pörzse Sándor ” feltámadott ” ? Persze én nem tudhatom , hogy a háttérben miben sántikált évek óta .
  Azt azért eléggé jól ítéltem meg régóta , hogy Vona Gábor előbb –utóbb megbukik . Jó régen volt , hogy Békéscsabán egy kampánygyűlésen nem lehetett megközelíteni őt —-“testőrök” vigyázták az irodát —, mintha ő lett volna a miniszterelnök ./Mellesleg Orbán Viktorral régebben lehetett beszélgetni is néhány percig !/ Morvai Krisztinával tudtam beszélgetni . Tehát olyan változáson ment keresztül —a “balrafordulás” , meg a simicskázás hab a tortán —, ami felháborító számomra . Ugyanis az indulásukkor —még két évig —reménykedtem abban , hogy egy határozottan nemzeti párt lesz . Amikor Kovács Dávidék kiváltak , majd fokozatosan a Fidesz ellen agitáltak az erdélyi területeken , és itthon is , bizony elkezdődött a lejtőn való lecsúszás . VÉGE ! Akik most bent maradnak , azok már nem jobbikosok , csupán megélhetési politikusok .

  • Nagyon jó Apáti cikk a jellegzetes kis fricskákkal—és persze a színtiszta igazságokkal.
   Egyetértek mint minden meglátásával.
   Csak így tovább—-

   • Csak olvasni tudsz? Megérteni, felfogni nem?
    : “Elfelejtve mellékesen a református Orbán apjának zsidó származását és azt, hogy feloszlatta a Magyar Gárdát, amely a nyíltan idegengyűlölő, de a választók egyötödét magához vonzó Jobbik párthoz közelálló szélsőjobboldali félkatonai szervezet.”
    A jelenkorra azonban égbekiáltó logikai hibává vált az, hogy még a legmodernebb kultúra vallása is a gondolkodást, az új ismeretek szerzését az emberiség legnagyobb bűnének tekintheti. Konkrétan még az a zsidó-keresztény-mohamedán vallás is, amelynek területén a legmagasabbra nőtt a tudás, még inkább a gondolkodás és a kezdeményezés, a tudásra való emberi törekvést a legnagyobb, azaz az eredendő bűnnek tekinthette.
    Az eredendő bűn dogmájában az a tragikus, hogy a jelenkor legnagyobb emberi erénye még mindig a legnagyobb bűnnek minősül.
    És hazánk dús keresztényei? Ez az ordas irigységek, az egymást harapás, a külön flótások szerencsétlen országa. A zsidó faj összes karjával emeli minden kis talentumát, nálunk minden igazi szellemi erő kétségbeejtően izolált és legtöbbször kiátkozott és sírig hajszolt. A zsidó sajtó, mint egyetlen nagyszerű zongora, csodálatos összejátszással védi a faj érdekeit. Nálunk nemcsak a keresztény sajtóban nincs egység, de egy-egy orgánumán belül is mindenki külön járja a maga szellemi macsicsáját[2], vagy kékvókját[3] a keresztény kurzus vad kalamajkájában. Szabó Dezső 1907

  • ” majd fokozatosan a Fidesz ellen agitáltak az erdélyi területeken ”

   Nemrégiben pedig az erdélyi magyarokat és székelyeket gyalázták itthon.

 2. Tisztelt Bence!

  Toroczkai pompásan végig asszisztálta Vona liberálnyilas ámokfutását. toroczkai szintúgy szabotálta a honvédő népszavazást, nem lépett fel, amikor a Jobbik nem írta alá az alkotmányműdosítást, szavát nem lehetett hallani
  Simicskától a Spinózán és Hellerig, és mindezt megkoronázta azzal, hogy együtt tüntetett a szemkilövetővel.
  Toroczkai Vona ikerpárja. A Dúró-Bovák-Toroczkai triumvirátus feladata, hogy visszaszerezze az elpártolt nem zeti radikális tagokat és szavazókat.
  Vona Jobbikja blhetően az LMP-vel szövetkezik, hogy létrehozzák az “újbaloldalt”.
  Jövőre pedig Toroczkai “újradikális” pártja velük fog a háttérben, akár a nyilvánosság előtt összefogni az “ördögorbánnal” szemben!
  Ez a forgatókönyv már akkor kész volt, amikor Vona alelnöknek meghívta Toroczkait, amikor Novákot hátra tolták (lemondatták a mandátumáról, hogy a mögöttük állók emberét állítsák be a helyére. Vajon Nováknak mit kóstálhatott?!).
  Dúró volt Vona mellett a Jobbik kampányarca!
  Ne legyünk már ilyen naívak, hogy földmondjuk azt a mantrát, amit a Vona-Dúró-Toroczkai-Novák le akarnak nyomni a nemzeti liberálisok torkán.
  Ön még gyermek lehetett 1993-ban, amikor megjelent Szabó Albert operettnyilas ügynök, és sok-sok fiatalt megvezetve Hungarista pártot alapított, és minden keresztény és nemzeti ünnepünkön rendőri felügyelettel (!!!) echte nyilas szövegeket kihangosítóba harsogva provokált.
  Ennek a brigantinak az egyik intézményesített, kiterjesztett változata a Jobbik. Csurka pontos diagnózist adott a Jobbikról, Toroczkairól és Vonáról. Érdemes megfogadni. Az sem mellékes körülmény, hogy a balhék kirobbantása előtt és kezdetén Toroczkai ott volt, aztán sutty, eltűnt a képből, a végrehajtókat meg lesittelték, ő meg megúszta…

 3. Tacitustól tudom, hogy azért lesz valakiből politikus, mert lopni akar. Jancsó Miklós
  “A hazafiasság a gazemberek utolsó menedéke” Samuel Johnson

  Szálasi lumpenjei új kiadás! Műveletlen ostobák, hazaffyyasch szélhámoskodással valakik akarnak lenni! Eljutnak-e a nemzetvezető akasztófájáig?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.