2021 február 27., szombat
A kép illusztráció - forrás: hirado.hu

Az álhírek ellenére részt vesznek fideszes politikusok a néppárti konferencián

Share

 

Több sajtóorgánum szerint az Európai Néppárt nem hívta meg a Fideszt a június 6. és 8. között Münchenben rendezett migrációról szóló konferenciájára és tanácskozására. Ezzel szemben fideszes politikusok részt vesznek és fel is szólaltak az eseményen – írja a Pestisrácok.hu.

A portál cikke szerint az Európai Néppárt müncheni tanácskozásán a fideszes EP-frakció fele részt vesz: így Szájer József, Gál Kinga, Járóka Lívia, Deutsch Tamás, Schöpflin György, Deli Andor és Hölvényi György is. Schöpflin György fel is szólalt a konferencián, Szájer József, az Európai Néppárt frakcióvezető-helyettese pedig kérdést tett fel a konferencián előadó és felszólaló Angela Merkel német kancellárnak.

A Pestisrácok.hu felhívja a figyelmet arra is: a jelenleg zajló müncheni tanácskozás nem az Európai Néppárt kétévente megrendezett csúcstalálkozója, hanem egy úgynevezett „Study Days”. A néppárti csúcsra és a tisztújításra novemberben kerül sor, ahol várhatóan a magyar kormányfő is beszélni fog.
forrás: Pestisrácok.hu / hirado.hu

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

„Ha buddhista lennék…” – gondolatok a rózsafüzérről

Ha buddhista lennék, könnyű dolgom lenne. Elmondanám, hogy milyen távol-keleti meditációs gyakorlatot végzem és mindenki …

Egy hozzászólás van

  1. Úgy vélem , hogy nem kellene világgá kürtölni azonnal az un. álhíreket . Azt lehetett olvasni ezen a vonalon is , hogy kizárták a Fideszt a részvéti lehetőségből . Most egy rövidebb cikkben ezt cáfolják .
    NEM HELYESLEM , hogy elsietve hírt adnak egy kamuról !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.