2019 szeptember 18., szerda

Az Együtt már szervezi: Évértékelő füttykoncert Orbánnak!

Share

Ha Orbán Viktor évet értékel, nekünk ott a helyünk – kezdi Facebookon terjesztett invitálását az Együtt. Ha úgy gondolják, hogy érdemi politizálás helyett pusztán a jelentősebb kormányzati események  megzavarásával, ellehetetlenítésével elegendő követőt, szavazót tudnak összeverbuválni a 2018-as választásokra, van egy tippünk – ez nagyon kevés lesz…

De lássuk a felhívást:

“Évértékelő füttykoncert Orbánnak!

Hogy Magyarország leghazugabb, legtolvajabb, legarrogánsabb miniszterelnökét szembesítjük az ország valós helyzetével, mindannyiunk valós elégedetlenségével.

Hogy megmutassuk, nem lehet bennünket megfélemlíteni.

Hogy újra és újra elmondjuk, nincs hatalmuk felettünk. Nincs, mert a hatalom a népé.

Míg a miniszterelnök odabent a csillagokat is lehazudja az égről, válogatott közönsége, udvartartása pedig mindehhez fenntartások nélkül tapsol, mi odakinn bátran, kérlelhetetlenül és hangosan füttyben mondjuk el az igazságot.

Elmondjuk az igazat a lopásokról, az Orbán-család vagyonosodásáról, a helikopterezésekről, Matolcsy Györgyről, Polt Péterről, a sajtószabadságról, Magyarország Putyinnak való elárulásáról.

Fütyülünk, hogy ők is meghallják: nem tehetnek velünk meg bármit. Nem hiszünk a hazugságoknak. Nem félünk, mert nekünk van igazunk. El fog jönni az idő, amikor felelni fognak mindazért, amit Magyarország ellen elkövetnek.”

Az Együtt szerint meg akarják akadályozni a Putyin látogatása idejére szervezett tüntetésüket

A párt úgy véli, hogy a kormány adminisztratív eszközökkel akarja megakadályozni a Vlagyimir Putyin orosz elnök jövő heti budapesti látogatása idejére szervezett tüntetését.

Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke szombaton budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: február 2-án az Országházban találkozik Orbán Viktor miniszterelnök és Vlagyimir Putyin, akkor pártja a Kossuth tér és az Alkotmány utca sarkán füttykoncerttel kíván tiltakozni az “Orbán-Putyin szövetség ellen”, ami szerintük ellentétes a magyar nemzeti érdekkel.

Közölte, a rendőrség illetékes szervei nem kapták meg a felhatalmazást arra, hogy az Együtt munkatársaival egyeztessenek a tüntetésről, a tervezett demonstrációval kapcsolatban semmilyen visszajelzést nem kaptak.

“Úgy gondoljuk, úgy tudjuk, hogy a kormány, a Belügyminisztérium és Terrorelhárítási Központ arra készül, hogy adminisztratív eszközökkel akadályozza meg az Együtt füttykoncertjét” – fogalmazott Szigetvári Viktor, aki felszólította a kormányt, ne hátráltassa, hogy éljenek a gyülekezési jogukkal.

Az ellenzéki politikus hozzátette: az Együtt arra is hajlandó, hogy a “polgári engedetlenség eszközével élve” elkövessen mindent azért, hogy békés tüntetésüket megtarthassák.

Polgárportál / MTI

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Úrnapja (Postcommunio – áldozás után)

Köszönöm, hogy áldozhattam, s mint méltatlanra nem sújtott le rám haragod.   Köszönöm a csendet, …

2 hozzászólás

  1. Dipl.Ing.Tibor Gutay

    Ez a ganyé zsido-komcsi libsi banda azzal vádolja Orbánt, amit ők csinálnak.Orbán nem hazudik, ezt éppen az amerókai elnök egyik embere mondá amikor megkèrdezték.A gazemberek szövegét csak el kell ol olvasni, mindjárt tudja az ember, hogy ki hazudik! Aki ilyen nyilatkozatot elhisz, annak elment az esze! Ne olvassa a Népszavát.Ez még a nevével is hazudik. Ilyesmit akkor se olvasnék, ha ezért fizetnének!

  2. Dávid Szaniszla

    Azt hiszem az egyik legalacsonyabb szint, ahova most eljutott az ellenzék. Fütyülni mindenki tud, de okosan beszélni csak Orbán Viktor! Amit ő mond, annak van veleje, értelme. Sajnálom ezt a kisstilű bandát, hogy ebben a fütyülésben éli ki magát. Ki figyel oda rajtuk kívűl. Szégyelném magam, ha arra járnék, de biztosan nem teszem, mert Szeged messze van onnét, hogy csak úgy arra járjak! HAJRÁ ORBÁN VIKTOR!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.