2021 december 5., vasárnap
Forrás: ndr.de

HND: Az ördög vigyora

Share

„A vodkát, pénzt és a nőket egyszer megelégeli az ember. A hatalmat soha.” (Nyikita Szergejevics Hruscsov, szovjet vezetőnek tulajdonított idézet)

Európa sorsa – látszólag – megpecsételődött. Talán még találóbb kifejezés lehetne erre, hogy „be-muttizálódott”. Mielőtt bárki félreértene, én a mi gyönyörű, sokszínű és rengeteg viszontagságot megért, de még több kimagasló sikert felmutatni képes európai kontinensünkre gondolok. Az aljas módon és tudatosan félrevezető, szimplán hazug hazai ellenzéki szlogen, miszerint Európa egyenlő volna a diktatórikus módszerekkel, hivatalos jogkörein régóta túlburjánzó Európai Unióval, józanul gondolkodó emberek számára irreleváns. A kérdés inkább az, hogyan lehetett egy minden karizmát nélkülöző, szabad beszédben összetett mondatok szerkesztésére képtelen, selypítve semmiket mondó, NDK-import ténsasszonyból „világkancellárnő”?

Angela Dorothea Kasner, ez a leánykori neve, akinek az apja a nyugat-németországi Hamburgból lánya születése és Sztálin halála után 1954-ben az NDK-ba emigrált, mintha 1989 előtt nem létezett volna. A német nyilvánosság évekig csak annyit tudhatott róla, hogy van egy doktorátusa fizikából és Helmut Kohl emelte ki őt az újsütetű kelet-német „politikusok” közül, egyengetve pályáját, amit később Merkel, aki mai napig is első férje nevét viseli, Kohl párton belüli megpuccsolásával hálált meg. Kohl bukásának prózai háttere nem elsősorban a CDU korrupciós botránya volt, hanem a kancellár elhatárolódása az amerikaiak által tervezett koszovói katonai beavatkozástól. Az ezt követő szociáldemokrata-zöld koalíció viszont hajlandó volt részt venni Jugoszlávia szétverésében, de nem helyeselte Irak megtámadását. Az ellenzékben lévő Angela Merkel a Washington Post-ban írt cikkével, illetve személyes látogatás alkalmával az iraki háborúval kapcsolatos szolidaritását fejezte ki az USA-val. Ennek következményeként 2005-ben Gerhard Schröder (SPD), az akkori német kancellár és Angela Merkel (CDU) részt vettek a Bilderberger Konferencián, majd ezután bizalmatlansági indítványt terjesztettek be Schröder kormányával szemben és az előre hozott választásokon győzött Merkel. Léteznek ugye véletlenek… Az elmúlt 12 merkeli év alatt sikerült a sokak által irigyelt innovatív technikájára, szellemi kapacitására és nem utolsó sorban vitakultúrájára büszke országból egy multikulti kísérleti telepet létrehozni. Ahol az infrastruktúra, tehát utak, iskolák, kórházak rohadnak, mert „nincs rájuk pénz”; ahol a nyugdíjak relatív aránya ma Európában a legalacsonyabb (az utolsó jövedelem 42 %-a, 45 évi munka után); ahol generációk kerülnek ki fél-analfabétán, de ideológiailag felvértezve az iskolapadokból. Ez az az ország, ahol az egyre csökkenő számú értéktermelők, tehát a szabad gazdaságban dolgozók tartanak el egy radikálisan növekvő állami- és pártapparátust, valamint az eddig soha nem integrálódott, továbbá a most bevándorló harmadik világbeli milliókat.

Merkel, az egykori FDJ (kelet-német KISZ) agitációs és propaganda titkára, az NDK politikai elitjének tagja, ma Európa és a világ sorsát tartja kezében. A mindent és mindenkit érintő állami kontroll, a másképp gondolkodók megélhetését veszélyeztető retorziók, az ellen hangok és valódi oppozíció minden eszközzel való akadályozása, akár elhallgattatása elővetíti az „Új világrend” (NWO = New World Order) szupranacionális kormányzás alapelemeit, amelynek az EU egyik része lenne. A Világbank, IMF, ENSZ, EU, Wall Street, City of London közös célja a tőke áramlásának szabadsága, a befektetések előre kalkulálhatósága, a természeti források szabad és korlátlan kiaknázása, a világban történő folyamatok és elsősorban az emberek ellenőrzésének segítségével.

Különböző népek, nemzetek, vallások, szokások, valamint magasan képzett, öntudatos polgárok és rebellis, saját hazájukat védő politikusok is zavaró tényezők az egységes világpiac, az uniformizált „piackonform demokrácia” (Merkel) megteremtésében. A nemzetközi oligarchia (ki)szolgálója, aki a német alaptörvényt és az unió előírásait semmibe véve, a neki lekötelezett eurokratákkal a nemzetállamok megszüntetésén ügyködik, 2011-ben megkapta a Coudenhove-Kalergi díjat. A hírhedt Kalergi-terv egyik lényeges pontja, a régi arisztokráciát leváltó internacionalista politikai elit létrehozása mellett, egy új, kevert fajtájú nép („eurázsiai-negroid”) kvázi kitenyésztése. Megjegyzem, egyetlen feminista-nőjogista aktivistát sem hallottam az ellen tiltakozni, hogy a terv megvalósítói a méhében kotorásznának, kényszerítve a nőket egy bizonyos fajta partner preferálására. Ugyanebben az évben (2011) közölte Merkel egy interjúban a jövőről való elképzelését, miszerint az államoknak egyre több szuverenitást és jogot kell majd másoknak – azaz nemzetközi szervezeteknek leadniuk.

Soha ennyire nem volt megosztva a német társadalom, mint ma, röviddel a választások előtt, aminek a végeredményét már borítékolni lehet. A civil társadalom nagy része már rég elvesztette a hitét a demokráciában, vagy nem is érdekli, amíg a hűtőszekrénye tele és a sörösüveg a kezében van. A polgári megmozdulásokat és az egyetlen valódi ellenzék munkáját (AfD = Alternative für Deutschland) állami szervek által finanszírozott verőbandák (Antifa) brutális agresszióval akadályozzák, illetve az uniformizált média sulykolja őket földbe verbálisan. Az NDK molyirtószagú, szürkén kocsonyás lepedéke borítja be a spiclik és a megfélemlítettek országát. Eközben Angelát kifütyüli és lekiabálja néhány rendíthetetlen bio-német a választási körútján, azok, akik megpróbálnak még ellenállni a „világkancellár” társadalmi rombolásának. A CDU választási kampányának szlogenje: „Az ország, ahol jól és szívesen élünk” cinizmusában verhetetlen. A már most körvonalazható, a német választás utáni „meglepetések” tematikája egy másik történet…

Nem hiszem, hogy hazánknak ez követendő példa lenne. A magyar nép rengeteget harcolt függetlensége és szabadsága elnyeréséért. Mi hatalmas történelmi csapásokat voltunk képesek túlélni és ezt is túl fogjuk. Se egy EU, se egy Merkel, Schulz, akár Soros nem írhatja elő a magyar népnek, milyen formában és kikkel ossza meg hazáját!

Szerzö: HeroesNeverDie

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Kutatók Éjszakája, 2019

Idén, rendhagyó módon, a Kutatók Éjszakáján egy intézmény 3 helyszínét kerestük fel: az Óbudai Egyetem …

2 hozzászólás

 1. Dékány Ilona

  Miközben egy remek cikket olvastam , azon gondolkodtam , hogy a németek –az NSZK-sok !—nem estek át agymosáson , mint mi , hogy viselkedhetnek mégis úgy , mint nálunk egy csapat ? Én 1984–ben voltam előbb az NDK–ban —mivel ott tett le a repülőgép — , majd az NSZK–ban . Alaposan bejártam egy régi tanítványommal az országot . Nagyon sok szépet lárhattam ! A természet csodáin túl az emberi alkotások csodáit . Mindenütt a jólét tükröződött . A kollegáim irígyelték a sok élményt amikor meséltem . Mi lehet az oka annak , a jelen helyzetet szinte elfogadva , Merkelben látják a jövőjük ” istenasszonyát ” ? Igaz , lehet hallani , hogy —mint nálunk 1990 előtt !—agresszívan tiltják az un. demokratikus megnyilvánulásokat , leplezik az igazságot amennyire lehet , de mégis megválasztanak egy olyan nőt , akinek a jelen helyzetet köszönhetik . MIBEN REMÉNYKEDNEK ? DE: A mi un. ellenzékijeink MIT REMÉLNEK TŐLE ?

  • HeroesNeverDie

   Kedves Ilona, köszönöm értékes hozzászólását. Jómagam is nosztalgiával gondolok a 80-as, 90-es évek Németországára, ahova házasságom miatt települtem át. Nem véletlen az sem, hogy jó negyed század után elmentem onnét.

   Még egyszer köszönöm, minden jót!

   HND

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.