2017 szeptember 20., szerda

Bayer Zsolt (is) laufot kapott…

Share

Esik a hó, hideg van és ilyenkor sokkal jobb otthon üldögélni, keresgélni a genderista társkereső-oldalakon, hátha a meleg hangulatot még izgalmasabbá lehetne tenni egy kormányellenes partnerrel… hiszen a whisky behűtve, a por az asztalon… a net gyors, tehát minden adott egy kellemes forradalmi naphoz. A pizzát meg majd hozza a futár, ha kiderül, hogy hány vendég lesz a sikeres szörfözést követően…

Így nézhet ki egy Soros-forradalmár tavaszi télben töltött unalmas délutánja. Hiszen ilyen időben a Lenin-fiúkat sem zavarják ki a házból… Illetve csak ki kell menni, ha Ármány Olga meghívja egy jó kormány-, és magyar-, valamint keresztény anyázásra a forradalmárok valamelyikét, liberális nívójú ellenzéki műsorába, amely „beszélgetés” a stúdió minden tagjának olyan kielégülést jelent, amelyet Gender-forradalmi, szellemi maszturbáció előz meg. (Ugyanis, ez egy szellemi kupleráj.)

Viszont mindennek Bayer Zsolt örülhet a legjobban. Laufot kapott, így a tervezett akasztás ezen a borongós, novemberi időjárást idéző héten elmarad. Mint ahogy elmarad a hídlezárás is, amit nem csak az időjárás, de egyelőre a rendőrség is betiltott, ám ki tudja, hogy a bíróság valamely „demokratikus jogokat védő” bírája nem változtatja-e meg a tiltást, mint március idusán Fruzsi néni, aki a tüntetések liberális palackjából bizony kiengedte a Gender-Soros-bolsevik szellemet. Mert mindenkinek van joga rendet zavarni… fütyülővel vagy anélkül, mindegy – szólt valahogy így a verdikt.

Tehát, az „akasztás” elmarad a héten, de kapunk ehelyett, a már említett Ármány Olga műsor által hideget-meleget. Voltaképpen elméletileg már fel is akasztották jó kollégánkat is, és az egész nemzeti újságíró társadalmat. A műsorban forradalmárunk bölcsessége odáig ment a minap, hogy a következőképpen fogalmazott: „mert olyan szinten megengedtük nekik, azt, hogy ezt a tevékenységüket mindenfajta gátlás nélkül gyakorolhassák…” Nos, ez a „nekik”, azok mi újságírók vagyunk, akik nem is újságírók a forradalmár szerint, hanem valami egészen mások… „Dezinformációs műhely alkalmazottai, sajtómunkások.”  Ármány Olga válasza erre nagyon kollegiális volt… „Énnekem nem kell bemutatni” – mondta mosolyogva.  

Persze, egyetlen szó sem esett ebben az „Egyenesen” című műsorban Bayer akasztásának ötletéről, a lógni fogtok-ról, és egyéb olyan szimpatikus dolgokról, amelyek ennek a Gender-zseninek a társulatában mindennapos beszédtémaként a levegővétellel azonos fontosságú a számukra. A politikai onanizálás egyik elmaradhatatlan kelléke. 

Csakhogy… ne felejtsük el, hogy az efféle fenyegetésekért egy jogállamban komoly büntetés járna… ha volna még jogállam Európában, s nem öntötte volna el, ez az 1919-es szemlélet már kicsiny hazánk egyes bíróságait is. Másodszor immár, száz esztendő leforgása alatt. És ez bizony nem vicc! Halálosan komoly. Kun Béla és Szamuely gyilkos szellemisége mindig is ott volt a liberális és szocialista tábor mentalitásában, most azonban felszínre tört, mert egy nemzetközi gazember, egy a halálra ítélt vagy már halott zsidók vagyonából meggazdagodott lator terveit a magyar kormány eddig sikeresen keresztülhúzta, s a kommunista-liberális kormányok által adott privilégiumait megszüntette.

Ármány Olga tehát a Hírtv-ben olyan szellemiséget képviselő beszélgetőpartnereket hívott meg, és értett velük egyet, akik minden tekintetben büntetendők, hiszen a hazaárulástól, a halálos fenyegetésig, az Alkotmány szerint és annak értelmében megválasztott kormány elleni lázadás szításáig mindennel egyetértenek.

Ehhez jön még néhány érdekesség, mint a katolikus körmenetek megzavarása, a rendőrök tettleges froclizása, a festékdobálás, az idegen pénzen a magyarság és Magyarország elleni ügynökösködés.

Kíváncsian várjuk, hogy mit és hogyan reagál a bíróság Bayer Zsolt feljelentésére, amely bíróságnak, ügyészégnek talán első intézkedésként előzetesbe kellene tennie a halálos fenyegetést nagy nyilvánosság előtt elkövető kis férgeket, mert a bűnismétlés, a szökés és minden egyéb körülmény fennáll őket illetően, tekintve, hogy külföldi gazdáik talán nem engedik őket magyar bírói pulpitus elé.

Azonban senki ne higgye, hogy ezek a gender-patkányok (utalok e megnevezéssel a 19’-es patkányforradalomra) nem gondolták komolyan az élet elleni bűncselekményeket, mint forradalmi – Szamuely féle – megoldást, s ha alkalmuk lenne rá, gyakorolnák is.

Ezért javaslom, hogy még nagyobb figyelemmel kövessük a Lenin-fiúk minden megmozdulását és a legkisebb jogellenességet is jelezzük. Mert a veszély nem csak Bayer Zsoltra érvényes, hanem minden józanul gondolkodó, Gender-mentes keresztény magyarra. Még akkor is így van, ha a röszkei plébános a minap magyarul köszöntötte a magyarul nem beszélő, a pogányok beengedését követelő Soros-turistákat… Kapisztrán Szent János bizonyára nem tette volna… mert Ő tudta, hogy a pogányok a papot fejezik le legelőször…

Stoffán György

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.

Stoffán György

Share

Esetleg más?

Orbán nyerésre áll az európai migrációs vitában

Orbán Viktort sokan szidják az Európai Unióban bevándorlóellenes retorikája, a határkerítés felépítése és a menekültügyi …

2 hozzászólás

  1. Dávid Szaniszla

    Kedves György! Teljes mértékben elnyerte tetszésemet a Lenin Fiúk megnevezés. Eddig még nem gondoltam rá, de ezután én is így nevezem őket. Lenin Fiúk jó lesz vigyázni!

  2. Dékány Ilona

    MIRŐL VAN SZÓ? A röszkei plébános dédelgetni akarja a migránsokat? EMBEREK! Akik még tudtok gondolkozni is, Röszkén és bárhol az országban ,ezt hogy hagyhatjátok , ha tenni tudtok? Nem látta az a pap ,hogy mit műveltek a falujában a hordák ? Ellene dolgozik a magyar kormánynak és a hazájának? Menjen ki Szíriába és ott dédelgesse az elesetteket!!!!Van ott elég rászoruló ,aki veszélyben van !!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.