2020 május 30., szombat
Pallagi Ferenc / forrás: borsonline.hu

Bocsánatot kért Orbántól a Bors volt főszerkesztője

Share

Publicisztikát írt a ma megjelent Vasárnapi Borsba a lap nemrég nyugdíjba vonult főszerkesztője, Pallagi Ferenc a miniszterelnök meghamisított karácsonyi interjújáról.

Mint arról a Blikk is beszámolt, Orbán Viktor, a Fejér megyei Hírlapban karácsonykor megjelent interjúját ismeretlenek átírták és olyan részleteket emeltek bele, melyek nem hangoztak el a kormányfőtől.

Pallagi most arról értekezett, hogy ennél nagyobb bűnt, mint a hamisítás, nem lehet elkövetni újság ellen, mert súlyosan rontja a lap hitelét és ami az Orbán-interjú kapcsán történt, az bűncselekmény és “nem forradalmi jófejség”.

“Az elkövető beírta magát a magyar sajtó történetébe, mint gyújtogató és szabotőr. Szégyellem, hogy egy szakmában dolgoztam vele! Orbán úr, elnézését kérem!” – zárul az egyébként a miniszterelnököt írásaiban rendszeresen kritizáló Pallagi publicisztikája.

Forrás: Blikk.hu

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Gül baba türbéje

Már többször is kénytelen voltam megállapítani, hogy mi magyarok, furcsa egy nép vagyunk. Most éppen …

Egy hozzászólás van

  1. Dávid Szaniszla

    Mit lehet ehhez hozzátenni. Gratulálok Pallagi úr, “némileg” jóvá tett egy nagy hibát. Még az a szerencse, hogy ez a pocsolya amivel be akarta mocskolni a Miniszterelnök úrat, nem érte el azt az embert, aki éjt nappallá téve mindent elkövet, hogy az ország lakósságának jóérzését helyre tegye. Hiszem, hogy rajtam kívűl még sokan vagyunk, akik látják ezt, s nyugodtan hajtjuk le fejünket esténként, hogy egy jó alvással kélszüljünk a másnapi feladatokra. Önnek is kívánok egy jó éjszakai alvást, s remélem lemond az ehhez hasonló “jopofaságról”!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.