2019 augusztus 25., vasárnap
Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom főpolgármester-jelöltje sajtótájékoztatón beszél Budapesten 2014. szeptember 29-én. A tájékoztatón Szigetvári Viktor, az Együtt-PM társelnöke és Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke Bokros Lajos támogatására kérte párjaik szavazóit. A háttérben a két visszalépett főpolgármeser-jelölt, Magyar György ügyvéd, független jelölt (b) és Falus Ferenc, az MSZP, a DK és az Együtt-PM közös főpolgármester-jelöltje. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Bokros Lajos elismerte, hogy Soros György egyetemétől kapja a pénzt

Share

A Közép-Európai Egyetemen tanít, és ezért a munkáért pénzt kap – erről beszélt Bokros Lajos tegnap este. A volt pénzügyminiszter korábban vezető pozíciót is töltött be a Soros-egyetemen. A napokban arról írt az interneten Bokros Lajos, hogy hazugság, amit a kormány állít Soros Györgyről, és a Soros-féle bevándorláspolitikáról.

Elismerte Bokros Lajos, hogy Soros György egyetemétől kapja a pénzt – a politikus az ATV műsorában beszélt arról: büszke rá, hogy CEU-n taníthat. „Én a közép európai egyetemen munkát végzek. a munkámért kapok fizetést. a fizetést nem Soros Györgytől kapom, hanem a Közép-európai Egyetemtől. amelynek az alapítója egyébként ténylegesen Soros György” – fogalmazott Bokros Lajos.

Bokros Lajos hétfőn saját közösségi oldalán állt ki Soros György mellett: szerinte ugyanis hazugság az, hogy a “zsidó bankár, aki tönkretette Angliát, aki a népek zsírján hízik, és aki aláássa a nemzetek szuverenitását, most a magyar nemzet életére tör”. Mint fogalmaz: szerinte ez egy nyílt antiszemita propaganda, amely egyenlő a fasizmussal. A Kormányzati Tájékoztatási Központ válaszában azt közölte: Bokros Lajos a Soros-hálózat tagja, Soros György pénzéből fizetik, és Soros György pénzéből él.

Bokros Lajos korábban Soros György egyeteménél vezető pozícitót töltött be: 2005-ben a CEU gazdasági irányításáért felelős vezérigazgatójává nevezték ki. Ezt a posztot 2008-ig töltötte be, közben mindvégig tanított is az egyetemen. A Fidesz frakciószóvivője úgy fogalmazott: Bokros Lajos Soros György egyik alapemberének számít Magyarországon. „Azt szeretné, ha Soros politikája valósulna meg. Bokros azt szeretné, hogyha a Soros által erőltetett migrációs politika valósulna meg és elárasztanák Magyarországot és Európát is a migránsok milliói. Bokros Lajos Soros György pénzéből él és fizetett katonként bírálta a miniszterelnököt és Magyarországot” – mondta Halász János.

Forrás: Híradó.hu

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Úrnapja (Postcommunio – áldozás után)

Köszönöm, hogy áldozhattam, s mint méltatlanra nem sújtott le rám haragod.   Köszönöm a csendet, …

Egy hozzászólás van

  1. Dipl.Ing.Tibor Gutay

    Ilyen egy hazaáruló komcsi zsidó libsi gazember, mindent megtesz azért, hogy minden hazáját szerető, értelmes magyar a zsidókat ne szeresse!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.