2021 február 27., szombat
Hamburg, 2017 júliusa Forrás: AFP/NurPhoto/Nicolas Liponne

Bolsevik-kommunista ellenforradalmi hagyományokkal élni veszélyes forgatókönyv

Share

Az országgyűlési választások vesztesei a magyar emberek megérdemelt nyugalmát megzavaró tüntetéseket szerveznek a demokrácia és államiságunk ellen. Az ellenzéki pártok részvételével, a Soros NGO-k támogatásával és a LIBE bizottság jól időzített hazugságainak napvilágra kerülésével vannak, akik saját népük kétharmados akaratával is képesek szembe fordulni.

A valóság az, hogy gyászfelvonulást tartanak az ultraliberális eszmék végelgyengülését észlelő, hatalomra éhező álszövetségek.

Európában a többség erkölcsét a zsidó-keresztény alapokra épülő kultúra határozza meg. Aki ezeket az erkölcsi alapokat elutasítja, annak felhívjuk a figyelmét a jogállamiság szabályaira és ennek betartására kérjük a rendfenntartó erőket is.

A bolsevik-kommunista ellenforradalmi hagyományokkal élni veszélyes forgatókönyv. A magyarországi ellenzéki pártoknak, a vereség tapasztalatait elemezve nem hőbörgésre, hanem átgondolt megújulásra van szükségük. A brüsszeli bürokráciának pedig előbb-utóbb tudomásul kell vennie, hogy az európai emberek otthonukat ajtóról ajtóra fogják megvédeni az illegális bevándorlás és a terrorizmus ellen. Az uniós összlakosság tudja és vallja, hogy a haza minden előtt és a nemzetállamok szuverenitása nem kerülhet kufárok kezébe.

Békesség a menetelőknek!

CÖF-CÖKA vezetősége

 

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

Méregbe mártott LIBE-jelentés

Az a fő kérdés, hogy pénzért mindent meg lehet-e venni. Soros György azokat az embereket …

3 hozzászólás

  1. Dávid Szaniszla

    Engem pár nappal ezelőtt nagyon felbőszített Újhelyi István és Feldmayer (vagy nem tudomj mi a pontos neve) ahogy előadták a hazaárulásukat! Ezek az ellenzéki gyülölködők inkább maguk miatt szégyenkezzenek, s ne Orbán Viktor nevében tegyék ezt. Neki nincs erre oka. Őt az igazi demokrácia állította arra a helyre, amit jogosan elfoglalt. S ez ellen akárhány Soros NGO is kekeckedik, nem fogunk változtatni. Törni zúzni, égetni pedig ne merjetek! mert az minden csak nem demokrácia! HAJRÁ MAGYAROK! NEM KELL MEGIJEDNI EZEKTŐL A “GYEREKEKTŐL”! Majd felébrednek, miután a kezük beleért a b….!

  2. Csak annyit fűzök hozzá : A karhatalomnak fel kell lépnie , mert ha nem teszi , hónapról –hónapra folytatni fogják a rombolást . Nem kell tartani Brüsszeltől , ugyanis úgy viselkedik , mint a ” régimódi nagymama ” aki az unokáját a “mumussal ” ijesztgette . Ennek az EU-s brancsnak egy év múlva vége lesz ! Többet is kibírtunk már mi magyarok ! Egy év alatt észheztérnek még néhányan Európában , Soros kimúlik , és lehet folytatni az “építkezést” !

  3. Dr Nagy Attila

    Te teljesen megzakkantál. Ki kellett volna próbálnod Péter Gábor Urat! Ha ez megtörtént volna veled valószínűleg nem tudtad volna leírni ezt a bornírtságot. Szivből sajnállak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.