2019 január 23., szerda
Juhász Péter, az Együtt új elnöke a párt küldöttgyűlése után tartott sajtótájékoztatón 2017. február 5-én. MTI Fotó: Kallos Bea

Bors: Összeverte három gyereke édesanyját, egykori élettársát Juhász Péter

Share

Megverte és napokra egy lakásba zárta egykori élettársát, három nagyobb gyereke édesanyját Juhász Péter, az Együtt elnöke. Mindez abban a peranyagban szerepel, amely a II-III. kerületi bíróságon van – írja a Bors cikke alapján az Origo. A bírósághoz Juhász volt párja fordult.

Másfél évvel ezelőtt, 2016 szeptemberében Juhász Péter és élettársa kilenc év együttélés után szakítottak. A hírt maga a politikus jelentette be a Facebook-oldalán. Az indok az volt, hogy a politikai csaták felőrölték a kapcsolatot. Ezért aztán elköltözött három gyerekétől és azok édesanyjától, magára hagyva ezzel a nőt. Juhásznak 2017 májusában már új párja volt, míg egykori élettársa a három közös gyerekkel külföldre költözött, hogy új életet kezdjen.

A kapcsolatuk a szakítás után annyira megromlott, hogy már szóba sem állnak egymással, ráadásul a becsatolt iratok szerint amikor 2016 végén karácsonyra a nő a három gyerekkel hazalátogatott, a bíróságra becsatolt iratok szerint az Együtt politikusa napokra bezárta volt élettársát annak lakásába azzal az indokkal, hogy meg kell beszélniük az életüket. Közben nyugtatókkal begyógyszerezte az asszonyt, sőt meg is verte, amikor a gyerekek anyja nem tudott/akart neki elszámolni az idejével,illetve nem volt neki hajlandó rátenni a kezét az ujjlenyomat-olvasóval működő telefonra, írja  Bors.

A történtek után Juhász volt élettársa idegileg összeomlott, fizikailag szinte a végtelenségig legyengült. A baráti támogatásnak köszönhetően a politikus egykori élettársa a lap szerint mára megerősödött, és mindent megtesz azért, hogy három gyerekének megfelelő lelki és anyagi hátteret biztosítson.

Forrás: Bors / Origo

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

A puszták éneke – Vízkereszt

Gyermekként még azt gondoltam, hogy e a napon egymást keresztezi két vízsugár: nem fogta fel …

Egy hozzászólás van

  1. Dékány Ilona

    EZ IGEN ! Füttyöshuszár ! Van képe emberek elé menni , sőt “politikusi ” ambícióra ácsingózni .
    Velejéig rolott társaság lehet , amely mellette ténykedik .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.