2020 február 21., péntek
Judith Sargentini - Fotó: Bild

Brockhauser Edit: Az igazi Sargentini-jelentés

Share

Orbán Viktor szerint a LIBE-bizottság bölcsőjében született jelentés nem más, mint egy politikai nyomásgyakorlás, melynek célja az, hogy Magyarország változtassa meg az álláspontját a bevándorlás kérdésében. Nos, nézzük meg, miként is szólna a jelentés, ha az egyes állításokat az unióra vetítenénk vissza, kvázi mi fogalmaznánk meg egy „vádiratot” az unió elárulói ellen. Hamar kiderül, hogy a Sargentini-jelentéssel szemben itt valós bűnökről és bűnösökről van szó, akiktől tényleg meg kell védeni Európa népeit.

Íme az igazi Sargentini-jelentés:

„A jelentés a demokráciát védi és teljes mértékben a tényeken alapul.”

„Veszélyben van a jogállamiság és a demokrácia, ezért az európai politikai elitet (eredetiben Magyarországot) meg kell büntetni”.

„Egyértelműen fennáll a veszélye annak, hogy az unió döntéshozói (eredetiben: Magyarországon) súlyosan megsértik az európai értékeket.” Nem védelmezik az unió közösségét, kultúráját, hagyományait. Migránsok milliói igazolványok és identitás nélkül mennek át a határokon, ott ahol negyven éve még lelőtték az európai embereket.

„Meg kell védeni az európai embereket (eredetiben a magyar embereket) az Európa Tanács (eredetiben a magyar kormány) lépéseitől”.

„Sérül az alapjogok érvényesülése.” Alapjogként a saját kultúránkban a saját életformánkat szeretnénk élni úgy, hogy ne nekünk kelljen alkalmazkodni a migránsok tömegei által behozott társadalmi szokásokhoz, kultúrához és valláshoz.

„Korlátozzák a nemzeti önrendelkezés (eredetiben az Alkotmánybíróság) hatáskörét.”

„Csorbították a bírói függetlenséget, a bíróságok a hatalom befolyása alá kerültek.” A bíróságok politikai nyomásra felmentik a bevándorló hátterű bűnözőket és terroristákat védenek.

„Romlott a sajtó- és a szólásszabadság helyzete, korlátozott a média-hozzáférés”. A sajtóban nem számolnak be a migránsok által elkövetett bűncselekmények nagy részéről, az erőszakokról, letiltják a közösségi oldalak ilyen jellegű beszámolóit, pénzzel elhallgattatják a családtagokat.

„Támadást indítottak a többségi (eredetiben civil) társadalom ellen.” Pénzzel és befolyással kívülről beleavatkoznak az országok belügyeibe és befolyásolják a szabad választások által kormányra került politika működését, szembe menve a választók tömegeinek akaratával.

„A felsőoktatási törvény veszélyezteti a kutatók szabadságát”. A liberális kutatók nem valós társadalmi és tudományos témákkal foglalkoznak, hanem teljesen érdektelen és szükségtelen ügyekkel pl. genderelmélet.

„ Sérülnek a kisebbségi jogok.” Az anyaországon kívül élő magyar kisebbségek sokszor nem kapják meg ugyanazokat a jogokat, amelyeket az unió a bevándorlóknak biztosít.

Javaslom a hetes cikkely szerinti eljárás elindítását az unió vezető tisztségviselői ellen, követelve a szavazati joguk megvonását és az uniós forrásaik csökkentését, mert bűnrészesek Európa elpusztításában! A pénzemberek markában vergődő nihilista vezetés elárulja az európai értékeket. Önfeladásra és az élőhelyük átadására kötelezi az őslakosokat. A keresztény vallás és kultúra helyett az iszlamizációt támogatja. A klasszikus családok és a gyermekek jogait semmibe veszi. Az emberi jogokra hivatkozva minden aberrációt előtérbe helyez, legalizálja a pedofíliát és a gyermekházasságot, kiszolgáltatott kisgyermekeket meleg párok játékszerévé tesz, genderelméletet oktat az óvodában, a terrorizmust és az erőszakot a városi élet velejárójának mondja, a normális társadalom felpuhításán és az eredendő emberi alapértékek lerombolásán munkálkodik.

„Teljesen nevetséges lenne, ha nem szavaznánk meg a jelentést és nem próbálnánk végigvinni a hetes cikkely szerinti eljárást!”

(Idézetek Sargentini asszony nyilatkozataiból az interneten magyarul megjelent cikkekből)

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Múzeum a város felett: Kiscelli Múzeum

Utunk következő állomása a Kiscelli Múzeum volt. Különös ez a múzeum, különös történettel, különös múlttal …

2 hozzászólás

 1. Felsőtagéskirályerdő

  Azt a kiJELENTÉST teszem, hogy:
  Sargentini egyértelműen pomogács! 😨

  Jelentés vége.

  Tisztelettel.

 2. FUCK YOU DEVIANS JEWISH JUDITH SARGENTINI‼️🤢🤮
  Judith Sargentini többes állampolgárságú cionista…- amúgy fizetett zsidó ügynök!
  George Soros liberális prostituáltja aki pénzért mindenre képes! Netovább “hazájában” is hírhedt és közveszélyes szociopata!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.