2019 május 20., hétfő
Illusztráció - Hieronymus Bosch

Brockhauser Edit: Ilyen lesz a nyílt társadalomban élni

Share

Az ENSZ, mint eredeti funkcióját vesztett fórum aligha vitathatóan a pénzhatalmi elit szolgálatában áll. Az Emberi Jogi Főbiztosság magasságában már csak a gazdasági elit lobbistáinak akarata érvényesül, s így születhet meg egy olyan döntés, miszerint a migráció alapvető emberi jog.

Szerintük a nyílt társadalomé a jövő, mert a bolygó mindenkié és az emberek szabadon járhatnak-kelhetnek rajta, amerre csak akarnak. Papírok nélkül, identitás és név nélkül, országhatárokra, nemzetiségre, kultúrára, fajra tekintet nélkül. Micsoda ósdi dolog kisajátítani egy darab területet és ráírni, hogy ez Magyarország vagy Németország! Milyen alapon állítanak az ott élők határőröket, netán emelnek falakat, kerítéseket? A gigantikus népszaporulat miatt úgy is elkerülhetetlen a népvándorlás, és a szegény tömegek elárasztják a gazdag földrészeket. Ott pedig új, és könnyebben kizsákmányolható társadalmi modell építhető, amelyben nincsenek választott képviselők, és amelyet ismeretlen helyen székelő, érthetetlen nevű és szándékú szervezetek irányítanak. A Soros féle Nyílt Társadalom eszményképének kísérleti terepe ma Európa, amelyre valamilyen megfejthetetlen okból vezérelt bosszú és gyűlölet miatt esett a választás.

A nyílt társadalomban keveredő tömegben, nem lesznek körülhatárolható népcsoportok, amelyek egy nyelvet beszélnek, jellemző kultúrájuk, hagyományaik, és saját ünnepeik vannak. Nem lesznek a régi rend szerint fiúk és lányok, viszont lesz több mint 200 féle nemi identitás. Nem lesznek a klasszikus értelemben vett családok, mert mindenki mindenkivel összeállhat egész transgender csoportok „házasodhatnak” , és elfogadottá válik az aberráció, akit az ízlése gyerekkel, öreggel, rokonnal párosít. Ma már van az a pénz és tudományos műhelymunka, hogy „férfiak” szülhetnek és perre mehetnek, ha anyának nevezik őket. A különféle fajok között kialakul egy olyan zagyva, elbutult közös ( jel)nyelv, testbeszéd, amelyekkel a legfontosabb szükségleteiket ki tudják elégíteni. Például nem kell papír az iskolai végzettségről, a szakmai hozzáértésről, mert nem szabad különbséget tenni a bőrszín, a nem, a származás, a tudás stb. között. Tanulni, dolgozni sem szükséges mindenkinek, mert a szociális ellátórendszer szétosztja a javakat, amíg van mit. Tolerálni kell a vallási fanatizmust és a keresztényüldözést, a robbantást, késelést, savazást, mert ilyen egy multikulturális metropolisz. Az emberi jogok megvédik a tettest. Szemét, kosz, rendetlenség, seftesek, bandák, bandaháborúk, sátortáborok, kalyibák az utcákon, mert a közterület mindenkié, a szabad mozgás mindenkié. Szexuális támadások, rablások, agresszió, felfegyverkezés, önvédelem és önbíráskodás, végül polgárháborús összecsapások. A közszolgáltató ellátórendszerek lassan bedőlnek, nem lesz szemétszállítás, tömegközlekedés, orvosi ellátás, oktatás, bíráskodás vagy rendvédelem. Lesz viszont szellemi terror azok ellen, akik mindezt nem tűrik, jön a kirekesztés és üldöztetés. A szabad kábítószer-fogyasztás pedig lehetővé teszi, hogy sose legyen többé igény a rendezettségre, törvényességre, erkölcsösségre, normalitásra.

Európa gyengítése folyamatosan zajlik, hogy alkalmassá váljon erre a társadalmi kísérletre. Már most tapasztalhatjuk, hogy elözönlik a nincstelenek, a képzetlenek, a hontalanok. Itt mindenki egyenlő lesz, és mindenkinek jár a jóból, ezért elveszik majd attól, aki felhalmoz, aki a szükségletein túl tartalékol, akinek az apja, nagyapja éjt nappallá téve dolgozott, hogy a háborúban rommá dőlt hazáját újjáépítse, aki mindezt folytatva maga is tanul, dolgozik, takarékoskodik és megfelelően gondoskodik az utódairól. Mi más lenne mindez, mint maga a megtestesült kommunizmus?

A nyílt társadalom terve csodás, idealisztikus, mint amikor az Édenben együtt éltek a különféle állatfajok, és a farkas nem harapta el a bárány torkát. Egészen biztos azonban, hogy ez itt még nem az Éden, és az erősebb, az életrevalóbb, az agresszívebb, a szaporább ki fogja szorítani a legyengült és az életterét önként felkínáló élőlényt.

Aztán ha többségbe kerül, a saját (hozzáteszem a liberalizmus totális ellensúlyaként, őskonzervatív és intoleráns vallási) szabályai szerint fogja berendezni az új hazát.

A kísérletező kedvű hatalmi elit pedig elvonul a saját szigetére és megrántja a vállát. Mi pedig maradunk, ha ki nem irtanak egy szálig, és megint megpróbálunk lábra állni, mint ahogy ez már az ilyen kísérletek után lenni szokott.

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Lullázás 29.: Üdítő pillanatok egy (majd) 400 éves korcsmában (Fenékpuszta)

Van abban valami abszurd, hogy Fenékpusztán egy lepusztult kastély és egy római romváros mellett a …

Egy hozzászólás van

  1. HeroesNeverDie

    Nagyon és nagyon jó cikk, ami a lényeget tárja elénk, de ezzel az egy mondattal vitatkoznék, kedves Edit 🙂 “A Soros féle Nyílt Társadalom eszményképének kísérleti terepe ma Európa, amelyre valamilyen megfejthetetlen okból vezérelt bosszú és gyűlölet miatt esett a választás.” – az okokat ismerjük…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.