2021 április 16., péntek
A5KKEE damaged european union flag flying on pole

Brockhauser Edit: Kell-e nekünk az új Európa?

Share

Az Európai Uniós választási kampány elindult, a Sargentini féle „koncepciós perben” mi vagyunk az akasztásra ítélt ember, az elrettentő példa. A tét az, hogy a politikai elit leváltásával megállítható-e a macroni út, vagy más arcokkal, de a jelenlegi irányvonallal áll össze az új Európa Parlament, és simán megvalósul a fekete Európa.

Orbán Viktor jól tette, hogy megnevezte a politikai ellenfelet Macront, és világosan elmondta, hogy a francia elnök vezetésével jövőre milyen új Európát akarnak létrehozni. Mindez a Sargentini vitát követő sajtótájékoztatón derült ki, mivel az ülésteremben, rettegve a miniszterelnök találó szavaitól, erősen korlátozták a megszólalását. Macron a – háttérhatalom embere a simulékony képű francia Bajnai Gordon – az Európai Néppárt szétszedésével és a konzervatív erők kiszorításával olyan új tömörülést igyekszik létrehozni, amelyben a liberális és szocialista blokk a balra húzó néppárti csoportok kimetszésével nagykoalíciót alkot, és megvalósítja a bevándorlók Európáját. Ez volt Orbán legfontosabb üzenete a jövő évi választásra, amelyet valószínűleg Európa lakossága nem is ért, vagy el sem jut hozzá.

Az Európa Parlament képviselői össze-vissza süketelnek a demokráciáról, holott csak arra törekednek, hogy szervezet kilökje az „idegen testet” . A német és a svéd választások tükrében nem esélytelen az elképzelésük, hogyha hajszállal is, de jövőre is hatalomban maradhatnak és befejezhetik az eddig ismert Európa végleges felszámolását. Nem kérnek abból a konzervatív törekvésből, hogy Európa keresztény nemzetállamok szövetsége maradjon. Ezért nem tűrik, hogy ék kerüljön a küllők közé. Ezért támadják ilyen mélységes gyűlölettel Orbánt és a magyarokat. Rettegnek a világos beszédtől a szándékuk lelepleződésétől.

Kérdés, hogy szembe lehet-e menni a macroni új áramlattal, hiszen minden jel szerint az-az Európa ahová mi a vasfüggöny mögül vágyakoztunk, és amelyet csodáltunk egyszer és mindenkorra véget ért? Kérdés, hogy visszafordítható-e az idő kereke, és nem korai-e még abban bízni, hogy a nyugati országokban már annyira túllendült a liberális inga, hogy belép az ellensúly effektus és tömeges igény mutatkozik a konzervatív értékek visszaállítására? Még az is előfordulhat, hogy a nyugati embereknek ez így megfelelő, és szimplán csak nem értjük egymást.

Orbán szerint a vérbeli politikus a reménytelennek tűnő helyzetben sem adja fel. Bízik a tárgyalásokban, egyeztetésekben az Európai Néppárt lelkének feltámasztásában, és a jövő évi Európa Parlamenti választás fordító erejében. Tudja, hogy a jelenlegi politikai elitben kisebbségben van a nézeteivel, de belemegy a küzdelembe, mert hisz az európai emberek józanságában és élvezi a magyar társadalom támogatását, amely egyértelművé tette, hogy nem kér az illegális migrációból.

Az Európai Uniós választási kampány elindult, a Sargentini féle „koncepciós perben” mi vagyunk az akasztásra ítélt ember, az elrettentő példa. A tét az, hogy a politikai elit leváltásával megállítható-e a macroni út, vagy más arcokkal, de a jelenlegi irányvonallal áll össze az új Európai Parlament, és simán megvalósul a fekete Európa. Abban az esetben el kell döntenünk, hogy szeretnénk-e részesei lenni, hiszen akkor vállalnunk kell a feltételeit. Kérdés, hogy akkor veszítünk-e többet, ha lemondunk a forrásokról, vagy akkor, ha részt veszünk az új népesség szétosztásában?

Brockhauser Edit

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

Kutatók Éjszakája, 2019

Idén, rendhagyó módon, a Kutatók Éjszakáján egy intézmény 3 helyszínét kerestük fel: az Óbudai Egyetem …

3 hozzászólás

 1. Dékány Ilona

  Ismételjem ?
  A JÓZAN ÉSZ AZT DIKTÁLJA , HOGY MINDEN PÉNZNÉL TÖBBET ÉR A FÜGGETLENSÉG !

 2. Eurónarkózis

  Hat éve tart a bódítás: Európa majd mindent megold nekünk, helyettünk. Csak feléjük kell menetelnünk, be kell lépnünk. Mindenki jó lesz, szép lesz, gazdag lesz. Európa maga a mennyország a mezítlábas pusztaiaknak!
  Ez az Európa-narkotikum máris feloldotta a józanész gátlásait. Mintha a szocializmus is ehhez hasonló rózsaszín ködök felé csábított volna bennünket: egészen a pofára esésig! Most mégis, még nagyobb vehemenciával vetik magukat az új délibáb után. A bódító szerek utáni beteges vágyódással, méregszomjúsággal.
  Csodálatosan hat az Európa-altató. Minden kételyt és kétkedőt elaltat, érzéstelenít minden fájdalmas következménnyel szemben. Persze minden nap tart az altatás, amely a tudat teljes kikapcsolásával, és a valóság iránti érzéketlenséggel jár. Európa a bódítók (bódultak) szerint olyan buta, hogy nekünk akar jót, a maga kárára. Tenyerén hordoz majd bennünket, munka nélkül, követelmények nélkül, mint mi tesszük ma a kisebbséggel, akkor is, ha mi belé gebedünk.
  Félő, hogy a valódi európaiak nem ismerik, és nem veszik be a nekünk adagolt kábítószert! 1994 Demokratában megjelent

  Mire számíts?

  Az EU Csendőrség életre hívásának a kezdeményezője a korábbi francia védelmi-miniszter; Michelle Alliot-Marie volt. Azzal a már egyáltalán nem is titkolt céllal; hogy az egyes tagállamok, egyre jobban elégedetlenkedő lakosságának a lázadásai, – ezen csendőri erő bevetésével, könnyebben leverhetők legyenek. Első példa erre, az évek óta nyugtalankodó franciaországi külvárosok bevándorolt lakossága lázadásainak a leverése volt.
  EuroGendFor a jövőben az EU-tagállamokban kiiktatja, – teljességgel hatályon kívül helyezi a nemzeti jogot és nemzeti szuverinitást! A különböző EU-tagállamokban történő bevetéséről egy EU-Haditanács dönt, amely az EuroGendForban résztvevő, – valamint az érintett (fellázadt – a szerk.) államvédelmi,- és biztonsági, belügyi, (Magyarországon a rendészeti) minisztereiből áll.
  Így fektették ezt le, az új EU-Rendőrségi Alapító-Okmányban, – melyet a Velseni(NL) szerződés, az uniós jogban jártak számára tisztán és egyértelműen szabályoz.
  Lényegében tehát ez a szerződés; Uniós törvényi felhatalmazást ad az EU Csendőrségnek arra, hogy bármely tagállamot erőszakosan megszállja, – akár annak a felkelő népe ellenében is!

  EURÓPA ELŐZÉSE!

  Általános Iskola, Fizika, 6. oszt anyag! “A kötött pályán haladás sebessége, a leglassabb jármű sebességével lesz egyenlő!”
  Értsd A tanulás, tanítás sebessége, a legostobább, alkoholista szülő gyerekével lesz egyenlő, a “kötött pályán”=egy tanteremben “tanítjuk” őket! Ezzel a módszerrel, hamarabb előzzük be Európát, mint a kapitalizmus előztük! Mert ők halálra röhögik magukat

 3. Sok idióta fordult elő ezen a konferencián, (pártkongresszuson EU vezetésben) sok nagyképű, önelégült idióta — falra tudok mászni ettől a fajtától! A közönséges idiótákkal nincs semmi baj, mert szót lehet velük érteni és jobb belátásra lehet őket téríteni. De az önelégült idióták — azok az idióták, akik leplezni igyekeznek valódi mivoltukat, mindenféle hókuszpókusszal sikerül is elhitetniük, hogy ők az emberiség díszpéldányai— őket egyszerűen KÉPTELEN VAGYOK ELVISELNI! A közönséges idióta nem csaló, a közönséges idióta őszinte, a képmutató idióta viszont álságos, kibírhatatlan képződmény! Hazájukból kiküldött alkalmatlanok, diszsirhelye! Richard P. Feynman (Nóbel-díjas) Önéletrajzából.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.