2020 augusztus 9., vasárnap
Résztvevők az Ifjú Demokraták Egyesülete - a Demokratikus Koalíció (DK) ifjúsági szervezete - demonstrációján, amelyen a Közép-európai Egyetem (CEU) mellett tüntettek az intézmény budapesti épülete előtt 2017. április 1-jén. MTI Fotó: Balogh Zoltán

A CEU-ért tüntetett a DK ifjúsági szervezete

Share

A Közép-európai Egyetem (CEU) mellett demonstrált a Demokratikus Koalíció (DK) ifjúsági szervezete, az Ifjú Demokraták Egyesülete (IDE) szombaton az intézmény budapesti épülete előtt.

A demonstráció, mintegy 30-40 résztvevője “A CEU mellett állok” feliratú röplapot tartott a magasba.

Körmendi István, az ifjúsági szervezet elnöke a résztvevők előtt kijelentette: a kormány évek óta háborút visel a józan ész és a valóság ellen, most pedig a hatalomnak ellentmondani merő embereket képző iskolákat vette célba. Szerinte a kormánynak nem jó szakértőkre, orvosokra, mérnökökre, tudósokra, programozókra van szüksége, hanem csak jó szavazókra. Olyanokra, akik bedőlnek a kormányzati propagandának – vélekedett Körmendi István.

Miss Attila, az IDE alelnöke felidézte: néhány hónapja Vlagyimir Putyin orosz elnök bezáratott egy szentpétervári egyetemet, mert azt Soros György is támogatta. Most ugyanerre “utasította magyar beosztottját és szinkronhangját”, Orbán Viktort – fogalmazott az ifjú politikus.

 

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Gül baba türbéje

Már többször is kénytelen voltam megállapítani, hogy mi magyarok, furcsa egy nép vagyunk. Most éppen …

Egy hozzászólás van

  1. Dékány Ilona

    Azt nem tudom , hogy ezek az ifjú titánok / Körmendi István és Miss Attila / hol élnek , kiktől kapják az információjukat , de abban biztos vagyok ,hogy a való életről nincs fogalmuk. Szerintem a józan ész és a valóság ellen ők próbálják meggyőzni a fiatalságot. Az pedig , hogy a Miniszterelnök Úr az orosz elnök beosztottja–szinkronhangja lenne csak olyan tökkelütött ifjú mondhatja, aki talán még olvasni se tud igazán !DE: Mindenképpen komoly felelősség illeti a ma oktatásra hivatott személyeket ! Mi , akik az átkosban oktattuk–neveltük a reánk bízott gyermekeket , mindent megpróbáltunk a haza iránti tisztesség–becsület–szeretet elve alpján tenni. 27 évvel a rendszer megváltoztatása után , amikor már nem kényszeríthető senki arra, hogy elvtelenül nevelje a fiatalokat , hogy történhet meg az , hogy nem képesek a saját hazájukat szeretni, érte ,ha kell életüket áldozni az iskolából kikerülők ? TISZTELET A KIVÉTELNEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.