2017 április 24., hétfő
Szél Bernadett (LMP) - youtube

CÖF: az LMP-nek nem kenyere az igazmondás

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) pontosan szerepelteti mérlegében a támogatások és adományok összegét, és előírás szerint minden adatot kitöltött a dokumentumban – közölte az CÖF-CÖKA vezetősége, reagálva Szél Bernadett (LMP) parlamenti felszólalására.

Az LMP társelnöke egy üres dokumentumot mutatott fel civil szervezetek külföldi támogatásainak feltüntetéséről szóló előterjesztés vitájában, mondván, az a CÖF “közhasznúsági bevallása”.

A szervezet ugyanakkor azt közölte: Szél Bernadett a CÖF mérlegét megcsonkítva, abból olyan lapokat mutogatott, amelyeket a CÖF-nek nem kellett kitölteni, mert sem a központi költségvetésből, sem önkormányzati költségvetésből, sem nemzetközi forrásból, sőt normatív támogatásból sem kapott pénzösszegeket.

“A hazudozásra épülő besúgóprogram mellett, most már a parlamenti képviselők félrevezetése is az LMP sajátjává vált” – közölték, hozzátéve: épkézláb, az ország érdekét szolgáló konstruktív javaslattal nem tudnak előállni. Az adófizetők pénzéből nem krimiírással, hanem választóik tényleges képviseletével illenék foglalkozni – fogalmazták meg kritikájukat az ellenzéki párttal kapcsolatban.

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.

Mészáros PÉter

Esetleg más?

Jótékonysági gála a székelyföldi atyhai templom újjáépítéséért

Jótékonysági koncertnek ad helyet március 13-án a Vigadó. Az adományok a székelyföldi atyhai templom újjáépítését …

2 hozzászólás

  1. Nagy pofával folyékonyan hazudik ez a riihonya.

  2. Dékány Ilona

    A CÖF csak most jött rá, hogy ez a széllelbélelt képviselő hazudik? Szerintem az elsők között jelentkeztek a sorostámogatásért , csak , hogy körbeautózzák az országot . A maroknyi szinpatizánsuknak a ” midentudomka” annyi hazugságot szétkürtölt , hogy alig győzték felfogni a hallgatóik !!!!DE: Úgy kell a szerencsétlen LMP hivőknek !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.