2018 február 20., kedd
A Civil Összefogás Fórum (CÖF) újabb plakátja a budapesti Ötvenhatosok terén 2016. december 7-én. MTI Fotó: Marjai János

CÖF-CÖKA: egy fillért sem használtunk politikai plakátolásra az MVM támogatásából

Share

Az MVM támogatásából politikai plakátolásra egy fillért sem használtunk fel – emelte ki a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) hétfőn kiadott közleményében.

A CÖF-CÖKA vezetősége a jobbikos Szávay István vasárnapi sajtótájékoztatóra reagált. Az ellenzéki képviselő “kamuindokoknak” nevezte a 2016 végi kifizetésre korábban adott magyarázatokat, hozzátéve, biztosak abban, hogy a tavaly téli “bohócos”, a Jobbikot és Vona Gábor pártelnököt lejáratni hivatott plakátkampány finanszírozására kapta a szervezet ezt az összeget.

A CÖKA a közleményében azt írta: Vona Gábor és a párt vezetése támadások nélkül is önpusztító politikát folytat. “A párt dolga, hogy plakát üzelmeikért a törvény előtt miként állnak helyt” – jegyezték meg.

Kiemelték, hogy az MVM, a CÖF-CÖKA révén, “a magyar civilek világát segíti a közjó érvényesítéséhez és a közösségek összefogásához, valamint a közhasznúság elvének erősítésére szolgál”. A CÖF-CÖKA önkéntes szolgáltatásainak bemutatásával, hosszú távú elkötelezettséggel biztosítja a célok megvalósítását – fogalmazott közleményében a civil összefogás.

MTI

 

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Az Európai Civil Együttműködési Tanács létrehozását előkészítő szimpózium résztvevőinek egyhangú nyilatkozata

Az Uránia Filmszínházban rendezett szimpózium résztvevői megvitatták a „civilitika” – a népfelség tudománya, új diszciplína …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.