2021 szeptember 28., kedd
A CÖF-CÖKA nyolc pontban foglalta össze javaslatait a devizahiteles-ügyben. / Fotó: PolgárPortál
Képünk illusztráció - CÖF - Fotó: PolgárPortál

CÖF-CÖKA: Szükséges az európai szuverenista civilek mozgósítása

Share

A Civil Összefogás Fórum (CÖF)-Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) szükségesnek tartja a szuverenista módon gondolkodó civilek mozgósítását az európai parlamenti választások előtt az uniós intézményrendszer reformja érdekében – jelentette ki a CÖF alapítója, a CÖKA kuratóriumának elnöke csütörtökön Budapesten.

Csizmadia László a sajtótájékoztatón közölte: ezzel egy időben megkezdték az Európai Civil Együttműködési Tanácskozás megalakításának előkészítését is.

Ez utóbbi létrehozása annál is inkább szükséges, mert az Európai Unióban erősíteni kell a polgári kezdeményezések hatékonyságát – tette hozzá. Mint elmondta: a mögöttük álló szellemi honvédők úgy vélik, hogy az EU föderatív irányítása zsákutca, ezzel szemben a nemzetállamok összessége képes biztosítani az unió erejét.

Ugyanakkor fontosnak tartják, hogy az EU vezetése elkülönüljön a nemzetállami vezetőktől, vagyis ne egy „Macron–Merkel tandem” irányítsa a közösség egészét. Úgy vélekedett, hogy az európai polgárok ma már egyöntetűen azt a véleményt képviselik, hogy az unió határait meg kell védeni az illegális bevándorlókkal szemben. Ezt az álláspontot pedig figyelembe kell vennie az unió vezetésének is – mondta Csizmadia László.

Ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF-CÖKA szóvivője hangsúlyozta: üdvözlik Matteo Salvini olasz belügyminiszter és Orbán Viktor miniszterelnök találkozóját. A tárgyalás eredménye azt jelzi, hogy a visegrádi csoport (V4) tagállamai Ausztria után Olaszországgal is megtalálják a közös hangot – mondta.

A továbbiakban beszámolt arról, hogy Cecilia Wikström, az Európai Parlament petíciós bizottságának elnöke levélben tájékoztatta Csizmadia  Lászlót az Európai Parlament migrációval kapcsolatos állásfoglalásairól. A csatolt dokumentumok áttekintése után a CÖF-CÖKA arra az álláspontra jutott, hogy az uniós szabályozás elavult, nem alkalmas sem az unió, sem az unió állampolgárainak megvédésére.

Észrevételeiket megküldik Cecilia Wikström mellet az Európai Bizottság elnökének is. A levében azt is jelzik: elemzők szerint egy lehetséges gazdasági válság küszöbén állunk, amelynek a 2015-ben kezdődött migrációs krízis az eredője. A menekültválság kezelése olyan mértékű forrásokat vont el a tagállami költségvetésekből, amelyek nehezen pótolhatók – fűzte hozzá.

Arról is beszámolt: az Európai Civil Együttműködési Tanácskozás jövő tavaszra tervezett megalakítását tanulmánykötettel kívánják megalapozni. Ennek megfogalmazására felkértek három neves magyar jogászt, Gaudi-Nagy Tamást, Völgyesi Miklóst és Zétényi Zsoltot. Továbbá számítanak külföldi, például lengyel gondolkodók közreműködésére is – mondta a szóvivő. Kérdésre válaszolva Csizmadia László közölte, hogy nem szerepel a terveik között Békemenet szervezése.

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

CÖF: rendkívül veszélyes a migrációs csomag, amelyről az ENSZ tárgyal

A mai napon New Yorkban tárgyalnak az ENSZ-ben arról a migrációs csomagról, amely a Soros-tervvel …

5 hozzászólás

 1. Dékány Ilona

  KÍVÁNOM , hogy a CÖF—CÖKA elérje a célját ! Nagyon—nagy szükség lenne az európai országokat összefogni , ahol a nép döntene a saját sorsáról , és a jövőjéről ! Ámen !

  • EU narkózis
   Hat éve tart a bódítás: Európa majd mindent megold nekünk, helyettünk. Csak feléjük kell menetelnünk, be kell lépnünk. Mindenki jó lesz, szép lesz, gazdag lesz. Európa maga a mennyország a mezítlábas pusztaiaknak!
   Ez az Európa-narkotikum máris feloldotta a józanész gátlásait. Mintha a szocializmus is ehhez hasonló rózsaszín ködök felé csábított volna bennünket: egészen a pofára esésig! Most mégis, még nagyobb vehemenciával vetik magukat az új délibáb után. A bódító szerek utáni beteges vágyódással, méregszomjúsággal.
   Csodálatosan hat az Európa-altató. Minden kételyt és kétkedőt elaltat, érzéstelenít minden fájdalmas következménnyel szemben. Persze minden nap tart az altatás, amely a tudat teljes kikapcsolásával, és a valóság iránti érzéketlenséggel jár. Európa a bódítók (bódultak) szerint olyan buta, hogy nekünk akar jót, a maga kárára. Tenyerén hordoz majd bennünket, munka nélkül, követelmények nélkül, mint mi tesszük ma a kisebbséggel, akkor is, ha mi belé gebedünk.
   Félő, hogy a valódi európaiak nem ismerik, és nem veszik be a nekünk adagolt kábítószert! 1994 Demokratában megjelent

 2. ORBÁN ÉRDEKELTSÉGE AZ INTRUM JUSTITIA!!!
  A LAKÁSMAFFIA SZÁLAI EGYENESEN A CIGÁNY-ZSIDÓ ORBÁN VIKTORHOZ VEZETNEK!!!
  KÉRDÉS?!
  “Kedves” Orbán Viktor miniszterelnök “Úr”!

  A rózsadombi diktátum óta nyílt titok, hogy sehonnai bitangok százezreit akarják a magyar NEMZETTESTBE oltani!
  Itt most naprakész trükkjét mutatom be a Patkányforradalom unokái által működtetett egyik legnagyobb ómigráns betelepítő cégnek (Intrum Justitia! – ami manapság már csak INTRUM néven szedi áldozatait!).
  Fontos megjegyezni, hogy Trianon második felvonása most zajlik a bankok és a Soros féle idegenszívű spekulánsok Jézus gyilkos fajtája által, akik már egyszer sikeresen felkoncolták Magyarországot!
  Ezért sürgős ezt az újabb kivégzési kísérletet immár hathatós tettekkel, azonnali hatállyal meg is akadályozni…
  Mindenki megtudhatta, hogy az ERSTE eladott 20 MILLIÁRD forintértékben bedőlt követeléseket az INTRUM JUSTITIA nevezetű hírhedt pénzmosó bandának!
  Az INTRUM vezetője Felfalusi Péter !!!
  Az Intrum kiíratja árverésre az ingatlant!!!
  …és Felfalusi Péter másik cége a Lakóingatlan-Forgalmazó Kft!!! -az árverésen megveszi!!!
  Ja és a végrehajtó elfelejti kiértesíteni a tulajt az árverezésről!
  Ma már százával vannak, akiknek elárverezték az otthonát és mindenütt ez a tetű jelentkezik „vevőként”!
  Ezek a manőverek mintha választások után hatványozottan fordulnának elő!
  Létezik, hogy ÚJ USRAHELL megteremtésén munkálkodik a jelenlegi kormány is a Rózsadombi Diktátum ránk erőszakolt pontjai szerint…- vagy ÉN LÁTOK RÉMEKET?!…- és nincs összefüggés az új honfoglaló telepesek százezres lélekszám ugrásával?!
  Mindennemű segítségét és közreműködését alig várom egy világraszóló, de ugyanakkor csak a magyar szíveket megdobogtató hétvégi nemzetközi sajtótájékoztató keretében!

  Baráti üdvözlettel: Pálos Trend

 3. Lényeglátó:
  Civil támogatás, karika a disznó orrában.

  A magát közösséginek hirdető társadalom vezetése rettegett az önszerveződő közösségtől. Oriási besúgó hálózatot tartott fenn, és „mindent tudó” kívánt lenni, mint a vezető párt. A vezető erő, úgy próbált vezetni, mint az „óvó néni” a maga kisdedeit. Körülkerítette a besúgók kötelével, hogy az „elkódorgókat” azonnal visszavezesse a helyes útra. Az átkelés a kapitalizmusból, a kommunizmusba ugyanolyan veszélyesnek tűnt számukra, (mint kiderült joggal) egy csapat óvódással való átkelés a nagy forgalmú úttesten.
  Az átkelés, mint tudjuk, nem sikerült. A túloldalon gödör várta őket, vissza kellett fordulni, megalázkodva, kölcsönt koldulva a leszólt kapitalistáktól. A kölcsönt adó kioktatta őket, tessék végre nagykorúnak tekinteni, az embereket, a „civileket” ahogyan ők nevezik a hivatásos tolvajok, értsd politikusok kasztján kívül esetteket. A „vezető erő” mint minden megszorult ember, mindent megígért, hogy kölcsönhöz, lélegzethez jusson. Ettől még a bizalmatlansága, félelme nem szűnt meg, és az ellenőrzésről, vezetésről se mondott le. Új módszert talált ki: a támogatás mézesmadzagjával kijelöli az utat, a célokat, amiket ő támogat, és a támogatást pályázni kell, melyben részletesen maga szolgáltatja azokat az adatokat, amelyeket eddig a besúgók szereztek meg jól fizetett „piszkos munka vállalással” Félő, hogy a támogatásra kevesebbet költenek, mint annakidején a III/1-es, 2-es, 3-as, besúgó hálózat bérére! Hurrá, mindenki meg van elégedve, olyan szép, európai módon vagyunk átverve! A disznó sem érzi egy idő után a karikát az orrában, mégis biztonsággal kijelöli számára, merre, hol túrhat. Ahol puha (előkészített) a talaj, és ne ütközzék a hatalomgyakorlók zsíros köveibe, annak „túrása” azonnali fájdalommal jelzi számára, hogy rossz területen turkál!
  Másrész így önként, és csak azzal foglalkozik a civil szféra, amire ösztönzik, mert a magyar ember ugyan lelkesedik, de nem áldoz: még az általa fontosnak, szükségesnek ítélt dolgokra sem, különösen akkor, ha azt a hatalom ferde, vagy „elviszem”mel nézi! A civil szervezetek „támogatása” az, az állami korrupció, (latin: romlottság) melyet a hatalom szór a kisembereknek, hogy eljátszanak az állam által kijelölt homokozójukban, és eltűrjék, hogy a nagyok a maguk zsebébe rakják az ő adójukat, amellyel valódi gondjaikat oldhatnák meg, kisded pótcselekvéseik helyett!
  Annak bizonyítására, hogy mennyire csak a megvezetés, a kézbentartás volt a cél, elegendő bizonyíték, hogy az egyesületi törvény nem követeli meg az erkölcs bizonyítványt sem az egyesületi vezetőktől! Igy ha kiderül is hogy a „nagyérdemű” egyesületi elnök sikkasztásért ült is, az Ügyészség sem tesz semmit az eltávolítására, mondván a törvény azt nem tiltja! (Saját tapasztalatomból mondom, én végig próbáltam! Sőt a tolvaj emlegetésétől ideges lesz a még le nem lepleződött kollégája! — aki szintén érdekelt a buliban! Nekem ez jelzésértékű!) Mindent szabad, amit a törvény nem tilt! Tehát fogj tíz madarat, alapíts egyesületet, és máris csapot üthetsz a költségvetés hordóba, csurran –cseppen a támogatás, szopogathatod a felkínált mézes madzagot, Csak ne feledd a munkakerülők aranyszabályát: „A semmittevést is úgy kell művelni, hogy az lázas tevékenységnek látsszék!” Az elszámoltatásra meg se szándék, se megfelelő ember és kapacitás: Az önbevallás dívik, de maga ellen bűnügyben nem köteles terhelő vallomást tenni senki! A kör itt bezárult, a lehetőség meg kinyílt, mindenki számára, becsületessége, vagy becstelensége szerint?

 4. ORBÁN VIKTOR UNOKATESTVÉRE FELTÁRJA A LAKÁSMAFFIA NAPRAKÉSZ BŰNTÉNYEIT ÉS GYILKOSSÁGAIT‼️‼️‼️😱
  https://www.facebook.com/ilona.feherne.1/videos/1643855642406652/UzpfSTQyMDIzMjc1MTczNTQ2NDo0OTkxMTY1NDA1MTM3NTE/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.