2021 április 16., péntek
(Fotó: nyitottmuhely.hu)
Forrás: nyitottmuhely.hu

CÖF: Majtényi László a balliberális pártokon kívül senkinek nem kellett

Share

A Soros György által alapított és folyamatosan szponzorált Eötvös Károly Nonprofit Közhasznú Kft elnöke, Majtényi László nem tudta támogatója küldetését teljesíteni, hiszen csúfos kudarcot szenvedett a köztársasági elnökválasztáson. Ez a tény azonban nem józanította ki – igaz, a pénzért meg kell dolgozni -, holott fontos üzenetet kapott az emberek többségétől, miszerint a balliberális pártokon kívül senkinek sem kellett – írja a Civil Összefogás Fórum közleményében. 

“Tegnap a Hír Tv-ben támadta a CÖF-CÖKÁ-t az MVM által közhasznú tevékenységre nyújtott támogatás miatt. Azt a kérdést megkerülte, hogy szervezetét kik támogatják. A mulasztást pótolva, íme, a felsorolás: EU Bizottsága, EU HRC, Norvég Civil Alap, Open Society Institute, Rockefeller Brothers Fund, Holland Királyság Külügyminisztérium.

Büszkén hivatkozott arra, hogy levelében kioktatta a CÖF-CÖKÁ-t. Elfelejtette azonban válaszlevelünk tartalmának ismertetését, amely így szólt:
„Precízen udvarias levelükre szívesen válaszolunk. Fontosnak tartjuk, hogy a külföldről érkező támogatások sorsa minden magyar polgár számára világos legyen. Ugyanakkor pontosan meghatározott feladatainkra a közhasznúság jegyében kaptunk támogatást az MVM-től. A támogatásból működési költségre egy fillért sem költöttünk, így ez rossz hír Önöknek. Civil missziónk fontosnak tartja az önkéntes munkát, Felügyelő Bizottságunk és Kuratóriumunk tagjai juttatásban nem részesülnek.  Talán érzékelhető a különbség gazdálkodásunkat tekintve.”

A Hír Tv műsorvezetője az elnök urat pórázon vezette az interjú politikai céljai szerint. Arra is lehetőséget adott, hogy a Kormányt oktassa, és a civilekkel fenyegesse.

Majtényi László hiába vár a karrierjét érintő szocliberális csodára. A civil társadalom döntő hányada szerint számára ez a vonat elment.

Az igazat elhallgatni, megmásítani sok esetben felér a hazugsággal.

CÖF-CÖKA vezetősége”

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

„Ha buddhista lennék…” – gondolatok a rózsafüzérről

Ha buddhista lennék, könnyű dolgom lenne. Elmondanám, hogy milyen távol-keleti meditációs gyakorlatot végzem és mindenki …

4 hozzászólás

  1. Dékány Ilona

    Majtényi László diplomás , komoly pozícióban levő személy –úgy tudom. Persze azt is megtapasztalhattam , hogy a diploma nem minden. A teljesítmény mutatja meg ,hogy mit ér valaki. Vele kapcsolatban ilyen tapasztalatom nincs. A műveltségéről a Parlamentben a bemutatkozáskor kaphattunk kellő információt , ugyanis a két jelölt beszédét mérlegelve nem kellett ahhoz diplomásnak lenni , hogy a különbséget megállapíthassuk. Az , hogy még mindíg képes szerepet vállalni –akár a Hír TV-ben—ez kifejezi mire teremtetett……

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.