2021 április 16., péntek
Szél Bernadett, az LMP társelnök-frakcióvezetője és Hadházy Ákos, a párt társelnöke sajtótájékoztatót tart Magyarország jövője a vidék városain múlik címmel az LMP kongresszusa szünetében Székesfehérváron 2017. április 22-én. MTI Fotó: Bodnár Boglárka

CÖF: Pánikos röf-röf stílusra váltott az LMP

Share

Amatőr jogászkodás mellett, szakmai értelemben is, jócskán elmaradnak a nemrégiben távozott előző elnöküktől. Úgy tűnik, hogy három az LMP hazugság, de érkezett egy ráadás is – írja a CÖF közleményében, reagálva az LMP civil szervezet mérlegbeszámolójára vonatkozó vádjaira.

“Szél Bernadett újabb rafinált álságos állítással sztahanovista módra tetézte a hazugsággyár kibocsájtását. Blogjában kifejti, hogy a CÖF-CÖKA azért nem árulta el, hogy az SZPMA alapítványtól támogatást kapott, mert erre szerződés kötelezte. Ez orbitális hazugság, hiszen tudomásunk szerint a támogatást nyújtó alapítvány arra illetékesei, valamint mi is az állandóan felmerülő újságírói kérdésekre (visszakereshető módon) nyíltan jeleztük a támogatás tényét (a múltból példaképpen lásd ATV). A napokban ezt a Hír Tv is megemlítette az Ungár Péterrel sugárzott interjú kapcsán.

Szervezetünk minden évben kettős bontásban közli mérlegbeszámolójában külön a támogatások és adományok mértékét. Legjobb tudásunk szerint az SZPMA a törvény szerint akkor minősül „gazdálkodónak”, ha bevételeinek 50% feletti része üzleti tevékenységből származik! Így nekünk nem volt jogunk, sem kötelességünk a szervezetet feltüntetni azon a papírlapon, amit a társelnök asszony lóbált a Parlamentben. Szél Bernadett nyitott ajtóról próbálja elhitetni, hogy zárva van.

Nagyobb sikerük reményében várjuk, hogy az LMP a többi pártalapítványt is célba veszi, természetesen sajátját is és a CÖF-CÖKÁ-hoz hasonló módon górcső alá helyezi, ezzel is segítve a Magyar Nemzet főszerkesztőjének nyílt levélben megfogalmazott kérdéseink megválaszolását.”

CÖF-CÖKA vezetősége

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Méregbe mártott LIBE-jelentés

Az a fő kérdés, hogy pénzért mindent meg lehet-e venni. Soros György azokat az embereket …

Egy hozzászólás van

  1. Dékány Ilona

    A kenyerem kisült, így ráérek hozzászólni. HOGY EZ A SZÉLLELBÉLELT mindíg kirukkol valamivel ! Várom a folytatást –de gondolom ,hogy a CÖF is— , hogy ugyan kikbe próbál belekötni csak, hogy szerepelhessen !!!Az a véleményem , hogy jövőre , ha nem jut be az LMP , mert a politikájukból ennyi elég volt , ez a nő a Hárshegyen köt ki —bocs’ azt már bezárták !— , vagy valahol máshol….De ott se áll be a szája !!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.