2021 szeptember 28., kedd
Forrás: mandiner.hu

CÖF: rendkívül veszélyes a migrációs csomag, amelyről az ENSZ tárgyal

Share

A mai napon New Yorkban tárgyalnak az ENSZ-ben arról a migrációs csomagról, amely a Soros-tervvel összhangban alapvető emberi joggá kívánja tenni a migrációt, Európából kevert nemzetiségű kontinenst, az EU országaiból pedig bevándorlóországokat kíván létrehozni – figyelmeztet a Polgárportálhoz megküldött közleményében a Civil Összefogás Fórum, amelynek meglátása szerint ez a terv rendkívül veszélyes.

“Az ENSZ migrációs tervezete rendkívül veszélyes, mert az embercsempészekkel együttműködő álcivil nem kormányzati szereplőknek (NGO-k) alapvető szerepet szánnak, és a migráció esetében is csökkentenék tagállami-nemzeti befolyást. A globális migrációs kompaktnak már a címe is árulkodó („a biztonságos, rendezett és rendszeres migráció érdekében”), vagyis rendszeressé és akadálymentessé szeretnék tenni a korlát nélküli bevándorlási folyamatokat elsősorban az Európai unió vonatkozásában.

Tavaly november 15–17. között, lengyel barátainkkal együtt nemzetközi civil konferenciát tartottunk Budapesten, amelyen Európa jövőjéről és a civil társadalom alapjairól esett szó. A konferencia végén abbéli reményünket fejeztük ki, hogy 2018-ban megszülethet az Európai Civil Együttműködés Tanács (EUCET), amely teljes képet nyújthat a polgároknak az európai döntéshozatali folyamatokról. Reményeink szerint az európai és így a magyar emberek az EUCET intézményének segítségével hatékonyabban részt tudnak venni az Unió döntéshozatali folyamataiban.

Jelenleg ennek az előkészítési folyamatai zajlanak Dr. Gaudi-Nagy Tamás, Dr. Zétényi Zsolt, Dr. Völgyesi Miklós tekintélyes jogászok és a CÖF-CÖKA vezetésének, így Dr. Csizmadia Lászlónak és Dr. Ifj. Lomnici Zoltánnak közreműködésével.

Bízunk abban, hogy az ENSZ Európa jövője szempontjából rendkívül káros migrációs tervei kudarcba fulladnak és e tekintetben szervezetünk és tagjaink teljes mellszélességgel kiállnak a magyar kormány és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter erőfeszítései és politikája mellett.” – írja közleményében a CÖF-CÖKA vezetősége.

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Bepanaszolta LIBE-jelentést az Európai Ombudsman hivatalánál a CÖKA

Panaszbeadványt nyújtott be az Európai Ombudsman hivatalához a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) az EP …

Egy hozzászólás van

  1. Mi lenne , ha végre kijavítanák a helytelen kifejezést ?
    MIVEL AZ ORSZÁGOK NEM TUDNAK VÁNDOROLNI : Nem lehet BEVÁNDORLÓORSZÁG sem !
    HELYENES : BEVÁNDORLÓK ORSZÁGA lehetséges !
    Tehát helyesen : Nem szeretnénk BEVÁNDORLÓK ORSZÁGA lenni .!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.