2021 április 16., péntek
Csizmadia László / Fotó: PolgárPortál
Csizmadia László / Fotó: PolgárPortál

Csizmadia: a magyarok többsége nem akarja, hogy egy uzsorás kívülről határozza meg a belpolitikát

Share

A magyarok többségének érdekét képviselő brüsszeli demonstráció résztvevői nem akarják, hogy egy uzsorás kívülről határozza meg a magyar belpolitikai életet – jelentette ki Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány elnöke Brüsszelben, az alapítvány szervezésében tartott szerdai demonstrációt követően.

Kiemelte, hogy a magyar kormány volt az egyetlen Európában, amely megkérdezte a polgárait, hogy mi a véleményük a kvóta szerinti elosztásról, a gazdasági bevándorlókról és a velük érkező terroristákról. Az alapítványi elnök furcsának tartotta, hogy ezt követően olyan támadás indult Magyarország ellen, amelyhez az Európai Parlament egy része erőt ad, noha a Soros György-féle civil szervezetek – beleértve az embercsempészekkel együttműködő karitatív szervezeteket is – óriási kárt okoznak nem csak Magyarországnak, hanem Európának is. Kijelentette, a visegrádi országok és az európai emberek nem tudják eltartani azokat a migránsokat, akiket “Soros György javaslatára” az Európai Unió be akar telepíteni a tagországokba. Véleménye szerint Magyarország lehet kompromisszumkész, de csak addig, amíg az nem a magyar emberek kárára történik. A Magyarország ellen a felsőoktatási intézményeket érintő szabályozás miatt szerdán indított kötelezettségszegési eljárással kapcsolatban Csizmadia László úgy vélekedett, van esély arra, hogy jogi úton tisztázza magát Magyarország.

Az Európai Parlament brüsszeli épülete előtt a CÖF demonstrációját megelőzően civilek tüntetést tartottak a magyar felsőoktatási törvény módosítása miatt, amely bírálói szerint bezárással fenyegeti a budapesti Közép-európai Egyetemet (CEU). A tüntetők szerint a magyar kormány intézkedésével súlyos támadást intéz az egyetemi szabadság és a civil szervezetek ellen, továbbá folytatólagosan megsérti a menedékkérők és migránsok jogait védő nemzetközi szerződéseket.

 

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

„Ha buddhista lennék…” – gondolatok a rózsafüzérről

Ha buddhista lennék, könnyű dolgom lenne. Elmondanám, hogy milyen távol-keleti meditációs gyakorlatot végzem és mindenki …

5 hozzászólás

 1. Dávid Szaniszla

  Kedves Magyarország Népe! Már Pió atya is megmondta, hogy sokat kell szenvedjünk, de végűl mi győzünk. Boluad atya is ezt mondta. A legfontosabb: “NE FÉLJETEK!” Nem tud bennünket legyőzni S., akár mennyi milliárdja is van!

 2. ÚJ ISRAEL MEGTEREMTÉSI KÍSÉRLETE ZAJLIK MAGYARORSZÁGON!!!
  SOROS SZÓVIVŐJE HEISLER ANDRÁS: A ZSIDÓK NEM MAGYAROK!!!
  TEHÁT TISZTA SZÍVVEL ÉS NYUGODTAN KIJELENTHETJÜK, HOGY AZ ÚN. ZSIDÓ HOLOKAUSZT; – MÉG „VÉLETLENÜL” SEM A MAGYAR NÉP TRAGÉDIÁJA!!!
  ORBITÁLIS NEMZETI KOCKÁZAT A HAZAI 1.300.000 azaz EGYMILLIÓ HÁROMSZÁZEZER ZSIDÓ JELENLÉTE MAGYARORSZÁGON!!!
  A ZSIDÓSÁG BURJÁNZÓ RÁK A NEMZETTESTBEN!!!
  Heisler: a szívünk Izraelé, nem akarjuk, hogy a magyarok asszimiláljanak minket.
  Ma a kötelékek ez a kerület [zsidónegyed] és Jeruzsálem között erősebbek, mint valaha. „Magyarország, ahol élünk; Izrael, ahol a szívünk van” – magyarázza Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) elnöke. „Sohasem tudnánk Izrael nélkül élni, ami tényleg segít nekünk és helyi intézményeinknek.
  Büszkék vagyunk arra, hogy zsidók vagyunk, valamint értékeinkre; meg akarjuk ezeket őrizni anélkül, hogy a magyarok asszimiláljanak minket.” Oggi i legami tra questo quartiere e Gerusalemme sono più forti che mai. “L’Ungheria è dove abitiamo, Israele dove abbiamo il cuore” spiega Andràs Heisler, presidente della Federazione delle Comunità Ebraiche Ungheresi (MAZSIHISZ ). “Non potremmo mai vivere senza Israele, che aiuta molto noi e le nostre istituzioni locali. Siamo fieri di essere ebrei e dei nostri valori, che vogliamo preservare senza farci assimilare dagli ungheresi”.
  Mi a tanulság?
  1. A zsidók szíve, azaz hűsége mindig Izraelé, a többi ország legfeljebb a lakhelyük, tehát nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek.
  2. Ha valaki netán párhuzamot próbálna felhozni, hogy Magyarország is segíti a felvidéki, erdélyi és délvidéki magyarokat, ezért nincs gond az itt-ott élő zsidók számára nyújtott izraeli támogatásával, az jobban teszi, ha ezt az aljas csúsztatást befejezi: a külhoni magyarok nem hagyták el a szülőföldjüket, hanem a megkérdezésük nélkül változtatták meg a határokat, ellenben a zsidók elhagyták a Földközi-tenger túloldalán lévő hazájukat, és több száz vagy több ezer kilométerre lévő országokba vándoroltak be.
  3. A zsidók nem magyarok, hiszen egy nép saját magát nem kell, hogy asszimilálja, ráadásul meg is akarják őrizni kívülállóságukat.
  Éppen ezért nincs olyan, hogy magyar zsidó, csak magyar állampolgárságú zsidó van!!!
  (Hidra – Kuruc.info – MASZ – Attak)

 3. ORBÁN VIKTOR ÚTRAVALÓ LEVELE (SZABADSÁGA IDEJÉRE!!!)!!!
  Kedves Miniszterelnök Úr!

  30 éve annak lassan, hogy nyomon követem extrém; – de ugyanakkor öntörvényű pályafutásodat.
  Ezért is lett a Pálos Trend első lemeze Öntörvény címmel velőtrázó; – a vadidegen hazaáruló sorstalanoknak és senkiházi bitangoknak pedig kegyetlenül sokkoló!!!…:D – annak idején amikor is közreadhattam gondolataimat!
  Nem mellesleg ebből a lemezünkből is küldtem anno példányt…- ha még be is szántottátok a Pannon rádiót!!! – amiért azóta is haragszom – mert veszett mód igazságtalanul tettétek!
  …holott nincs NAP azóta sem, hogy ne az áldott próféta Csurka István látomásait valósítanátok meg nap mint nap!!!
  Viktorom!
  …emlékszel?!
  Cserébe még mindig várom kárpótlásodat úgy lelkileg, szellemileg mint anyagilag…- mert bármily furcsa Én eddig minden bolsevik és kommunista ellenes mutatványomat önerőből hajtottam végre.
  Nem kell hozzá ezermilliárdos segítség…- csupán rá kell keresned a Pálos Trend kifejezésre…:D
  Itt tartunk most!
  Az IDŐ ugyanis sohasem eljő hanem ITT VAN!!!
  Tegyünk róla, hogy 6hatós legyen a 7szentség érdekében az alábbi videó: 18.00-07.30-ig Viktorom!!!… Neked megnézni kötelező!!! – hiszen az unokatestvéred és családjának életéről van benne szó!!! – még ha az elmúlt 2 évtized látszólagos nyugalma után (Fenyő János kivégeztetését követően!!!) ez eszméletlen kellemetlen is számotokra!…:D!
  Öreg róka révén sok minden van ami nem 6 már számodra!!!
  Erről a Szekeres Marika féle vallomásról tudom, hogy minden immáron 7-tel ér fel mert reszketsz!
  Nincsenek véletlenek.
  Fékcsíkos még az alsód is; – és szabira húztál mint 1 bűnöző!
  Mondjuk szégyellheted MAGOD veszettül!
  Ellenben mindent egybevetve amit kérek még; – így is lepkeszárny rezegtetés ahhoz képest amit teljesítened kell a jóisteni törvények szerint: 2018. 3-ik negyed év végéig…:O
  Barátaid majd alkalomadtán rám csöröghetnek a 06317828459-es számon ha kételkednél abban, hogy Jézus Krisztus nem ÉGI=IGEi Körosztású Jelzés – aki MAG és ISTENKIRÁLY A javából!!!…:DDD
  Mielőtt azonban mindez megtörténik NAPonta köteles vagy megnézni és alkalomadtán tenni és bocsánatot is kérni a miattad szenvedőktől!!
  S mint már említettem NEM TUDSZ OLY MESSZIRE MENNI KEREK E FÖLDÖN, HOGY A LELKIISMERETED NE EMÉSSZEN FÖL – MINDADDIG AMÍG JÓVÁ NEM TESZED AZ IDEGEN ISTENT SZOLGÁLÓ TETTEIDET!!!
  Amúgy + tudod hol találsz…;)

  https://www.facebook.com/molnarf.arpad.eli.1/videos/225752164927313/UzpfSTIwNDc5NjAzNjcxODI2MDozNzA1NzE4NDY4MDczNDQ/

  Szerrel és tettel: Pálos Trend

 4. 2018. 08. 08-án 08.óra 08 perckor: MAGYAR NEMZETGYŰLÉS A HŐSÖK TERÉN!
  Idegeneknek nem akarod odaadni a hazád, házad, otthonod? Akkor ott vagy!
  Nem akarod, hogy a házadba hazátlan telepeseket telepítsenek? Akkor ott vagy!
  Eleged van a rabszolgaságból? Akkor ott vagy!
  Eleged van a kizsákmányolásból? Akkor ott vagy!
  Eleged van a bankárkormányból? Akkor ott vagy!
  Eleged van az öncélú burzsoázia törvénytelenségeiből? Akkor ott vagy!
  Emberi jogaidat érvényesíteni akarod? Akkor ott vagy!
  Vissza akarod kapni ellopott életedet? Akkor ott vagy!
  Nem akarsz HAZÁNKBAN se ó és se új migráns telepest? Akkor ott vagy!
  Nem akarsz kivándorolni uzsorás elnyomóink miatt? Akkor ott vagy!
  Tisztességes munkáért európai béreket akarsz? Akkor ott vagy!
  Ott a helyed Neked is ha eleged van abból, hogy vadidegen régi-új honfoglalók és kollaboráns hazaárulók lopják el Jó Istenünk hagyatékát!
  JUSSUNK EL EGYÜTT KÖZÖSEN A CÉLIG!
  MEGOSZTÓ PÁRTOK NÉLKÜL!
  Minden magyar embernek egyetlen közös célja egy valóban magyar Magyarországért; – csakis az ALKOTMÁNYOZÓ NEMZETGYŰLÉS lehet!
  MUTASD MEG A GYERMEKEIDNEK , hogy mi MAGOK VAGYUNK; – mert MAGYAROK vagyunk!

  ORBÁN VIKTOR UNOKATESTVÉRÉNEK VALLOMÁSA A BANKÁRKORMÁNY LAKÁSMAFFIÁJÁRÓL ÉS AZ ISRAEL PARANCSÁRA ZAJLÓ MAGYAR IRTÁSRÓL!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.