2018 december 14., péntek
Fotó: hirado.hu

Csobai Vera: Ilyet eddig még soha nem tett kormányzó párt!

Share

Valami olyasmi történik ma a magyar belpolitikában, amit még eddig sehol a világon nem lehetett tapasztalni.

A szabályok mindenkire egyaránt vonatkoznak. Még az ellenzéki pártokra is! Miután szabálytalanságokat állapított meg az ÁSZ több pártnál, szervezetnél, ennek megfelelően büntetéseket szabott ki, több millió forint értékben. Természetesen erre a pártok reakciója az ÁSZ elmarasztalása, valamint a büntetés megfizetésének megtagadása volt. (Ezen már senki sem csodálkozik, hisz ők ilyen az esetekben is “ellenzékként” szoktak viselkedni.)

És most jön az, ami szinte hihetetlen, amire még soha nem volt példa.

Egy kormányon lévő párt segíti az elkövetkezendő választáson vele szemben induló ellenzéket. Igen, segíti, mert tiszta a lelkiismerete, tudja, hogy választói nem a külsőségek, hanem a tettek alapján ítélkeznek.

“A nemzetgazdasági miniszter javaslata alapján az országgyűlési választások előtt nem indítanak behajtási eljárást és nem érvényesítenek inkasszót az érintettekkel szemben.

Mindezek mellett július 1-i kezdettel még részletfizetési kedvezményt is kérhetnek.

Nem érheti hátrány semmiféle vonatkozásban a pártokat, egyenlő eséllyel indulhatnak a megmérettetésen.”

A kétszer egymás után kétharmados többséggel megválasztott magyar kormányzó pártszövetség ilyen módon készül az elkövetkezendő választásokra. Ilyen választ ad arra a sok rágalomra, mocskolódásra, külföldön gerjesztett ellenségeskedésre, amelyet ezek a pártok adtak az elmúlt négy év folyamán és adnak jelenleg is szünet nélkül.

Hogy mi lesz erre “odaát” a válasz, hogyan fognak erre reagálni, azt nem tudhatjuk, de sejtés van róla. Eddig még soha semmit sem fogadtak el, semmit sem magyaráztak a tényeknek megfelelően. Most sem lesz így, de már megszoktuk.

És itt lép be a választó személye. Ő dönti el a jövő sorsát. Ott, a fülkében, ahol egyedül van, megfontol, mérlegel, dönt – és behúzza azt az X-et az általa helyesnek ítélt kockába. Ott dől el egy ország sorsa.

Ezt nem szabad senkinek sem elfelejteni!!!

Szerző: Csobai Vera

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

Nagy Ervin: Párhuzamos politikai valóságok

Egyre inkább mélyülni látszik a szakadék Európa legfőbb szellemi törésvonala mentén. A felvilágosodás individualizmusa – …

3 hozzászólás

 1. Dávid Szaniszla

  Nincs mellébeszélés. Ennek a Kormánynak tovább kell működnie! Emberek ott a fülkében csak az Örangyalod és a lelkiismereted látja és tudja, hogy mit teszel a jövőre vonatkozóqan.
  HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK!

 2. Dékány Ilona

  Csupán annyit : Eddig sem lehetett tapasztalni , hogy a Magyar Kormány ” megtorolta ” az ellene munkálkodókat . Orbán Viktortól soha nem hallhattunk goromba kifejezéseket —pedig joggal reagálhatott volna időnként úgy , ahogy vele szemben egyesek beszéltek . / A sok –sok mocskolódásról most nem írok ./ Ez az intézkedés : Ha megdobnak kövel , dobd vissza kenyérrel .
  RAJTUNK A VILÁG SZEME ! A MAGYARSÁG ELDÖNTHETI A JÖVŐJÉT ÁPRILISBAN !

 3. Csak Orbán Viktor, a magyarság védőszentje menthet meg minket Soros György liberális elnyomásától! Meg az uniós pénzektől, színvonalas oktatástól, jól működő betegellátási rendszertől, a közbiztonságtól stb. Remélem a cikk írója őszintén hisz ebben a szent lélekben, akiben kivetnivalót még maga az Úr sem találna a mögött a gúnyos, öntelt, arrogáns pofája mögött.
  Együttérzéssel gondolok a nehéz, alulfizetett munkát végző emberekre, de mégsem övék a legrosszabb sors. Az ilyen polgárpukkasztó, lelkiismerettől mentes újságírástól csak a hányinger fog el.
  Van viszont egy valós értelme ennek a cikknek. Nem, nem az, hogy a fidesz-szerelmesek nemzeti öntudatát pumpálja -bár ha tényleg csak ennyi, kell, akkor maradjanak inkább továbbra is fidesz szavazók- , de legalább újfent ki lett jelentve, hogy a kormány, és nem az ÁSZ bírságolta meg az ellenzéket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.