2020 augusztus 9., vasárnap
Forrás: blikk.hu

Darutollas sábeszdekli… avagy “szép vagy gyönyörű vagy”…

Share

A címben benne foglaltatik minden, ami a mai magyar balliberálisokra (de, nevezhetném Soros aljas nácijainak is) jellemző. Ma már minden mindegy nekik, csak ártani tudjanak, ha már nem győzhetnek. Beteges gyűlölködésükben nem arról beszélnek, mit csinálnának másképpen, mint a mai kormány, hanem arról, hogy mit kell lerombolni… Mindenki mindenkivel összefog, mert egységet leginkább és legmasszívabban a primitív gyűlölet kovácsol – és ebben a balliberális söpredék profi… a jó pénzért  “szélső-jobb-liberálissá” vált pártvezetéssel együtt…

Ma Soros civilkéi hisztériáznak és gyűjtenek aláírást, mert szerintük, amíg van éhező gyerek, addig ne legyen olimpia. Beteges érv és indok… de ők már csak ilyenek. Betegek. Lelki és szellemi bajokkal élnek, és rombolnak, amint betegségük megköveteli tőlük. A liberális patkányokon – bármit is tesznek –, nincs mit csodálkozni. Az igazi ok, amiért aláírást gyűjtenek az olimpia ellen, az nem más, mint a kapzsiság, az irigység, a gyűlölet. Valami olyasmi vezérli őket, amit ők hazudnak a nemzetközi közvéleménynek, majd amikor hazugságaik megjelennek a nyugati – hasonszőrű – lapokban, ujjongva lobogtatják azokat, mintha nem is tőlük származna a vádaskodó, hazug információ. Mindezt persze nem ingyen… annak a liberális pénzvilágnak a javadalmazását élvezik ezek az Orbán-buktató olimpia-ellenző egyedek, amely pénzvilágnak az ismert főmegbízottja George Soros, amerikai liberális vipera, aki világuralmi törekvéseit kívánja megvalósítani néhány azonos szellemiségű, gyilkos és embertelen, kereszténygyűlölő pénzmogullal egyetemben, a szabadkőművesek parancsára.

Ezek a hazátlan férgek voltak azok, akik az első, majd a második világháborút előidézték, akik a magyar királyságot megszüntették, akik Trianonnal a keresztény Magyarországot darabokra szaggatták, , akik Teleki Pálról máig az a hazugságot terjesztik, hogy öngyilkos lett, akik Horthyt zsidóellenes, holocaust-támogatóként tanítják, akik a II. Vatikáni Zsinattal a Római Egyházat egy olyan lejtőre lökték, amely ma már felismerhetetlenné tette Jézus tanítását… és sorolhatnók ennek az ártó és embertelen, gyilkos és szadista, értékromboló és mindent felégető liberalizmusnak a bűneit… de minek? Hiszen benne élünk, s akinek érzése, szeme és esze van, az látja és tudja kik miatt, és miért történik mindez… Ők azok, akik ismét cserbenhagyják az európai zsidóságot, akiket a muszlimok miatt nem kisebb veszélyben lévő európai keresztényeknek kell majd menteniük – ismét… Drámai kor előtt állunk tehát! És még mindig nincs felelős, nincs ítélet, nincs fegyveres védekezés… még mindig csak hezitál a világ, hogy szembe merjen-e szállni a Soros-féle gyilkos embertelenséggel, a liberális ámokfutással.

Igen, ebbe a bűnlajstromba tartozik az ellopott 167 milliárd is, amelyet a 4-es metró építéséből húzott le néhány – a főügyész nyilatkozata szerint – nem közszereplő. A liberális kapzsi diktatúra, amelyet Demszky és bűntársai valósítottak meg az általuk oly nagyon védett liberális demokráciában, lehetővé tette, hogy amíg – a már emlegetett – pénzmogulok és a szabadkőművesek parancsait a nemzet ellen végrehajtották, addig paralel lazán és szabadon lopjanak a nemzettől, s gyarapítsák vagyonukat. Mert azt gondolták, hogy az ő királyságuk örök. Pedig nem az, még ha a talárosok egyelőre az ő szekerüket igyekeznek is a kátyúból kigurítani.  De ők is rájönnek hamarosan, hogy már nem jön vissza ez a söpredék, így kár nekik szívességet tenni… mert az sem jön vissza.

Nem mehetünk el szó nélkül – elemezvén a múlt hét érdekes szavait – Vona újból és újból feltűnő és már-már inkább szánalmas cezaromániás és elmebetegségre utaló megnyilvánulásai mellett sem. Bár itt nem is Vona személye a lényeges, hiszen egy gerinctelen pártvezér, aki pénzért és a hatalom halovány ígéretéért mindent képes megtagadni vagy elismerni, aligha lenne említésre méltó. Főként, ha csupán annyi esélye van a magyar politikai életben bármilyen vezető szerepre – egyelőre –, mint Szálasinak a Népbíróság előtt… Azonban két jobbikos rétegről kell szólni: – a párt mélyen kussoló, és ezzel Vona gerinctelenségét elismerő, azzal azonosuló elnökséget, és a nagyon csúnyán rászedett Gárdistákat és jobbikos szavazókat, akik viszont nem állnak Vona mellé a gerintelenségben és a hazaárulásban, mint a Tutsek-unoka valamint a nemzet lelkésze, és annak ez ügyben szintén szótlan hitvese.

Miért kell e két jobbikos réteget megemlítenünk? Mert a mecsetépítést nem ellenző és a migránsokat a kvótának megfelelően befogadó legújabb Vona-nyilatkozatok szellemiségét, valamint Köves Slomó rabbit cinikusan, és Vona védelmében aljasul jelzőző Toroczkait nem lehet azonosítani sem a Gárdával, sem a Jobbikos szavazókkal. Hiszen akik egyik pillanatban boldog Hanukát kívánnak, majd amikor e jókívánságokat teljes joggal visszautasítja egy vezető rabbi, akkor őt megélhetési zsidónak nevezi a jobbik alelnöke… Nos, alig hiszem, hogy ehhez bármit is hozzá lehetne agy kéne tenni. Olyan szánalmas és olyan primitív viselkedésmód ez, amin csak szánakozni lehet.

Azonban a Jobbik tagsága és a Gárdisták tehetnének magukért, hiszen nem egészséges, ha jó szándékú, keresztény magyar emberek ezreit egy ilyen gerinctelen söpredékkel azonosít a magyar társadalom és a világsajtó. Mert lehet a PC alapján szájhúzogatással beszélni a Jobbik tagságáról, ám a tagság érzelmeit és szellemiségét is a történelem alakította olyanná amilyen. És ha a történelem ilyenné alakította, akkor a történelemnek kell változtatni azon, nem néhány pénzt és hatalmat mindennél többre tartó aljas politikai niemandnak.

Minden változik. Ám, nem mindegy, hogy mi változtat bizonyos politikai állásfoglalásokon, szellemiségen, programon: A józanész, vagy a hatalom- és a pénz utáni csillapíthatatlan és mindent feladó kapzsi jellemtelenség. S az sem mindegy, hogy ezek a változások milyen károkat okoznak a magyar embereknek, az országnak, a nemzet jövőjének.

A nemzeti oldal, a keresztények pedig, még mindig azon vitatkozunk, hogy szabad-e és mit szabad, hogy lehet-e és kell vagy nem, hogy mit mond erről a Biblia… ahelyett, hogy végre minden hülye jámborkodás, és a Szentírás alapján való álszent, felelősség alól való kibújás helyett kardot fognánk a hitünkért, a kultúránkért, a nemzetért, a hazáért, a velünk élő és veszélyben lévő honfitársainkért, Istenért, Egyházért! Mintha súlyos demencia ülne a keresztény világon! Nem emlékszik Hunyadira, Mátyás királyra, a római pápákra, akik pénzzel és sereggel segítették kiűzni a pogányokat. S ez nem volna megterhelő ma sem, így 500 évenként… Viszont nem teszünk semmit, mert a keresztény egyházi vezetők beálltak a liberális kórusba szólót énekelni.

Úgy van tehát a keresztény világ is, mint a Jobbik… a „tagság” hű, a vezérek árulók. Nem kérdés tehát, hogy a világtörténelem igazságszolgáltatása kiket fog hamarosan lecserélni… Legalábbis reményeink és hitünk szerint…

Stoffán György

ps. A cím: “Darutollas sábeszdekli” –  sajnos nem tőlem származik, hanem Ugró Miklós kollégámtól, barátomtól, aki az Esti Hírlapban, úgy 25 éve,  egyik karcolatának címéül adta… Felejthetetlenül jó  a cím… – ezért idézem olykor magam is…

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.

Stoffán György

Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Bunkermúzeum

Vannak témák, amikhez szinte lehetetlenség hozzányúlni, nevezhetjük ezeket akár darázsfészeknek is. A magyar történelem egyik …

2 hozzászólás

  1. Dávid Szaniszla

    Ebbe a sok ide-oda tologatásba bele lehet bolondulni. Szerintem nem kellene a Jobbik gondjával foglalkozni, intézzék el azt ők. mi csak maradjunk a mi oldalunkon, de azt viszont erősen és határozottan tegyük.
    HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

  2. Dipl.Ing.Tibor Gutay

    T.György. Nagyon köszönöm Önnek ezt az írást. Mindig hangsúlyozottan kell fellépni a nemzet sírásói ellen! Isten áldja Önt és szeretteit.Amen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.