2018 július 21., szombat
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke 14. évértékelő beszédét tartja Budapesten 2018. január 27-én. MTI Fotó: Mohai Balázs

A DK mindenhol fellebbez, ahol nem nyert, de máshol nem

Share

40 körzetben – vagyis minden olyan választókerületben, ahol jelöltjei indultak, de vesztettek – megtámadja a választás eredményét a Demokratikus Koalíció. Mint írták, az elmúlt héten “folyamatosan gyűjtötték az információkat”, amelyek alapján több szavazókörben tapasztaltak szabálytalanságokat.

Tévesen rögzített eredményekre, a nemzetiségi listás szavazás elbarmolása miatt levont szavazatokra hivatkoznak közleményükben, jelezve, hogy a jelenségek általában az ellenzéki pártokat sújtották.

“A DK szerint nincs kis csalás és nagy csalás, csak csalás van”

– írják közleményükben, amely szerint minden olyan körzetben, ahol vesztett a DK jelöltje, megismételt választást követelnek.

444.hu

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

Tunézia után Líbia sem kér a gyűjtőtáborokból

“Nálunk ilyen nem lesz. Abszolúte ellenezzük, hogy Európa teljesen hivatalosan nálunk akarja elszállásolni azokat az …

2 hozzászólás

  1. Köhög a bolha ? Vagy pinocció vágyálmodik ? Rettenetes lehet neki , aki úgy spekulált , hogy összegyűjti a csip–csupokat , szépen hátratolja őket a választás után , és beül a “szébe ” újra . Csakhogy a magyarok másképp döntöttek ! LIPÓTRA VELE !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.