2020 augusztus 4., kedd

Dr. T. Túri Gábor: Hamiskártyások

Share

Az utóbbi napokban Orbán Viktor miniszterelnök ENSZ-ben történt 2015-ös felszólalásáról készült videót használja fel az ellenzék, hogy bomlasszon. Mert építeni nem akar – mert nem is tudna (!) – de bomlasztani, azt igen.

Ehhez ért.

Ezt tette Kun Béláék idejében, ezt tette Rákosi idejében, ezt tette a Kádár-korszak „puha-diktatúrájában” és ugyanezt teszi most is!

Ezt a közel három éves videót a leglehetetlenebb és legrosszindulatúbb kísérő szövegekkel jelenteti meg a világhálón.

Ezen kommentárok lényege, hogy „szégyelljük, hogy Orbán Viktor hazánk miniszterelnöke, mert elárulta azt amit ígért, mert az ENSZ-ben éppen ő volt az, aki felszólalt a migránsok elosztása érdekében!“

Ez egy rosszindulatú és akaratlagosan eltorzított vélemény, amely nem más, mint egy politikai és választási harcnak csakis a hazai belpolitikai ellenzék érdekeit szolgáló elferdítése. Vagyis egy kis stílű propaganda. Az igazsághoz nincs semmi köze! Ne hagyjuk magunkat megtéveszteni bizonyos “hamiskártyásoktól”!

Ugyanis Orbán Viktor egyértelműen kijelentette:

„Hadd legyek teljesen világos: Európa nem lesz rá képes hogy egyedül viselje ezt a terhet.“

Ez az a „kulcsmondat“ amelyet szánt szándékkal elfelejtenek az Orbán Viktort kritizálók. Pedig ez nem jelet mást, mint hogy az ENSZ égisze alatt egy világméretű elosztásért száll síkra a miniszterelnökünk, amely éppen azt az Európát igyekszik „tehermentesíteni“ ettől az egyre növekvő bevándorlási hullámtól, amely kontinensnek hazánk is a része. Ezért szólt egy szervezett elosztásról, amely javaslatot a világ vezető országainak címzett.

Vagyis, hogy ne csak Európa, hanem a tengerentúli „gazdag” országok (USA, Kanada, Ausztrália és a fejlett távol-keleti országok) is vegyék ki a részüket e a világméretű katasztrófa megoldásából.

Kérdezem én ezek után:

„Hol és miért kellene szégyellnünk ezért Orbán Viktort?!“

Gondoljuk csak végig.

Inkább büszkének kellene lennünk rá!

Orbán Viktor akkor is, mint ahogy most is, megtette azt, amit a 21. században csak a kivételes képességű politikusok képesek megtenni: túllépett a hazai pártérdekeken és az országa érdekeit helyezve előtérbe, lépett fel a nemzetközi porondon!

És mindezt tette  akkor, amikor a saját országában az ellenzék hangadói, mint most a választási kampánynak álcázott beszédeikben is, módszeresen igyekeztek aláásni tevékenységét, sőt nemzetközi összeköttetéseiket kihasználva, az országhatárainkon kívül még ma is igyekeznek őt nevetségessé tenni.

Szégyen és gyalázat, hogy a magyar nemzet megtűr a soraiban olyan személyeket, akik nyíltan az ország hírnevét és a nemzetközi tekintélyét ássák alá, hamisan értelmezett – és mindenhová szétkürtölt hazugságokkal.

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Múzeum a város felett: Kiscelli Múzeum

Utunk következő állomása a Kiscelli Múzeum volt. Különös ez a múzeum, különös történettel, különös múlttal …

2 hozzászólás

  1. IGEN ! És erről “csámcsog ” a facebookon az elvbarátaik sokasága . A modszerúk és a stílusuk nem csupán felháborító , de undorító is ! Páldául ma egy elvvbarljuk letegez kapásból , minősíthetetlen hangnemben bírál , és amikor ” figyelmeztetem” , még ő támad a leggátlástalanabb módon . –Mintha a játszópajtása lennék .
    KÉRDÉSEM VOLT : Az életben is annyi a trágár , modortalan ember , mint az interneten ? — Csak nekem szerencsém van , hogy “normális ” embereket ismerek ?
    Csak véget ér már ez az undorító kampányidőszak ! REMÉNYKEDJÜNK , HOGY FOLYTATHATJA A MUNKÁT A NEMZETI KORMÁNYUNK !

  2. Dávid Szaniszla

    Mi legfeljebb azt szégyeljük, hogy ilyen hazaáruló ugynevezett magyarok is élnek ebben az országban. Orbán Viktoirra büszkék vagyunk, s nagyon szomorúak lennénk, ha nem Ő lenne az Új kormány régi-új Miniszterelnöke. Nagyon jó lenne, ha ezek a “hamiskártyások” összecuccolnának és “kitántorognának” Amerikába, vagy ahova befogadják egyáltalán őket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.