2018 március 24., szombat
Illusztráció / Forrás: PestiSrácok

Egyre több a támadás a német őslakosok ellen

Share

Németországban többen azzal vádolják a rendőrséget és a sajtót, hogy a bevándorlókhoz köthető bűncselekményeknek csak egy töredékét hozzák nyilvánosságra. Pedig rendszeresek a kiskorúak elleni támadások. Nemrég egy afgán férfi egy 13 éves lányt erőszakolt meg Stuttgart közelében, Esslingenben. Az afgán férfi korábban már ült börtönben hasonló bűncselekmény miatt, decemberben szabadult, és a gyanú szerint ezután erőszakolta meg a lányt.

Az M1 tudósítója elmondta, az esslingeni eset ügyében még folyik a nyomozás, egyelőre annyit tudni, hogy a kislány és az édesanyja csak két nappal az eseményeket követően mertek feljelentést tenni. Hozzátette, a 2015-ös migrációs válság óta Németországban folyamatosan fordulnak elő bűncselekmények kiskorúakkal szemben.

Nagyon sok ezek közül világszerte elhíresül, a legfrissebb ezek közül egy berlini eset, amikor húsz késszúrással öltek meg egy 14 éves lányt. Ez ügyben még tart a rendőrségi vizsgálat. Sok a találgatás, az újságok azonban már egyértelműen arról írnak, hogy egy „vendég”, azaz Angela Merkel által meghívott bevándorló lehet az elkövető.

Attól is írnak, hogy ez a Berlin környéki áldozat a 301. eset, akit egy menedékkérő gyilkolt meg – mondta az M1 tudósítója.

hirado.hu

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Több ember meghalt egy franciaországi iszlamista túszejtés során

Két embert megölt, és több mint tizet megsebesített egy marokkói származású iszlamista, aki péntek délelőtt …

Egy hozzászólás van

  1. HeroesNeverDie

    https://www.journalistenwatch.com/2017/12/20/bka-statistik-700-000-straftaten-durch-fluechtlinge/

    Kb. 600k esetet hallgattak el a német hatóságok, de a kozmetikázott statisztika szerint is napi 743 (hétszáz-negyvenhárom) bünesetet követtek el 2017-ben. Minden áldott nap.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.