2019 március 25., hétfő
Illusztráció / Forrás: PestiSrácok

Egyre több a támadás a német őslakosok ellen

Share

Németországban többen azzal vádolják a rendőrséget és a sajtót, hogy a bevándorlókhoz köthető bűncselekményeknek csak egy töredékét hozzák nyilvánosságra. Pedig rendszeresek a kiskorúak elleni támadások. Nemrég egy afgán férfi egy 13 éves lányt erőszakolt meg Stuttgart közelében, Esslingenben. Az afgán férfi korábban már ült börtönben hasonló bűncselekmény miatt, decemberben szabadult, és a gyanú szerint ezután erőszakolta meg a lányt.

Az M1 tudósítója elmondta, az esslingeni eset ügyében még folyik a nyomozás, egyelőre annyit tudni, hogy a kislány és az édesanyja csak két nappal az eseményeket követően mertek feljelentést tenni. Hozzátette, a 2015-ös migrációs válság óta Németországban folyamatosan fordulnak elő bűncselekmények kiskorúakkal szemben.

Nagyon sok ezek közül világszerte elhíresül, a legfrissebb ezek közül egy berlini eset, amikor húsz késszúrással öltek meg egy 14 éves lányt. Ez ügyben még tart a rendőrségi vizsgálat. Sok a találgatás, az újságok azonban már egyértelműen arról írnak, hogy egy „vendég”, azaz Angela Merkel által meghívott bevándorló lehet az elkövető.

Attól is írnak, hogy ez a Berlin környéki áldozat a 301. eset, akit egy menedékkérő gyilkolt meg – mondta az M1 tudósítója.

hirado.hu

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Lullázás 26.: A magyar meteóra, avagy a tihanyi barátlakások (Tihany)

Világszerte ismertek a görög meteórák, a sziklák között élő, ortodox szerzetesi közösség. Egy külön kis …

Egy hozzászólás van

  1. HeroesNeverDie

    https://www.journalistenwatch.com/2017/12/20/bka-statistik-700-000-straftaten-durch-fluechtlinge/

    Kb. 600k esetet hallgattak el a német hatóságok, de a kozmetikázott statisztika szerint is napi 743 (hétszáz-negyvenhárom) bünesetet követtek el 2017-ben. Minden áldott nap.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.