2019 október 16., szerda

Elcsalja-e az RMDSZ az erdélyiek szavazatait?

Share

Markó Béla: nem szerencsés a határon túli magyarok szavazati joga

Az RMDSZ volt elnöke a kommunistákkal tart, miközben kör e-mailben kérik a székelyeket, hogy irodáikban adják le szavazataikat. Félő, hogy az erdélyben az RMDSZ irodákban leadott szavazatok soha nem jutnak el Budapestre, ezért javaslom, hogy a borítékokat postán adják fel, illetve szavazni Csíkszeredába a konzulátusra menjenek a székelyföldiek. Ugyanis ilyen – az alább olvasható – interjú, kommunista lapban való megjelenése után nincs semmiféle garancia arra, hogy az RMDSZ nem csalja ki, majd el a nép szavazatait. Súlyos probléma az is, hogy sokan nem kapták meg a várt és előre bejelentett két borítékot, csak egyet, ami által nem lehet érvényes szavazatokat leadni….
A Háromszék vármegyei RMDSZ elnök, Tamás Sándor Markó kijelentéseit cáfolta, és úgy nyilatkozott, hogy Markóból a régi sérelmek beszéltek. Tamás szerint az RMDSZ Orbán Viktor és a Fidesz politikája melletti elkötelezettséget vallja a népszavazás kérdésében, és fontosnak tartja, hogy a magyar állampolgárságú erdélyiek NEM-mel szavazzanak a feltett kérdésre.
Két politikus, két eltérő vélemény, egy párt… Hitelességről ez esetben ne beszéljünk, hiszen az RMDSZ-en belül nem indult vizsgálat sem Markó, sem Tamás ellen…
Isten óvja tehát ettől a párttól az erdélyi magyar társadalmat! Mert ennek a pártnak valóban “két farka” van…
Stoffán György

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.

Stoffán György

Share

Esetleg más?

MNM Málenkij Robot Emlékhely

#Muzej2019 – MNM Málenkij Robot Emlékhely

Aki a Hungária körúton a Rákóczi hídtól észak felé halad, nem tudja nem észrevenni ezt …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.