2018 január 20., szombat

Elkezdődött az Országos Rajzfilmünnep

Share

A KEDD, Magyarország egyik legsikeresebb animációs műhelye ötödször rendezi meg az Országos Rajzfilmünnepet november 3. és 5. között. Vasárnapig összesen 53 városban, 60 helyszínen, több mint 350 programmal készültek a szervezők.

A programban magyar és nemzetközi, klasszikus és kortárs művek szerepelnek, olyan egész estés vagy rövid animációs filmek, amelyek meghatározóak az animációs műfaj területén. Igazi klasszikusok, például a Vízipók-csodapók, A kockásfülű nyúl, A nagy ho-ho-horgász is szerepel a repertoárban, de természetesen a modern rajzfilmek sem maradnak ki a sorból.

A vetítések mellett interaktív előadások és játszóház várja a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt, lesz tökfaragás, kézműves-foglalkozás és rajzpályázat is.

Célunk az volt, hogy az őszi szünetre is minőségi szabadidős programokat biztosítsunk egészen a kicsiktől a nagyokig, minden korosztály számára – mondta Vad Anna, az IFI PONT Eger ifjúság segítője.

Részletes tájékoztatást ide kattintva olvashat.

Forrás: hirado.hu

The post Elkezdődött az Országos Rajzfilmünnep appeared first on Fesztikörkép.

Source: Fesztikörkép

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Operavizsga Fesztivál a Zeneakadémián

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatói mellett a Shanghai Konzervatórium, a Jeruzsálemi Zene- és Táncakadémia, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.