2018 október 23., kedd
Gréczy Zsolt - Fotó: Facebook

Most épp a kárpátaljai magyarok támogatását vennék el Gyurcsányék

Share

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a Fidesz határon túli szavazatvásárlásra használja a kárpátaljai magyarok gazdaságfejlesztésére megítélt hatszáz millió forintot.

A párt szóvivője – a témában tartott sajtótájékoztatója után – az MTI-nek azokra a sajtóban megjelent hírekre hivatkozva nyilatkozott, amelyek szerint több mint 300 kárpátaljai magyar gazdálkodó és mezőgazdasági vállalkozó írt alá csaknem 600 millió forint összértékben pályázati szerződést szombaton Beregszászon, az Egán Ede Kárpátaljai Gazdaságfejlesztési Program keretében.

Gréczy Zsolt azt mondta, hogy a kormány most nem teherautókat vásárolt, templomot vagy stadiont épített, hanem “traktorokat vett” a kárpátaljai gazdálkodóknak. Ezek a gazdák – bármilyen sikeresek lesznek is – az adóbefizetéseikkel soha nem Magyarországot fogják gazdagítani, hiszen az ukrán államnak fizetik az adóikat – hangsúlyozta a politikus.

A DK felháborítónak tartja, hogy az Orbán-kormány határon túli szavazatvásárlásra költi az emberek pénzét – jelentette ki a szóvivő.

Hozzátette, pártja továbbra is azért gyűjti az aláírásokat, hogy ne szavazhasson, aki soha nem élt Magyarországon. Az köt össze bennünket, hogy együtt hozunk döntést és együtt viseljük a döntés következményeit – fogalmazott Gréczy Zsolt, aki szerint aki ebben a döntésben olyanokat is bevon, akik nem viselik annak következményeit, az meg akarja osztani és egymás ellen akarja hergelni a nemzetet.

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

Román EP-képviselő: Hargita és Kovászna megye már nem román terület, csak papíron az

Megnyitotta sepsiszentgyörgyi irodáját Catalin Ivan, a román Szociáldemokrata Párt (PSD) színeiben megválasztott, de a pártból …

3 hozzászólás

  1. Ez is csak egy tetü zidó!!!

  2. Dávid Szaniszla

    Mindenki magából indul ki. Te gyurcsány biztosan így csinálnád. S ezt nem kitaláltam, hanem fején találtam a szöget.

  3. Dékány Ilona

    Ez a mocsok formáció mindent kitalál , csak hogy összegyűjtse azokat , akik gyűlölik az elszakított területeken élő testvéreinket . Mert sajnos vannak ilyenek szép számmal .
    Bár voltak olyan törvények , amelyeket módosítani kellene —pl- a nyugdíjjal kapcsolatban — de a határon túl élők segítségre szorulóit nem lehet magukra hagyni ! Aki pedig a segítségnyújtásban azonnal szavazati többletet feltételez , az téved ! Sajnos azok , akik segítséget kapnak , többségben elfelejtik a jótettet még megköszönni is —ezt én tapasztalom !— , de attól függetlenül segíteni kell !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.