2019 szeptember 18., szerda

Érthető Dél-Szlovákiáért – fordítási pályázatot hirdet a Rákóczi Szövetség

Share

Az érthető Dél-Szlovákiáért címmel fordítási és grafikai szolgáltatást indít pályázati formában a Rákóczi Szövetség a szlovákiai vállalkozások és civil szervezetek részére, a magyar nyelv minél szélesebb körű használatáért.

    

A szervezet közleménye szerint a kétnyelvű feliratok kivitelezésére 1000 euró értékben nyújthatnak be pályázatot a Rákóczi Szövetséghez az érdeklődők.
    

A pályázat célja, hogy anyagi, nyelvi és grafikai támogatás révén elősegítse a szlovákiai magyar nyelvhasználat minél szélesebb körű alkalmazását a vállalkozások és civil szervezetek közreműködésével.
    

Pályázni lehet kétnyelvű cégtábla, kirakat és gépjármű felirat, étlap, termékleírás, címke, kulturális, sport és egyéb területek feliratainak költségeire. 
    

A szövegek fordításához és grafikai tervezéséhez ingyenes szolgáltatást biztosít a Rákóczi Szövetség minden kérelmezőnek. A szövetség nyelvi, szakmai partnere a Pro Civis Polgári Társulás.
    

A pályázat és a szolgáltatás elektronikus adatlapja a Rákóczi Szövetség honlapján érhető el:http://www.rakocziszovetseg.org/palyazat_husk_hu.

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.

Zana Diána

A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végeztem Kommunikáció és Médiatudomány szakon először Közéleti és Egyházi kommunikáció, majd Multimédia szakirányon. Intézményi sajtósként dolgozom, emellett a PolgárPortál szerkesztő-újságírójaként tevékenykedem.
Share

Esetleg más?

Menyhárt József: a gazdaság a kulcs a külhoni magyarság megtartásában

A határon túli magyar közösségek megtartásának “első és legfontosabb lába” a gazdaság – hangoztatta a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.