2018 június 25., hétfő
MTI Fotó: Soós Lajos

Felajánlotta szolgálatait Simicskának az MSZP

Share

Molnár Gyula pártelnök nyíltan felajánlotta az MSZP szolgálatait Simicska Lajosnak a kormány leváltása érdekében. Közben Vona Gábor kifejezésre juttatta, hogy szimpatizál Pogátsa Zoltán közgazdász nézeteivel, akit Botka László árnyékkormánya tagjaként ismert el – írja a Magyar Idők.

A lap azt írja: a szocialisták elnöke, Molnár Gyula szerdán nyíltan felajánlotta az MSZP szolgálatait a Jobbik mögött álló Simicska Lajosnak, amikor arról kérdezték, mit szól ahhoz, hogy a Fidesz 2010-es hirdetései miatt tenne feljelentést az oligarcha egyik cége.

Molnár Gyula azt mondta, hogy az MSZP ebben az ügyben egy hónapja feljelentést tett,  most pedig feljelentéskiegészítéssel élnek majd, és felszólítják Polt Péter legfőbb ügyészt, hogy ne azt nézze, a feljelentésben milyen nevek szerepelnek, hanem azt, hogy a költségvetési csalás bűncselekmény.

Az MSZP elnöke azt is mondta, hogy mindennek az az üzenete a politikusok számára, hogy Simicska Lajos készen áll arra, hogy akár a saját megvádolása árán is leváltsa ezt a hatalmat – olvasható a Magyar Időkben.

„Ebben, azt gondolom, mi segíteni fogunk neki, a politikai részét mi vállaljuk, ő pedig szállítsa hozzá nekünk a muníciót, mi készen állunk arra, hogy ezt a politikában képviseljük” – fogalmazott Molnár Gyula.

Vona Pogátsát méltatta

Mindeközben Vona Gábor, a Jobbik elnöke Facebook-bejegyzésben méltatta Pogátsa Zoltánt.

Idézte az egyik cikkét, amelyben a közgazdász azt írja: az alacsony bérek miatt hiányzik az a kereslet a magyar gazdaságból, ami a hazai szektort termelékenyebbé tudná tenni.

A Heti Válasz csütörtöki számában Botka elismerte az Echo TV korábbi információját, miszerint Pogátsa mellett Andor László, az Európai Bizottság korábbi biztosa, illetve Komáromi Zoltán, az Együtt egészségügyi szakpolitikusa is árnyékkormánya tagja.

Lebontaná a kerítést 

Botka beszélt arról is, hogy amíg a magyar emberek – szerinte részben a kormányzati manipuláció miatt – félnek a migrációtól, „addig a kerítésnek állnia kell”, de szeretné, ha megszűnnének a félelmet kiváltó okok, mert „egyetlen jóérzésű ember sem élhet azzal a tudattal, hogy Európa közepén vasfüggönyök sorakoznak”.

A Fidesz erre úgy reagált: bármilyen kettős beszédet is folytat Botka, az nem más, mint szemfényvesztés. Hangsúlyozták: a valóság az, hogy az MSZP és Botka László minden erejével arra készül, hogy lebontsa a határvédő kerítést és bevándorlókkal árassza el Magyarországot.

forrás: Magyar Idők / hirado.hu

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

Nagy Ervin: Enclosure Magyarországon

Talán csak néhány közgazdász, vagy történész, esetleg a tizenkettedikes gimnazista (aki most tanulja) vágja rá: …

3 hozzászólás

 1. Dékány Ilona

  AKIK A GANAJTÚRÓ BOGÁRRAL is szövetkeznének már , csak , hogy bekerüljenek a Parlamantbe ! Az elkövetkező kb. 8 hónapban még annyi fordulatban lesz részük , hogy belekergülnek . DE: Isten neki ! Csak kergüljenek is bele ! CSAK: Az igazi magyarok legyenek kitartóak ! Azok , akik látják , hogy jó úton haladunk , akiknek fontos , hogy a Hazánk megmaradjon , akiknek testvérei az elcsatolt területeken élő magyarok ! A hibákat látjuk , de nem nagyítjuk fel , hanem a kijavításában bízva , a sok–sok jó eredménynek örülünk . Nem állítunk akadályokat , hanem amiben tudunk segítünk . Bár szeretnénk , ha az ellenfelek nem viselkednének ellenségként , de ezen csak közösen lehetne segíteni . Viszont akik a sátánista elvet követik , azokkal nincs mit tenni !!!!

  • Peta Dragunovics

   Kegyed úgy tudja, hogy az Mszp nincs a parlamentben?

   Orbán adómilliárdokat szór a határontúliknak, csak rá szavazzanak, annyira kapaszkodik a hatalomba, hogy belekékülnek az ujjai!
   Ha bukik -minden veszt, a személyes szabadságát is, véget kell egyszer vetni a haweri kitöméseknek, az idióta milliárdos hobbiknak, üres stadionoknak, a “saját lábon állásnak!”

 2. A KULLANCSOK, TETVEK ÉS POLOSKÁK ÖSSZEFOGÁSA ZAJLIK. HA GYŐZNÉNEK AZ ELSÓ NAPO ÖSSZEVESZNÉNEK A KONCOKON.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.