2019 szeptember 19., csütörtök

Felvidéki magyar vállalkozásokat összegyűjtő honlap indult

Share

Elérhetőségeket és profilokat röviden bemutató honlap indult márciusban – közölte a Polgárportállal a webes katalógust működtető Libertate polgári társulás.

A katalógus a maga nemében az első ilyen honlapnak számít a Felvidéken. Célja, hogy egy olyan ingyenes adatbázist hozzon létre, ahol a szlovákiai magyar kis- és középvállalkozók bemutathatják szolgáltatásaikat.

“Nagyon sok magyar családi vállalkozás működik a Felvidéken, kiváló szolgáltatásokkal és termékekkel, azért alkottuk meg ezt a könnyen kezelhető rendszert, hogy hozzájárulhassunk üzleti sikereikhez” – mondta kezdeményezésükről Németh Róbert, a Libertate Polgári Társulás elnöke.

Kifejtette: az adatbázis lehetőséget nyújt a felvidéki magyar kereslet-kínálat egy helyen történő eléréséhez, ugyanakkor teret ad a regisztrált vállalkozásoknak arra, hogy bemutathassák magukat és ilyen módon is reklámozhassák tevékenységüket.

Hozzátette: bíznak benne, hogy az elkövetkező időszakban a szolgaltatas.sk egy mindig aktuális online katalógussá, illetve a a felvidéki magyar vásárlók és vállalatok közös fórumává válik.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Román EP-képviselő: Hargita és Kovászna megye már nem román terület, csak papíron az

Megnyitotta sepsiszentgyörgyi irodáját Catalin Ivan, a román Szociáldemokrata Párt (PSD) színeiben megválasztott, de a pártból …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.