2019 február 21., csütörtök
Niedermüller Péter - Fotó: Horváth Péter Gyula (PestiSrácok.hu)

Fidesz: A baloldal is benne van a Soros-jelentés elkészítésében

Share

Szégyen, hogy a magyar baloldal ismét részt vett egy Magyarország elleni támadásban; nemcsak a bevándorláspárti brüsszeli politikusok és a Soros-hálózat, de a magyar baloldal is nyakig benne van a Soros-jelentés elkészítésében: a dokumentum egyetlen célja nyomást gyakorolni a bevándorlásellenes Magyarországra – jelentette ki szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A magyar baloldal mindig ezt teszi: hátba támadja Magyarországot Brüsszelben, másokkal együttműködve – fogalmazott, utalva arra, hogy két európai parlamenti képviselő, Niedermüller Péter (DK) és Ujhelyi István (MSZP) is nyújtott be javaslatokat a jelentéshez. Hozzátette, Niedermüller Péter aktívan hozzájárult a jelentés előkészítéséhez, módosító javaslatok egész sorával segítette, hogy minél inkább elítéljék Magyarországot. Ugyanez igaz a szocialistákra is: Ujhelyi István még büszkélkedett is azzal, hogy egy egész javaslatcsomagot adott át Sargentininek, hogy minél sötétebb képet fessenek a magyarországi állapotokról – közölte.

Ezzel, tette hozzá, azokkal működik együtt a baloldal, „akiknek célja migránsokkal betelepíteni Európát, és akik hazánkból is habozás nélkül bevándorlóországot csinálnának”. Mint mondta, ha a nemzeti kormány helyett a baloldal tárgyalna most az Európai Unió központjában, „akkor elmondhatjuk, hogy már rég végrehajtották volna a betelepítési kvótákat, és már rég együttműködnének a bevándorláspárti brüsszeli politikusokkal”.

Hétfőn nagy többséggel fogadta el a jogállamiság magyarországi helyzetéről szóló különjelentést az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottsága (LIBE), e szerint az országban fennáll a veszélye az uniós értékek súlyos és módszeres megsértésének, így indokolt az alapszerződés hetes cikke szerinti eljárás megindítása. Orbán Viktor miniszterelnök Soros-jelentésnek minősítette a dokumentumot, amelynek célja – mint hangsúlyozta – a nyomásgyakorlás.

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Lullázás 23.: Kőnászágy (Fonyód, Kripta-villa)

Múlt héten írtam a fonyódi Kripta-villáról prózában; most egy ott született verssel folytatom.   Kőleány …

Egy hozzászólás van

 1. S.O.S! Mit kellene kitalálni a magukat baloldalinak nevezők definiálására ?!
  Ugyanis semmiképpen nem nevezhetők baloldalinak azok , akik elárulják a nemzetüket !
  KÉREM : Olvassák el a Bajcsy Zsilinszky Endre által írt könyvet !HELYÜNK ÉS SORSUNK EURÓPÁBAN !
  Szerintem Ő volt az utolsó magyar baloldali ember . Azért kellett meghalnia Sopronkőhidán 1944 . Karácsonyán , mert a nyilasokat és a moszkovitákat is ostorozta . Mindkét csapat félt Tőle !
  Azóta Magyarországon először a moszkoviták —, újabban pedig a szoclíbek használják a baloldali jelzőt .
  Örömmel hallottam már egy—két elemzőtől , hogy “az úgynevezett baloldal ” , ami jelzésértékű .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.