2020 december 6., vasárnap
Gaudi-Nagy Tamás (MTI: Kovács Tamás)

Gaudi-Nagy: Vonáék árulók és a balliberális erők kezére játsszák a nemzeti mozgalmat

Share

Az eddigieknél is sokkal keményebben kiosztotta a Jobbik „szekerét balra fordító” Vona Gáborékat Gaudi-Nagy Tamás, a párt 2010 és 2014 közötti parlamenti képviselője – írja a Pestisracok.hu.

A nemzeti radikálisok egyik kulcsfigurájának számító ügyvéd internetes bejegyzésében fakadt ki a Jobbik jelenlegi elnökére. Gaudi-Nagy Tamás szerint Vonáék elárulták a nemzeti mozgalmat, de ő bízik benne, hogy ez a folyamat még időben megfordul – írja a Pestisracok.hu

Hazafiak! Meddig tűritek még Vonáék árulását? Hogy tűrhetitek el amit a Jobbik áruló vezetése művel, ahogy a balliberális nemzetellenes erők kezére játssza több százezer igaz szívű és lelkű, derék magyar ember közös erőfeszítése és munkája révén hazai és európai képviselethez jutott nemzeti mozgalmat?

– tette föl a kérdést Facebook-bejegyzése elején Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője, aki a múlt héten a PestiSrácok.hu-nak is elég keményen kiosztotta a Jobbik hazaáruláshoz „erősen közelítő” politikáját.

Ám mostani írása már a portálnak adott interjúnál is keményebbre sikerült. A volt jobbikos parlamenti képviselő fölidézte a 2010-es, Radikális változás című programot, az Európai Unióból való kilépést célzó népszavazási kezdeményezést, ami helyett most a „Jobbik új üdvöskéje, a Simicska közelinek tűnő Varga-Damm Andrea” immár az euró bevezetése mellett érvel.

Majd egy hosszú kérdéssort intézett egykori nemzeti radikális képviselőtársaihoz:

„Meddig maradtok még szótlanok? Nem látjátok, hogy az általatok tolt szekér ballib irányba fordult és azon már a Soros bérencek magyarellenes csapata utazik »befogva az orrát« (Heller), akik azt tervezgetik, hogy majd miként restaurálják a »csodálatos köztársaságot«? Meddig asszisztáltok még ahhoz, hogy Heller Ágnes és Magyar György szája íze szerinti értékvesztett, az eurokrata liberális »demokrácia« visszaállítását szolgáló technikai eszközzé silányítják jelenlegi vezetői ezt az egykor erőtől duzzadó, őszinte és igaz nemzeti ellenállási mozgalmat?”

Gaudi-Nagy szerint ha ez így megy tovább, nemsokára Gyurcsány, „a gátlástalan, nemzetvesztő szemkilövető is ott lesz a csapatban”. Majd a közvélemény-kutatási adatokat idézve rámutatott: már tíz százalék alatt van a Jobbik népszerűsége, miközben a korábbi őszinte és emberközpontú politikájuk idején 15, 17 és végül 21 százalékon állt a párt. Babitscsal szólva azt üzente a még hezitáló jobbikosoknak: „Vétkesek között cinkos aki néma!

A teljes cikk elolvasható itt:

Forrás: pestisracok.hu / hirado.hu

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Gül baba türbéje

Már többször is kénytelen voltam megállapítani, hogy mi magyarok, furcsa egy nép vagyunk. Most éppen …

Egy hozzászólás van

  1. Tóbiás Kálmán

    És miért nem ebrudalják ki Vonát?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.