2019 október 16., szerda
Fotó: Gucci meanswear

HND: A gender-szekta 2.

Share

Vendégszerzőnk, HeroesNeverDie tollából

„Az 1920-as évekig nemi sokszínűség volt jellemző, majd a nácik bevezették a többségi kétneműséget, amit mind a mai napig tanítanak biológiában” – bumm! Porzó és bibe? Hím és nőstény? Férfi és nő? Ugyan kérem! A születési anyakönyvi kivonattól az útlevélig számontartott nemem, ami alapján léteztem egész életemben, azt nem a kromoszómáknak és testi megjelenésemnek köszönhetem, nem! A nőneműségemnek egy fura bajszú, osztrák származású, foglalkozására nézve sikertelen festő, diktátor és háborús bűnös az oka!

Nem, nem zavarodtam meg, hanem szó szerint idéztem egy német, magát homoszexuális férfinak valló, ami lehet, hogy közben változott, gendertudós szavait, aki ráadásul biológiát is tanult és tanít. A nevét nem szabad leírni, mert nálam jóval prominensebb tollforgatókat, akik az illetőt nyilvánosan kritizálni merészelték, beperelt, hatalmas összegű kártérítéseket bezsebelve az elviselt lelki trauma miatt. Ez egy alapdogma a gender-szektánál, ami röviden annyit jelent, aki a természettudományok, ebben az esetben biológia, kézzelfoghatóan és többszörösen bebizonyított igazságaiban hisz, az radikális jobboldali maszkulinista (férfipárti), elnyomó szemléletű rasszista, (fújnahát) hetero, valamint nő- és kisebbséggyűlölő népség. Ezzel szembeállnak a morálisan magasabb rendű,  baloldalian emancipált Emberek (igen, nagy E-vel), akik tagadják a biológizmus, azaz a reakciósan elavult tudományoskodások nézeteit, mert ők a patriarchák által diktált szellemi mocsárba vulgo természettudomány szintjére nem ereszkednek le. Szerinte még a nők definitív gyerekszülésre, utódkihordásra és annak táplálására képes teste is csak biológisztikus tévhit, hiszen a nők/párok kb. 15 %-nak nincs gyereke. Ezt már elég indoknak tartja megtagadni az alapvető anatómiai tényt! A férfi és női elsődleges nemi szervek sem láthatóak a hétköznapi életben, hiszen azokat legtöbbször ruha takarja el,  tehát a férfi és női kategóriába való organisztikus (szervi) besorolás téves és a társadalom kényszeríti ezt a skatulyát a (szerinte!) sokneműséggel bíró alanyokra.”

Huh! Mint említettem volt, az illető egy német biológus és genderológus, egyetemi professzori besorolásban és kiváltságokkal, egy, az immáron kb. 250-300 közül, akiknek 98 %-a nő és nem mellesleg szinte mindegyikük radikálfeminista leszbikus. Az 1. részben utaltam arra, hogy a gender-szekta a választók, a parlamentek, tehát a nép háta mögött települt be a nyilvánosság számára érzékelhetetlen módon az egyetemi beltenyészetekbe.

A társadalom nagy többsége mind a mai napig nincs tisztában a gender-mainstreaming miértjével és tartalmával. Maximum a német és más nyelvek feminizáló, majd a queer identitásokat (amelyek érintettjei csak ezrelékben kifejezhetőek a milliós többség viszonyában) is jelezni akaró, lassan kötelező jellegű nyelvi és nyelvtani bukfencek által tapasztalják a változásokat.  Ez azt jelenti, hogy újabban gyakorlatilag olvashatatlanná váltak bizonyos szövegek a hím-, nő- és semlegesnemű nyelvtani szabályok komplett átépítésével, a szóközbeni  – / _  / * jelek alkalmazásával, egyes szavak felismerhetetlenségig eltorzított változataival. Én személy szerint mindig hálás voltam magyar anyanyelvemnek, annak utánozhatatlan gazdagságának, más nyelvekre szinte lefordíthatatlan, nagyszerűen plasztikus képszerűségének. Nekünk, magyaroknak mindig is a feje tetejére kell állítanunk belső nyelvi logikánkat, mikor egy idegen nyelvet tanulva tapasztaljuk a nyelvtani „nemek” kihatásait akár egy egész mondatra. Ezért örülök annak, hogy a magyar nyelv éppen egyedülállósága miatt a genderizálási pusztításra – még – alkalmatlan.

Azok a pancserek azonban, akik más, szintén gazdag és sokoldalú nyelvet a genderizmus lingvisztikai igájába kényszerítenének, abból a fatális tévedésből indulnak ki, hogy a „nyelvtani nem” egyenlő lenne a szexussal, tehát a biológiai nemmel. Ez definitív nem igaz, ahogy az egész gender-ideológia is egy empirikusan bebizonyíthatatlan luftballon. A genderizmus kéz a kézben járva a radikálfeminizmussal egy demagóg konstrukció a gyökértelen, családtalan, hagyományok- és emlékezet nélküli, magyarán történelemmentes, magának való, így könnyebben manipulálható és irányítható arctalan egyen-fogyasztó, ámde mélyebben már nem gondolkodó tömeg felülről, azaz a háttérből való létrehozásának eszközeként.

Folytatása következik

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Bunkermúzeum

Vannak témák, amikhez szinte lehetetlenség hozzányúlni, nevezhetjük ezeket akár darázsfészeknek is. A magyar történelem egyik …

Egy hozzászólás van

 1. Büszkeségre okot adó emlékeket idéz bennem, amikor még a buzeránsokat ebben az országban, kübli-kaparékoknak tituláltuk és úgy vágtuk szájon őket heteroszexuális honfitársaimmal, hogy a vérükbe száradtak.
  Felettébb undorító, hogy az életellenes ómigránsok rendre visszaköszönő nyavalygása még 2017-ben is büntetlenül maradhat.
  Az is, hogy a selyemhernyó bábjára hajazó Sorost ahelyett, hogy páros lábbal rúgnánk és utasítanánk ki Magyarországról…- itt nyalja-falja a libsisere had!
  Miközben asztmás, halvállúak agitálnak az ATV-től az RTL-ig de a megélhetési holo-pártok „szanyitiborjainak” és „juhászpétereinek” is csak az aranyere dagad mert egyik sem annyira faszagyerek, hogy nyíltan hús vér valójában is bevállalná a deviancia eme okádásra ösztönző végbéllényeinek „meleg” fogadtatását!!!
  …a CEU mint GENDERültetvény és diplomagyár épp ezért annyira irritáló és nem Magyarországra való! – mintsem inkább Dániába ahol már nyílt utcán is szabad és/vagy kötelező fenevadakat hágni!!!
  Tehát Soros is szabadon farkalható!!!

  Most ne is vesztegessünk rá több időt, mert reményeim szerint a kaszása úgy is mindent hamarosan felülír… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.