2018 március 24., szombat
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Emeljünk magasba minél több gyereket! címmel megrendezett országos világrekord-kísérletének résztvevői a Budapest Kongresszusi Központban 2018. március 11-én. MTI Fotó: Mónus Márton

Gyereket a magasba: rekordkísérlet a Családok évében

Share

Különleges rekordkísérletre készült a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom: az ország több településén egyszerre emelték fel gyerekeiket, unokáikat szülők, nagyszülők, hogy így hívják fel a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára.

Debrecenben több száz család csatlakozott az akcióhoz, hogy sikerüljön megdönteni az egyszerre felemelt gyerekek világrekordját.

hirado.hu

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Globális kihívások – nemzeti célok, migráció 2018.

Maróth Miklós Széchenyi-díjas, Corvin-lánccal kitüntetett orientalista, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia volt alelnöke, a …

2 hozzászólás

  1. Dékány Ilona

    Hiszem , hogy ezt Mária is örömmel láthatta “ONNAN” , ahol már csak a szeretet él . Igazán szép rendezvény , amely bizonyítja , hogy kormányunk jó úton jár a családok támogatása terén is !
    Kíváncsian fogom megnézni estére a Híradót , milyen volt az országban a szervezés ?!

  2. Dávid Szaniszla

    Ez nagyon szép lehetett. Remélem nagyon sok felnőttre volt szükség, hogy minden gyertmeket fel tudjanak emelni. Isten éltesse az összes gyermeket a szüleiket, nagyszüleiket is! Jó egészséget és további szép éveket kívánok mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.