2018 június 24., vasárnap
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Emeljünk magasba minél több gyereket! címmel megrendezett országos világrekord-kísérletének résztvevői a Budapest Kongresszusi Központban 2018. március 11-én. MTI Fotó: Mónus Márton

Gyereket a magasba: rekordkísérlet a Családok évében

Share

Különleges rekordkísérletre készült a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom: az ország több településén egyszerre emelték fel gyerekeiket, unokáikat szülők, nagyszülők, hogy így hívják fel a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára.

Debrecenben több száz család csatlakozott az akcióhoz, hogy sikerüljön megdönteni az egyszerre felemelt gyerekek világrekordját.

hirado.hu

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Megnyílt az egyszülős központ Budapesten

Megnyílt az ország első egyszülős központja hétfőn Budapest VIII. kerületében, az Üllői út és a …

2 hozzászólás

  1. Dékány Ilona

    Hiszem , hogy ezt Mária is örömmel láthatta “ONNAN” , ahol már csak a szeretet él . Igazán szép rendezvény , amely bizonyítja , hogy kormányunk jó úton jár a családok támogatása terén is !
    Kíváncsian fogom megnézni estére a Híradót , milyen volt az országban a szervezés ?!

  2. Dávid Szaniszla

    Ez nagyon szép lehetett. Remélem nagyon sok felnőttre volt szükség, hogy minden gyertmeket fel tudjanak emelni. Isten éltesse az összes gyermeket a szüleiket, nagyszüleiket is! Jó egészséget és további szép éveket kívánok mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.