2019 május 25., szombat
Gyüre Csaba, Lukács László, Hegedüs Lorántné, Szávay István, Staudt Gábor, Dúró Dóra és Farkas Gergely (b-j) országgyűlési képviselők a Jobbik évadnyitó rendezvényén Budapesten 2018. január 27-én. MTI Fotó: Kovács Attila

Gyöngyösi Márton és Sneider Tamás irányíthatja a Jobbikot

Share

A Jobbik elnöksége arra tett javaslatot, hogy Gyöngyösi Márton és Sneider Tamás társelnökökként irányítsa a pártot – közölte Z. Kárpát Dániel alelnök kedden a Facebook-oldalán.

Az ellenzéki politikus jelezte: két héten belül tartják a párt kongresszusát, ahol végbemehet a tisztújítás.

Korábban Volner János frakcióvezető, alelnök írt arról, hogy alelnökként számíthatnak rá továbbra is, ugyanakkor javasolni fogja, az újonnan alakuló parlamenti képviselőcsoportot a pártelnök vezesse.

Vona Gábor leköszönő pártelnök az április 8-ai országgyűlési választás után jelentette be lemondási szándékát, másnap pedig közölte: nem méreti meg magát a Jobbik tisztújításán és listás parlamenti mandátumát sem veszi át. A politikus 2006. november 25. óta volt a Jobbik elnöke.

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Lullázás 29.: Üdítő pillanatok egy (majd) 400 éves korcsmában (Fenékpuszta)

Van abban valami abszurd, hogy Fenékpusztán egy lepusztult kastély és egy római romváros mellett a …

Egy hozzászólás van

  1. Vona “szárnysegédei ” jobbak lesznek ? Z.Kárpát ugyanolyan csárogó volt , mint Dórika , vagy Mártonka stb–ke . Miben újulhatnak akkor meg ? Ők esetleg nem buthisták , de …? ” Kutyából , szalonna …”?
    Aztán a tüntető Jobbikosok kikhez tartoznak vajon ? Ezek a “megújultak ” előörsét képezték ? SZÉP !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.