2018 május 25., péntek
Forrás: blikk.hu

Gyurcsány: Ha a kormányzás-képtelen ellenzék nyer, meg kell ismételni a választást

Share

Káosz, válság, elhúzódó tárgyalások és új választás jönne egy ellenzéki győzelem után – erről beszélt Gyurcsány Ferenc egy rádióinterjúban. A DK elnöke szerint ez nem lenne a probléma, hiszen más országok is kibírták már stabil kormány nélkül – hangzott el az M1 Híradójában.

Ha az ellenzék nyerne áprilisban, meg kellene ismételni a választást  – erről beszélt Gyurcsány Ferenc a Civil Rádióban.

A DK elnöke szerint egy esetleges ellenzéki győzelem után az ellenzéki pártok képtelenek lennének megegyezni egymással, ezért az elhúzódó tárgyalások után vélhetően újabb választásokat kellene kiírni.

A volt miniszterelnök szerint csak sötétben lehet tapogatózni, de az biztos, hogy átmeneti kormányzás jönne.

Arra a felvetésre, hogy egy ilyen válság súlyosan megviselné Magyarországot, a baloldali párt elnöke mindössze annyit mondott, ez nem probléma, hiszen például Németország is hónapokig volt stabil kormány nélkül. Gyurcsány Ferenc azt is leszögezte, ő egy ilyen helyzetet győzelemként élné meg.

forrás: M1 Híradó / hirado.hu

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Bosznia-Hercegovina és Montenegró is kerítést építene

Szigorúbb intézkedéseket vezet be Bosznia-Hercegovina a migrációs nyomás növekedése miatt, és határkerítés építését is kilátásba …

2 hozzászólás

 1. Dékány Ilona

  A DK elnöke ábrándozik . Lehet , hogy ő tovább szeretne halászni a zavarosban , jól jönne számára egy németekéhez hasonló anarchiás kormányalakítás . Csak hogy a magyarok védeni fogják a hazájuk függetlenségét , amiért megszenvedtek . Elegünk van a tolvajokból , a mélyrepülésből , ami 1990 után és 2002 után megkeserítette az életünket .
  NEM KÉRÜNK A LIBSIK HATALOMÉHES BANDÁJÁNAK URALMÁBÓL SOHA TÖBBÉ !

 2. Orr bánék, nem “libsik” ostoba tyúk?

  De egyszerre felhemzsegnek a műveletlen, semmi lelkiismereti törvénytől meg nem kötött, vad politikai kalandorok, elszánt, éhes politikai apacsok, akik a törvények dzsungelében könyörtelenül gázolnak át mindenen szilaj étvágyuk kielégítésére. És ezek jobban tudnak ordítani, ezek mindent tudnak ígérni a nép őselégületlenségének, ezek a végsőkig tudják nyargalni az aktuális jelszavakat, mert a becsületes lehetőségek, hazafias aggódás és a felelősség nehéz érzése nem köti őket.” (A népképviselet problémája cikkből)
  A liberális tábor, mint a páncél a harcos testét, a nemzetközi imperialista tőke testét vértezi. És így az a hallatlan történelmi humor kerekedik a vizsgáló megfigyelésébe, hogy a kizsákmányoló, elnyomó, imperialista nagytőke a szocializmus, a szociális igazság, szabadság és a gazdasági elnyomottak nevében hirdet harcot a kizsákmányoltak, a megrablot¬tak, a nincstelenek tábora ellen.

  Az egyik igazság a „liberális” tábor lényegét mutatja meg. A világtörténelem egyik legzseniálisabb ténye volt az, mikor a világuralomra törő vér szerint imperialista és kapitalista zsidó faj az emberi elégületlenséget, a szociális forradalmat tette hódítása eszközévé
  Hirdet szocializmust, szabadságot, kommunizmust, új gazdasági világrendet, világmegváltást, hogy a kihasználtak nagy tömegeit a maga imperializmusa eszközévé tegye.

  Hogy a kommunista, a szocialista, a forradalmár zsidó csak előharcosa, élő tankja zsidóságnak, s győzelmük esetén meghamisítják a kommunizmust, megsemmisítik a szabadságot, széttörnek minden szociális jogot, a proletárt csak vak eszköznek tűrik meg, s szocializmusuk nem más, mint átmenet egy új most már az egész faj szélesebb alapjaira fektetett kapitalizmus világuralmi berendezkedésére.

  Ebből három dolog következik: Szabó Dezső ráérzett a globalizációra, ezt se tanították a pártiskolán, és nem véletlenül volt indexen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.