2019 szeptember 18., szerda
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, volt szocialista miniszterelnök a DK-Szolidaritás szövetség Választási csalás? Soha ennyi gyanús esetet nem jeleztek választások után címmel tartott sajtótájékoztatóján a párt fővárosi irodájában 2018. április 10-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Gyurcsány: Közösen fogunk újra bukni

Share

Gyurcsány Ferenc szerint drámai vereséget szenvedtek, és jó úton haladnak az újabb bukás felé. A nem várt vallomást egy bejegyzés formájában tette közzé. 

A Demokratikus Koalíció elnöke „demokrata barátainak” címezve osztotta meg Facebook-oldalán, “mi jár a fejében”.

Demokrata barátaimnak mondom, nincs ez jól. Újra drámai vereséget szenvedtünk. Nyögünk a súlya alatt. Belegebedünk, hogy fogást találjunk ezen az átkozott rezsimen. Nem vagyunk megváltók. De legtöbbünk ezen az oldalon tisztességes

– kezdi a DK elnöke. 

Lehet, hogy nem vagyunk elég tehetségesek. Lehet. Lehet, hogy vannak nálunk jobbak. Lehet. De tudjátok, azzal elintézni mindig mindent, hogy nincs ellenzék, hogy mindenki a Fidesz zsebében van, hogy másra se gondolunk, mint saját fizetésünkre, ez nem fair. Lehetnek ilyenek? Talán igen. De a többség nem ilyen. Sem a mi pártunkban, sem máshol. Ebben biztos vagyok. Nem vádollak semmivel benneteket. Még csak segítséget se kérek. De szólok, ha a jóhiszeműség minimuma sincs meg az önmagukat demokratának mondók világában, akkor közösen fogunk újra bukni

– vázolj a jövőképet. 

És nem elég csak a pártoknak önvizsgálatot tartani. Mert a demokratikus Magyarország nem egyenlő a demokratikus ellenzéki pártokkal. Ebbe Ti is beletartoztok. Múltbeli és jelenbéli megnyilvánulásaitokkal. Szerintem értitek, hogy miről beszélek. Nem lesz normális párbeszéd Magyarországon soha, ha ezt még a mi oldalunkon se tudjuk megteremteni. De ezt Ti nagyon jól tudjátok nélkülem is. Csak gondoltam, szólok. Hátha valaki más is gondolkodik saját tennivalóján. Mi ezt tesszük…

– zárja rejtélyes sorait Gyurcsány Ferenc. 

Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Úrnapja (Postcommunio – áldozás után)

Köszönöm, hogy áldozhattam, s mint méltatlanra nem sújtott le rám haragod.   Köszönöm a csendet, …

5 hozzászólás

 1. Nem vagyunk megváltók. De legtöbbünk ezen az oldalon tisztességes
  Ez itt alighanem a hét vicce. Ismét nőt a cserpákja ennek a hazudozónak. Azon az oldalon,nem hogy a legtöbbjük tisztességes,hanem inkább az ellenkezője.
  Amúgy sem hiszem el egy szavát sem. Ez,már régebben is így volt. B.Őszöd óta,meg de pláne,hogy így van!

  • böcsi. NŐTT! A fene,ezt a dupla kattintást. Morzéban működik a számítógépen,meg hogy is mondjam? Van,hogy 3 té lesz belőle. Vagy egy.

 2. Mit lehet ehhez hozzáfűzni ? Sok igazság van a “kirobbanásában ” !
  Először is : Már közösen buktak ! Másodszor : Kutyából nem lesz szalonna ! Harmadszor : Ők nem demokraták , nem baloldaliak ! Negyedszer : És utóljára , a hazug –csaló —tolvaj embert /embereket !/ végre utólérte a végzetük !
  A Nemzet Kormánya —ha szándékának megfelelően !— végig kitart , megvédi hazánk függetlenségét , és tovább fejleszti a gazdaságot , talpon fog maradni évtizedekig .

 3. HeroesNeverDie

  Talán nem ártana, ha Gyurcsány elvtársúr kissé részletesebben beszámolna az indonéziai “befektetéseiről”, amit jobb helyeken pénzmosásnak is neveznek… Ha már tisztességet, becsületességet és hasonló úri huncutságokat emleget.

  • Nadehát,az csak egy vacak szénbánya. (állami erőművi vásárlással). Bezzeg az ORBÁN BÁNYÁK! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.