2019 szeptember 18., szerda
Fabebook mém

Gyurcsány “nyugodt erőként” darálná be a baloldalt

Share

Miközben a szocialisták még mindig a sebeiket nyalogatják és homályos jövőképet kínálnak maradék híveiknek, a DK intenzív építkezésbe kezdett. A többi, belső válsággal sújtott ellenzéki párthoz képest mi nyugodt erőként, egységesen és szilárdan tekintünk a jövőbe – hangoztatja tagtoborzó levelében Gyurcsány Ferenc.

Alig két hónappal az ellenzék számára súlyos kudarcot hozó választás után tagtoborzó kampányba kezdett a DK. Gyurcsány Ferenc „Kedves Barátom!” megszólítással kezdett levelében elsőként a kormányt bírálja, mondván: az „Orbán-rendszer” a szabadság korlátozására akarja használni a kétharmadát, ezt követően viszont inkább az ellenzék helyzetét értékeli.

Mint fogalmaz: sok aggasztó hírt lehet hallani manapság az ellenzéki pártok háza tájáról is, szinte mindenütt belső válságok, csillapíthatatlan, sokszor tettlegességig fajuló konfliktusok vannak, de van olyan párt is, ahol akár pártszakadás is lehet a jövőben.

Szeretném önt megnyugtatni, hogy a DK nincs ezek között a pártok között: mi nyugodt erőként, egységesen és szilárdan tekintünk a jövőbe. Túl sok a feladatunk ahhoz, hogy ne így tegyünk

– írja Gyurcsány Ferenc.

Mindeközben a szocialisták még mindig a választási vereség okozta sebeiket nyalogatják és másokra mutogatnak. Az MSZP elnöki székére pályázó Tóth Bertalan a Sztárklikk.hu-nak továbbra is a Fidesz „rendszerszintű manipulációjával” és az ellenzéki együttműködés elmaradásával magyarázta kudarcukat. Szokásához híven Tóth most is konkrétumok nélkül, homályosan fogalmazott arról, mihez kezdene az MSZP elnökeként. Szavai szerint „hiteles és cselekvőképes” pártot akar, amely „reményt ad a magyar társadalomnak arra, hogy Orbán Viktor és a Fidesz leváltható”.

Az MSZP első, bukott miniszterelnök-jelöltje viszont nem kertelt a Szeged.hu-nak adott interjújában. Botka László szerint az ellenzéki pártok vezetői önzésből, árulásból, butaságból, saját túlélésük érdekében utasították el annak idején a teljes összefogásra tett javaslatát.

Megértem az óriási dühöt, amit az emberek az ellenzéki pártokkal szemben éreznek. A parlamentben ülő pártok többszörösen leszerepeltek

– fogalmazott Szeged szocialista polgármestere. Botka László bejelentette azt is: lejárt a megyei elnöki mandátuma, és tizennyolc év után nem vállal semmilyen tisztséget az MSZP-ben.

Magyar Idők

 

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Úrnapja (Postcommunio – áldozás után)

Köszönöm, hogy áldozhattam, s mint méltatlanra nem sújtott le rám haragod.   Köszönöm a csendet, …

3 hozzászólás

  1. Kedves Barátom !

    Igen leváltható a Fidesz – KDNP – Csak nem neked ! – és nem ennek az Istennek idejében!
    Ha nem tetszik ,” el lehet menni ebből a qurva országból ! “

  2. Ez a “nyugodt erő “, ez az “építkező ” , pofátlanul játszadozik a csúfosan tönkretett “balliberális ” oldallal . Miközben megérdemlik —szerintem —a sorsukat , ez a levitézlett Pinocció úgy viselkedik , mint Lamancha , aki “győztesként ” tért meg a csatából . A Facebookon a tetőre mászó marhát ábrázoló kép jut eszembe , amelyet a politikusok ábrázolására készítettek . Nos az Fletó !

  3. A táblán rossz a szöveg!
    Nem sajnos,hanem Istennek hála,hogy nem ezek nyertek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.