2019 október 16., szerda
Forrás: http://www.jpost.com/

HND: Az év asszonya

Share

Vannak dolgok és személyek, amiket és akiket nem feltétlenül kell ismerni. Ezek közé tartozik az amerikai Glamour magazin, amelynek elsődleges célja tájékoztatni a nagyérdeműt az éppen trendi körömlakkról, vagy arról a több ezer dolláros cuki táskáról, amely egy divatos médiasztár jelenlegi kedvence, továbbá a még pár száz másik újságban is elolvasható szokásos celeb-pletykákról. Nos, ez a csilivili magazin – nomen est omen – immáron 27. éve adományozza „Az év asszonya” díjat, ahogy írja: inspiráló, szabályokat megdöntő és új utakat felmutató hölgyeknek. Bocsánat, két éve egy nővé operált férfi, az egykori atléta, Caitlyn (Bruce) Jenner kapta meg az ékes kitüntetést, úgymond “bátorságáért”. Az idei díjat – többek között – egy még bizarrabb figura, Linda Sarsour, a magát palesztin aktivistának aposztrofáló, amúgy New-York-i születésű hölgy vehette át, akit az amerikai konzervatív média – nem  túl barátságosan – csak Dzsihád Lindának hív. Őt sem kellene ismerni, de sajnos személye kikerülhetetlenné vált.

Linda Sarsour volt az egyik főszervezője a demokratikusan megválasztott elnök, Donald Trump elleni feminista felvonulásnak ez év januárjában. Talán emlékszik még a kedves olvasó azokra a női nemi szervet imitáló sapkákra (pussyhat) és jelmezekre, amelyek inkább nevetségesek, semmint politikai töltetűek voltak. Ezt a „Women’s March” néven közismertté vált kollektív sikítozásokkal riogató, a „fehér, öreg, patriarchális szupremácisták” (fehér felsőbbrendűséget vallók) elleni megmozdulást pár amerikai muszlim szervezet mellett, elsősorban egy fehér és öreg szupremácista partiarcha pénzelte, akinek tőzsdespekulánskodását megemlíteni változatlanul nem antiszemitizmus. Sarsour, aki magát palesztinnak érzi és az Amerikát behálózó Muszlim Testvériséghez közelálló szervezetek tagja (Muslim Brotherhood), New-York Brooklyn negyedében született és fiatal kora óta aktivistáskodik az iszlám széleskörű terjesztésében, amit az Obama kormány is díjazott. Azt, hogy „palesztin nép” miért nem létezik, már korábban kifejtettem. Dzsihád Linda egykor kegyetlen szavakat használt két, Amerikába menekült iszlámkritikus nő, a libanoni, iszlamistáktól masszívan fenyegetett, keresztény Brigitte Gabriel, valamint a szomáliai származású Ayaan Hirsi Ali ellen, aki anno Theo van Gogh holland filmrendezővel készített a „behódolásról” egy filmet, majd Van Gogh-ot 2004-ben, Amszterdamban fényes nappal, a nyílt utcán mészárolt le egy Mohammed Bouyeri nevű muszlim fanatikus…

Sarsour Twitter bejegyzése: B. G. = A. H.A. mindketten seggreverést érdemelnek. Ki tudnám szedni a vaginájukat. Nem érdemlik meg, hogy nők legyenek.

A gusztustalanság csimborasszója, hogy Ayaan Hirsi Ali a Szomáliában gyakori (98%-os előfordulású!) női nemi szerv megcsonkításának egyik áldozata.

Dzsihád Linda minden beszédében Izrael ellen heccel, akár hazugságoktól sem visszariadva, mint például: szerinte az amerikai rendőrök izraeliektől AK-47-es rohamfegyvereket kaptak, holott a rend őrei mind a mai napig ilyesféle katonai fegyverrel nem rendelkeznek. Az év asszonya, valóban nagyon inspirálóan kiáll azért, hogy az USA-ban bevezessék a saría törvényt. A nők bebugyolását és a fejkendőt a feminizmus és a nők szabadságjogait jelképező szimbólumnak tartja. Ez utóbbi tézist már európai feminista körökben is átvették. A jeles muszlim hagyomány, a taqiyya (megtévesztés, más vallásúakkal szemben megengedett hazugság) szellemében szinte az egekig magasztalja a Szaúd-Arábiában szokásos nőkkel szembeni viselkedést, mint igazi női szabadságjogok alkalmazását. Ne feledjük, az említett országban csak néhány hete engedélyezték, hogy nők is vezethessenek autót, bár az ott ruhaként használatos komplett becsomagolásban ez kissé komplikáltnak tűnhet. Máig érvényes azonban a kövezés és a lefejezés tradicionális folklórja, ha egy nőt megerőszakolnak például. Miért ment kíséret nélkül bárhova?

Sarsour szerint nem csak a magukat palesztinnak nevezőket nyomják el az izraeliek, hanem velük együtt a fekete amerikaiakat is (sic). Nem tudni, mit szólnak ehhez azok a sötét bőrű, etiópiai származású zsidók, akik az izraeli hadseregben teljesítenek szolgálatot. A januári happening, a „Women’s march” és Sarsour támogatói ékes bizonysága annak, hogy a világot mérgező szélsőbaloldali ideológiák követői, valamint a totalitáriánus hajlamú neo-feministák kiválóan képesek együttműködni a világot meghódítani akaró másik, szintén egyeduralomra törő, végső fokon a halált éltető ideológusokkal. A keresztény-zsidó-hindu-buddhista vallásokat leigázni akaró, magukat mindenki fölé helyező, valódi (!) patriarchális szupremácisták tanításait definitív nem sorolnám a vallások közé. Nem titok, hogy a német Harmadik Birodalom vezetői kiváló kapcsolatban álltak e felsőbbrendűségét hirdető tan képviselőivel. Mindegyik csoportban közös továbbá a velük ellentétes nézeteket, vagy más vallást gyakorlókat elnyomóknak és saját magukat áldozatnak stilizálni. Összenő, ami összetartozik…

Az amerikai agymosás oktatás és média teljes csődje, ha magukat nőfelszabadítóként (mitől is kellene pont az USA-ban felszabadulni?) hirdető neo-feministák, haladár pasik is amúgy, az amerikai zászlóból burkát, hijab-ot imitáló jelmezt készítettek Dzsihád Linda hatására.

Forrás: https://www.christiannationalism.com/images/hijab.jpg

A Glamour magazin szerint Linda Sarsour 2017 követendő példaképe, aki új utakat mutat. Gondolom a címlapon látható, tipikusan felfelé meresztett mutatóujjával, amely a muszlimok közös jele. Köszönjük, nem kérünk belőletek!

Szerző: HeroesNeverDie

 

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Bunkermúzeum

Vannak témák, amikhez szinte lehetetlenség hozzányúlni, nevezhetjük ezeket akár darázsfészeknek is. A magyar történelem egyik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.